rafałek Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Widzieli?cie już najnowsz? YP-400. Dodali kilka bajerów no i ABS. Z oparciem mogli się bardziej postarać, tym bardziej, że chyba trzeba będzie je zdemontować żeby założyć stelaż Givi (chyba, że zaprojektuj? specjalny do tego modelu). Czym sie różni TCI od CDI? nowa YP-ka Odnośnik do komentarza
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Listopada 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Czym sie różni TCI od CDI? Rodzajem zapłonu ale my?lę że to nie najważniejsza zmiana. Wła?nie miałem robić newsa a że? mnie uprzedził rafałek Odnośnik do komentarza
zyzio Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Czym sie różni TCI od CDI? Jak to... to nie wiesz, że CDI to diesel na wtrysku? !wchair Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 13 Listopada 2006 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 No motyla noga a ja wła?nie kupiłem stary model. Mogłem poczekać na ABS-ik !wchair Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 No motyla noga a ja wła?nie kupiłem stary model. Mogłem poczekać na ABS-ik !bicz Za darmo ten ABSik na pewno nie będzie Cena pewnie będzie sporo wyższa od poprzedniego modelu.... PS Te oparcie rzeczywi?cie trochę, delikatnie mówi?c, siarowate... !wchair Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi