Sympatycy Robsson Opublikowano 1 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie w piękny majowy poranek Dziękuje wszystkim za głosy oddane na zdjęcie mojej "czarnulki". Gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu a w szczególności Krzysiowi. Zapraszam do udziału w majowej edycji naszej zabawy. ::::::::: REGULAMIN :::::::: Celem konkursu " SKUTER MIESIĄCA " jest wybranie zdjęcia, które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. * Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera ,lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. * Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się z: Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi * W konkursie można uczestniczyć wiele razy , ale zdjęcia nie mogą być użyte powtórnie w kolejnych edycjach . * Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu, lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. SZCZEGÓŁY WĄTKU 1. Na każdy miesiąc powstają dwa tematy: a. skuter [ miesiąca ] [ rok ] - KANDYDATURY. b. Skuter [ miesiąca ] [ rok ] - GŁOSOWANIE [+ JAWNA ANKIETA]. 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków. a. Do 5-tego następnego miesiąca wniosek na KANDYDATURY. b. Od 15-tego wątek na GŁOSOWANIE . c. 15 dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10 - 24 wpisując ostatniego posta >> ZAMKNIECIE WĄTKU << i robi podsumowanie głosowania. d. Jeżeli wątki nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN 3. Do konkursu mogą być zgłoszone maksymalnie 3 fotki spełniające wymagania techniczne , zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. SZCZEGÓŁY GŁOSOWANIA 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos . Głos oddany na własne zdjęcie jest NIEWAŻNY! 2. Termin głosowania - do ostatniego dnia miesiąca . Laureaci 1 i 2 miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail : fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail"a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza Wszystkim uczestnikom życzę pięknych zdjęć i udanego głosowania Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 No to ja może zacznę Majową sesję... Z serii "skuter z jeźdźcem"... Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 No to jak nad wodą to i ja coś wrzucę GP -ta na spacerze Fot. 1 Fot.2 Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Hondzinki jeszcze nie wystawiałem, może w takim razie spróbuję. foto 1. foto 2. Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 2 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Na wszystkich fotach woda w tle, to i u mnie też. Tym razem trochę "podpicowałem" Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Foto z kwietnia ale może na maj się nada. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
czupakabra Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Foto 1 Foto 2 Foto 3 Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Fotka jeszcze gorąca, z dzisiejszego zachodu słońca. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 To i ja się skuszę fot.1 fot.2 Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 No to i ja również się pokuszę o pokazanie Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
BOCIAN 16V Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Tutaj coś na koniec od Bociana Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 To i spróbuje podtrzymać motyw wody w tle Odnośnik do komentarza
mario3101 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 ORS 2016 Grupa Śląsk Niestety to zdjęcie nie spełnia wymogów regulaminu, chyba że masz zgodę wszystkich właścicieli tych sprzetów na udział w konkursie. Administracja Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Moj maly wklad Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 W tym miejscu dziękuję za przedstawienie swoich (jakże licznych) kandydatur na skuter miesiąca maja 2016. Mam troszkę roboty ale cieszy fakt, że jest w czym wybierać. Zamykam wątek - kandydatury i zapraszam do oddawania swoich głosów na najpiękniejszą fotkę maja 2016. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi