stiv11 Opublikowano 18 Maja 2016 Opublikowano 18 Maja 2016 Zapraszam w niedzielę na wspólne kulanko. A tak po za tym to fajna maszynka Paulek. Kiedyś też sobie taką zapodam. Zawsze chce się mieć coś większego. Pozdrawiam. Staszek
Sebek MAX Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Paulek ten sokół to w Mizerów bo jutro mam zobaczyć u niego yamahe majesty.Czy gościu jest w porządku Pozdrawiam Sebastian
Gość Paulek Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Sebek, przejedz sie do niego. tak jak ci mowilem,da sie z nim dogadac i według mnie jest wporzo. pozdrawiam
Sebek MAX Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 No i kupiłem u tego gościa YAMAHĘ MAJESTY 400 Z 2010 Za nie długo do was dołączę jak zdam prawko POZDRAWIAM SEBASTIAN
Gość Paulek Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Sebek to fajnie to jak zdasz to i lecimy
ac3 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Panowie, dalej draze temat spotkan grupy opolskiej. Nic nie zostalo ustalone.Teraz rozpoczynja sie wakacje, proponuje rozpoczac cykliczne spotkania od wrzesnia. Moze ten rok bedzie krotki, ale od czegos trzeba zaczac
Sebek MAX Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 No już myślałem że znowu będzie jakiś zastój w Opolu. Trzeba zorganizować jakieś spotkanie chodzby wypić kawę WSPÓLNIE. Może ktoś ma jakąś propozycję. Atak z innej beczki zdałem teorie a teraz czekam na egzamin praktyczny, najbliższy termin to koniec czerwca. Pozdrawiam Sebastian
ac3 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Sebek jak zdasz, stawiasz kawusie .Daj znac jak juz bedziesz po !
Marek Leśniak Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Sobek gratulejszyn za teorie. Pozdrawiam
Gość Paulek Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Siemka, Sebek gratuluja zdanie teorii i to uczucie,nie..... :-) jak kliknąłeś "zakoncz egzamin" nie do opisania ;-) gratuluje i powodzenia na praktycznym
Sebek MAX Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dzięki panowie, Paulek masz racę po teście problem spadł jak kamień z serca. A maszyna stoi w garażu i kusi, trochę jeżdzę tak blisko bo wytrzymać nie mogę, ale ja zdam to się przejedziemy w trasę może Słowacji raj http://www.wiecznatulaczka.pl/slowacki-raj-informacje-praktyczne/ Jeszcze raz dzięki za wsparcie. Pozdrawiam Sebastian
stiv11 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Brawo! Brawo! Sebek. Mam nadzieje ze niebawem pokulamy razem. Pozdrawiam i zycze powodzenia na praktycznym.
Darkhem Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Gratulacje bracie i czekam na dalszy ciąg egzaminu - tak samo z sukcesem. Pozdrawiam całe Opolskie
Sebek MAX Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Drodzy towarzysze chciałbym oznajmić że zdałem dzisiaj prawko . Normalnie chyba się upiję. Teraz czekam aż mi je wydadzą. Jak je dostanę to musimy się gdzieś razem pokulać. Jeszcze to do mnie nie do chodzi ale zdałem prawko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja yamaszka nie może się doczekać kiedy ją dosiądę. Pozdrawiam Sebastian
Darkhem Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Gratulacje braciszku. Czekamy na Ciebie
Gość Paulek Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Seba to teraz wiesz :-) stawiasz kawke i gratukejszyn prawka :-) -a godołech ci ze zdołsz. brawisimo
Sympatycy KriSSo Opublikowano 28 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Gratuluję, też wspominam ten niesamowity dzień. Żona mi wytykała, że w dniu ślubu nie byłem tak szczęśliwy, jak wtedy, po egzaminie . Czekanie na dokument doprowadzało mnie do szału . Trzymaj się w tym trudnym okresie oczekiwania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sebek MAX Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Dziękuję panowie,faktycznie okres oczekiwania doprowadza do szału.Ale to tylko oczekiwanie na wydanie.Jak się spotkamy wszystkim stawiam.Może byśmy z tej okazji za ok dwa tygodnie jak dostane prawko gdzieś się pokulali była by okazja oblania prawka Pozdrawiam Sebastian
Marek Leśniak Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Siemaneczko. Sebastian gratulacje za zdane prawko,teraz pełen luz i pełen legal. Do zobaczenia w trasie.
ac3 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2016 Seba to musisz opisac swoje pierwsze wrazenia z legala gratulacje i oglaszaj jakas wspolna jazde
stiv11 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Siema siema Seba! Gratulacje. Dobrze ze masz to juz za soba bo jest to nerwówka i nie ma jak to jazda na pełnym legalu. No to pokulamy. Pozdrowionka. Staszek
Sebek MAX Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Drodzy koledzy jutro (07.07.2016) odbieram prawko i chciałbym zaproponować jakiś wyjazd 16.07 może pojedziemy na tą elektrownie wodną w Czechach http://www.czechtourism.com/pl/c/dlouhe-strane-powerplant/ przy pierwszym podejściu z Darkiem i Markiem nie daliśmy radę głównie z powodu pogody. Czekam na wasze propozycję na mój dziewiczy rejs macie większe doświadczenie. Pozdrawiam Sebastian
stiv11 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 Sebek bardzo chetnie pojade ale 17.07 bo 16.07 rano wioze rodzinke na lotnisko. Z tego co wiem to Marek bedzie na urlopie pod Tatrami to też odpada. Bedziesz miał chwilę zadzwoń to sie zgadamy. Pozdrawiam wszystkich. Staszek.
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2016 Witam Burgmaniaków z Grupy Opolskiej, chciałbym nieskromnie przypomnieć, że Skarbonka Szlachetnej Paczki jest otwarta i czeka na Wasze spontaniczne wpłaty. Pozdrawiam i szczerze zachęcam do systematycznego zasilania skarbonki na ten szczytny cel.
Rekomendowane odpowiedzi