Sqad Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Drodzy Warszawiacy, Gdzie sensownie nauczą jeździć jednośladem w Warszawie, najlepiej okolice pragi, grochowa, lub białołęki? Wydawało mi się że jest taki temat na forum ale jakoś znaleźć nie mogę. Odnośnik do komentarza
VRx Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 http://www.hulit-kursymotocyklowe.pl/ Sam korzystałem, dostałem kontakt od wieloletnich znajomych motocyklistów. Pasjonat nie służbista, nauczy nie tylko zdawania egzaminu ale prawidłowych zachowań, ja bardzo cenię i z czystym sumieniem polecam. I lokalizacja powinna spełnić Twoje oczekiwania, uczy na Jagiellońskiej (obok toru FSO) I racja, szkoda że taki temat nie powstał wcześniej Odnośnik do komentarza
Druś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ja w zeszłym roku robiłem w linii na ursynowie ale wiem że mają i na Pradze filie i jest tam super instruktor po jego wskazowkach zdałem wszystko za pierwszym razem. Mam do człowieka kontakt jakby co Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zdecydowanie www.promotor.pl Odnośnik do komentarza
VRx Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Z promotorem to jest tak, że zależy na jakiego instruktora trafisz, słyszałem różne opinie od osób które korzystały. Odnośnik do komentarza
Trenex Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Krzysiu czy możesz nam załatwić z Markiem, dokończenie naszego doszkalania z zeszłego roku? Wysłane z mojego SM-T335 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
v-lad Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Ja też z chęcią bym kontynuował kurs doszkalający Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi