toMMasz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Nasz sobotni spot zakończył się taką oto mikrotraską - odprowadziliśmy z Erwinem Sylwestra pod lotnisko, dalej poleciał sam. My powróciliśmy do City, ślad jest do miejsca, gdzie byliśmy we dwóch. Potem już każdy w swoją stronę... To jest link do pobrania pliku trasy a to jest link do darmowego podglądu na mapie. Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dobrze byłoby dokumentować nasze spoty i miejsca w których się pojawiamy jakimiś fotkami. Jest tyle miejsc które możemy pokazć na forum. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jestem za! Zwłaszcza że noblesse oblige, par excellence... Marcus także podobno umie pyknąć fotkę (Ach, czegóż on nie umie?)... Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A widzisz no to świetnie. Niech coś się dzieje na lubelskim forum. Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jestem za a nawet przeciw. .. Pozdrawiam z Austrii Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jestem za a nawet przeciw. .. Pozdrawiam z Austrii Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Marcus gada jak polityk! Już dokonał anschlussu i teraz będziemy mieli spoty na Mariahilferstrasse, też przy MakDonaldzie... Odnośnik do komentarza
waclaw34 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 zgrabnie zaadoptowana nazwa ulicy,ale co z tą Radecznicą, byłem w zeszłym roku przez chwilę w niedzielny poranek pod Biłgorajem, teraz śmignął bym do Radecznicy ale mam obawy,mój podręczny prognostyk pogody na niedzielę zapowiada deszcz a ja jestem ciepło-lubny Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zasadniczo pogodnie ma być tylko jutro do max 15stC. Ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Może ja. Tylko dopiero około 17-tej. Bo wcześniej mocno zajęty jestem. Odnośnik do komentarza
waclaw34 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 z tego co wiem to imprezka zaczyna się w Zamościu na Rynku,a do Radecznicy przewidywany przyjazd na godz 17- tą ,potem brumbrum wkoło kościoła i balanga za urzędem gminy,tyle w sobotę o niedzieli nie pisze bo będzie lało od samego rana.Na jutro temperatura jest znośna, ale wiatr urywa dzisiaj głowę,jeśli jutro będzie tak samo to ja rezygnuję Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Chyba się pogubiłem. Mówimy o sobotnim spocie w Lublinie? Czy o Radecznicy? Jeśli o Radecznicy to o tym jest drugi temat. Chyba że jestem w błędzie. Panowie czy jutro robimy jakiś spocik w Lublinie na Puławskiej? Czy E tam? Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Chętnie pobiegam dziś ktoś chętny. Odnośnik do komentarza
waclaw34 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 trochę namieszałem - wybaczcie nowemu - ale bliższa ciału koszula - do Radecznicy nam bliżej niż do Lublina, Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ja chętny ale doiero o 17tej mogę być w Lublinie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi