ac3 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Koledzy z Opolszczyzny, moze warto zaprosic do tego dzialu swoich maxi znajomych.Inne " klany " maja sie licznie. Opolskie, jakos maxi skuterami nie stoi? Ja jutro zawleke, kumpla. Niech sie rejestruje i bedzie aktywny, czego i Wam zycze Odnośnik do komentarza
Sebek MAX Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Masz rację kolego bo w Opolu nic się nie dzieje. Ale w sobotę jadę zobaczyć elektrownię wodną w Cechach.http://www.czechtourism.com/pl/c/dlouhe-strane-powerplant/ może ktoś się przyłączy. Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Sebek, nie ma tutaj tego kogos i tu jest problem. Ja postaram sie ze swojej strony, kilka osob namowic na wpisy.Nie wiem czy sie uda w tym sezonie rozkrecic ta grupe. Sam tego nie dokonam Odnośnik do komentarza
Sebek MAX Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 OK BĘDZIEMY NAD TYM PRACOWAĆ POZDRAWIAM SEBASTIAN Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 dzis juz pisalem smsy do znanych mi maxi...zobaczymy.Przypomne sie im za jakis czas, bede upierdliwy Odnośnik do komentarza
Marek Leśniak Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Siemka my w Kędzierzynie działamy jest nas paru może zorganizujemy wspólnie wyjazd. AC 3 jak masz ochotę na moim profilu jest nr.telefonu możemy pogadać. Pozdrawiam Maxiopolanów Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Marku, jak tylko sie ogarne, bede dzwonil dzieki Odnośnik do komentarza
Sebek MAX Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Koledzy a może przyłączycie się do wyprawy na elektrownię w Czechach na którą jedziemy jutro 23.04.2016. Jadę z bratem darhem podobno się już znacie. Wyjazd o 12.00 Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Sebek jutro rozpoczecie sezonu we Wroclawiu, sorry Odnośnik do komentarza
Marek Leśniak Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sobek mogę pośmigać ja jest jeszcze czas to drynknij mój fon 608 538 877 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi