Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Skuter zaprezentowany na wystawie w Wietnamie bazujący na koncepcji RUN-WAY. Cecha charakterystyczna 04GEN to przejrzyste nadwozie i nawiązanie stylem do aktualnych trendów stylistycznych. Yamaha nie zdradza na razie żadnych szczegółów poza jednym... na kokpicie będzie uchwyt do Smartfona, który będzie integralną częścią pojazdu jak i jego obsługi W mojej ocenie 04GEN to odpowiedź na Vespę 946 Odnośnik do komentarza
pawulon Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 ze skrzydełkami.......jak podpaska chyba to tłumaczy obecność tej panny w reklamie Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Piękny miejski concept. Czasami się zastanawiam nad jakimś lekkim, ładnym i poręcznym pojazdem. Ten by mi nawet odpowiadał tylko czy mój smartfon będzie pasował ... ? Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Te skrzydła to czemu mają służyć? Projekt ładny. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nietuzinkowy. Ładny. Podoba mi się. Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Analogia do 946 spora. Vespa jest piękna a Yamaha... sam nie wiem. Podoba mi się ta optyczna lekkość/zwiewność, tarcza wyglądająca jak bęben. Siedzisko chyba trochę krótkie. Brakuje lusterek - dlaczego? Jednak mi się podoba Odnośnik do komentarza
Bartek_wwa Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 nie ma lusterek ani schowka, nie ma gdzie kufra przyczepić, brak miejsca dla pasażera, skrzydełka - to jest skuter torowy! Odnośnik do komentarza
Jarczan Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Z tymi skrzydełkami wygląda jak mucha Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 nie ma lusterek ani schowka, nie ma gdzie kufra przyczepić, brak miejsca dla pasażera, skrzydełka - to jest skuter torowy! i centralnej stopki też niema Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jako dzieło, do postawienia w salonie by się nadał, na "wołka roboczego" słabo. Ale jest na czym oko zawiesić, to fakt. Odnośnik do komentarza
Grzech Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Do salonu nadaje się jak najbardziej, podobnie jak i Vespa 946. Na ostatniej wystawie motocykli i skuterów zapytałem przedstawiciela Vespy, kto kupuje ten model (43 000 PLN). Odpowiedział, że ostatnio kupił taką właściciel hotelu, aby wyeksponować ją w hotelowym holu. Moim zdaniem do salonu nadadzą się oba modele. Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jakby mi wypożyczyli, to bym z tymi skrzydełkami pojechał do Wiednia na rocznicę Odsieczy Wiedeńskiej. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 na "wołka roboczego" słabo. 946 czy taka 04GEN to skutery, nazwijmy jest "lifestylowe". One nie muszą być praktyczne. Ale jest na czym oko zawiesić, to fakt. Taki dokładnie jest cel budowania takich pojazdów. Ps. Kiedyś lata temu pojawił się na rynku telefon gsm Nokia 8810. W swoim okresie kosztowała 5-8 tpln i była wręcz trudna do zdobycia. To nic, że bateria trzymała pół dnia i zasięg był marny - wtedy była obiektem pożądania i idealnym uzupełnieniem takiego MB W140 S-klasse Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 No, to dobrze, że budują też "normalne" skutery, bo na samych tych modelach to by "zdechli z głodu" i zeszli z rynku. Odnośnik do komentarza
Sobier Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jakoś nie przekonuje mnie do końca. Zdecydowanie wolałbym Vespe. Odnośnik do komentarza
Bart1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jakoś nie przekonuje mnie do końca. Zdecydowanie wolałbym Vespe. +1 Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Największy plus Vespy- można ją kupić, jak i co będzie po ewentualnym wyprodukowaniu 04GEN - zobaczymy ... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi