Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cudowna przemiana Silwera

KLIMEK

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzeda HONDA SILVER WING 600.

Roku produkcji: 2004.

Aktualny przebieg to 44,5 tyś km. Honda jest w idealnym stanie technicznym jak i wizualnym. Skuter prowadzi się idealnie. Naprawdę polecam. Trudno spotkać taki drugi. Jeżeli ktoś szuka właśnie takiego modelu to na pewno się nie zawiedzie. Zapraszam do obejrzenia i na jazdę próbną.

Cena: 7000,- zł.

Przebieg: 44505 km.

Podaję dwa linki do sprzedaży:

http://olx.pl/oferta...D5-IDeW0Ch.html

https://sprzedajemy....r-wing,36552002

Ich zawartości są takie same.

Gdyby ktoś z Was nie był zainteresowany samym kupnem, jednak miał ochotę i dobre chęci rozpropagowania tej sprzedaży (FB itp.), to bardzo Was o to proszę.

Dodatkowo wszystko co posiadam, a związane jest z jednośladem również sprzedaję lub po prostu daruję. Kask, buty, rękawice, spodnie, kurtkę - no i jak już napisałem - wszystko.

Już mam dość wysłuchiwania "kazań" mych dzieciaków i wnucząt. Niestety mają rację :(

Tel.: 506660828.

A TERAZ UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.forum.burgmania.net/topic/18242-honda-silver-wing-od-limmp1/

Nie dalej jak w 2013 ten sam skuter był rzekomo złomem kupionym od Limmpa a teraz jest IGŁA nie zapomnijmy ze sam nowy właściciel Anton który proponuje skuter do sprzedaży miał sam dwa upadki na tym skuterze i w ten sposób wychodzi cała prawda o zachowaniu klubowicza.

Swoja droga pozdrawiam tych co zbanowali Limmpa bo w obecnej chwili powinni zbanować Antona.

A jeśli to ja dostane Bana to się potwierdzi ze prawda leży po mojej stronie.

Pozdrawiam wszystkich KLUBOWICZÓW i użytkowników strony Burgmania uważam ze taka sytuacja daje do myślenia.

Z tego co wiem po "cudownym" zakupie Anton zainwestował spore pieniądze żeby doprowadzić skuter do przyzwoitego stanu. I nie była to naprawa w "garażu" polegająca na pokryciu paździeża hydrografiką a w profesjonalnym serwisie. Z resztą niech wypowie się sam Anton.

• Klubowicze

Kolego Klimek

Cofnij się do przeszłości i poczytaj ile Anton włożył czasu,zdrowia i pieniędzy w doprowadzenie moto do stanu prawie 100% technicznie sprawnego. Myślę że ktoś kto kupi teraz tę maszynkę nie będzie rozczarowany tak jak on kilka sezonów temu, a jeśli taka sytuacja się zdarzy (w co wątpię ), to będziemy wtedy pisać nowy temat.

Pisaliśmy razem z Luckiemw tym samym czasie, ale widzę że poglądy są podobne

Anton zakupił minę i to jest potwierdzonym faktem. W jakim skuter jest teraz stanie wie najlepiej Anton, a nie kolega "lepiącego garnki" ;) ...

O miarodajne opinie poparte faktami pokusić się może nowy właściciel. Lub teraźniejszy.

• Sympatycy

Goła rama była sprawdzana specjalnym przyrządem (Köster-Trio-Laser-Messtechnik) przez zakład specjalistyczny pomiaru ram motocyklowych (firma TECROL). Mam certyfikat do wglądu i oddania dla kupca. Sztyca wymieniona, czasza z Londynu wymieniona na nową, ramka za licznikami sprowadzona z Texasu, itd itp.. W czasie ostatniej zimy wykonałem okresowe, normalne czynności, takie jak wymiana olejów /silnik i skrzynia biegów/, wymiana tarczy hamulcowej, klocków, udrożnienie cylinderków hamulcowych.

Dawałem robić wszystko tak, by Zacna mi służyła. Wpakowałem kilka tysięcy złotych, bo to miało być dla mnie i było. Jednego tylko nie przewidziałem -że się zestarzeję i moje dzieciaki będą mi lewity czytały :)

Reasumując - skuter jest w pełni sprawny technicznie i wizualnie.

To są argumenty. Dziękuję za miarodajnego posta i zamykam.

PS. Doszło do mnie już kilka PM w tej sprawie... Cytuję jeden z nich...

""W ogłoszeniu jest informacja, że skuter jest w idealnym stanie - co można samemu sprawdzić na miejscu, oraz, że jest nieuszkodzony. Nie ma tam informacji, jak w większości aukcji, że jest bezwypadkowy. Tyle z mojej strony."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...