Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2016 Stawiam Asi kawe + frytki 02.06.06 na Mc (Katowice) No aleś zaszalał ...................... Tak to ja mogę WSZYSTKIM stawiać i to co chcą ! Według daty jaką podałeś to i tak nikt nie doczeka. Bo to będzie 02.06.3006 No ale gest się liczy
ja-rek Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 no nie :clapping: , jak się postaramy !piwko !zeby to może damy radę. Najbliższe 06 to 2106 a to wychodzi już tylko drobne 9 dych + na głowę. Jak Subaru postawi w 06 to ja się piszę... a co... kawę i frytki z kroplówki przyjmę. Podobno ma być wtedy promocja na lody... będą gratis - a w tym wieku może być to dużym wyzwaniem. A przeca wiadomo, że najlepszego loda można się zawsze spodziewać na mc' ku. I to mnie już dziś podnieca !zeby . ja-rek.
Klubowicze Migu Opublikowano 24 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2016 w kwestii pogody nie ruszyłam nawet małym paluszkiem więc nic mi się nie należy pogoda sama się zrobiła Jak Migu jedzie to pogoda musi być. Asia wypad pierwsza klasa , dzięki wszystkim za miłe towarzystwo.
Rekomendowane odpowiedzi