Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2018 Campto i Kocyk informacja dla was. Właśnie pojawiła się nowa aktualizacja softu do naszych AK550. Można to zrobić tylko przez zaktualizowanie aplikacji Noodoe. Potem przy pierwszym uruchomieniu skutera system pobierze nowy soft ze smartfona. Z tego co wiem to jest "general improvements and stability". Nie ma jeszcze map nawigacyjnych. Te mają się pojawić w marcu po Tokyo Motor Show.
smarciu Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Następna aktualizacja umożliwi pewnie obsługę Tapatalk w czasie jazdy Pytanie na Burgmanii w stylu: "czy już zaktualizowałeś soft w skuterze?" albo "zainstalowałeś już sobie nową aplikację do kokpitu mierzącą tętno w czasie jazdy?" nie będzie wywoływało zdziwienia... Ciągle zapominam, że żyjemy w XXI wieku... Tylko w wątku o AK550, to nie jest off-topic
Klubowicze Campto Opublikowano 7 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2018 Ja narazie aktualizuję oprogramownie na smartfonie. Skuta nie ruszam. Pewnie na wiosnę będę pół dnia wgrywał soft do NOODOE
Kocyk Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja tak samo Campto. Wiosną zanim ruszymy to trochę to potrwa.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Administrator Opublikowano 13 Lutego 2018 Wygląda, że ktoś już zaliczył pierwszego szlifa na Akaczu -> KLIK
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2018 Ja nie A ogłoszenie jest na Alle od października/listopada 2017. Chłopaki z IT lub F się pewnie "postarali"
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2018 Temat znany z TMaxa. Słabe "odskakiwanie" kanapy. Koledzy z Tajwanu już na to wyprodukowali pomocne sprężynki. Po zastosowaniu powinno być lepiej. Tuningowych szaleństw część dalsza. Mam wrażenie, że na Tajwanie ruszył "przemysł" dodatków after marketowych do AK 550. Na fotkach felgi w ciekawym wzorze i kolorze. Złoto, jak najbardziej pasujące do czarnego matowego koloru nadwozia. Poniżej dzieło jednego z tunerów w barwach Red Bull Racing.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 23 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2018 Ale kozak ten Redbullowy
Klubowicze Piootr Opublikowano 26 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2018 Zima, zima nawet na południu Francji. Ładny motyw do kalendarza na zimowe miesiące. Kolor też w Polsce unikatowy.
yossarian Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 W dniu 26.02.2018 o 00:21, Piootr napisał(a): Zima, zima nawet na południu Francji. Ładny motyw do kalendarza na zimowe miesiące. Kolor też w Polsce unikatowy. Rozwiń Z ogłoszenia na alledrogo w kwietniu 2019 r.: ,,PRAWDZIWY SZWAJCAR !!!!! wielki motor-skuter z francji, z marsylji. Śniegu, mrozu, deszczu i soli nie widział..." Takie i podobne im zdjęcia coraz bardziej utwierdzają mnie w przekonaniu, że mój następny skuter powinien być nowy i z salonu
kjwilk90 Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 jest i brązik dostępny w PL https://www.otomoto.pl/oferta/kymco-ak-550i-abs-euro-4-muddy-warszawa-ID6zxzVi.html
Klubowicze Piootr Opublikowano 26 Lutego 2018 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2018 Nareszcie importer się zdecydował na sprowadzenie tego koloru. Fajnie, bo jest wybór. Kto się zastanawia nad zakupem to przypominam, że u dealerów są egzemplarze z rocznika 2017 z przynajmniej 2 - 3 tys rabatu. Brązu matowego '17 nie ma.
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2018 Kiedyś napisałem zapytanie do firmy Termignoni o możliwość zakupu układu wydechowego do AK550. Odpowiedź przyszła szybko i brzmiała jednoznacznie - nie planujemy, nie będzie, ale dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami. Ktoś na naszym forum napisał, że wydechy Termignoni to produkty wyjątkowe, drogie i ekskluzywne. Termignoni do tajwańskiego AK550 - profanacja ! Zresztą jak się kupuje taniochę to po co wygawać 5-6 tyś na wydech ? A jednak jest zwrot w temacie. Chłopaki z Włoch, Francji, Hiszpanii i innych krajów "napierali" korespondencją producenta i co ? Zmiękła im "rura" . Kompletny układ wydechowy Termignoni jest już w końcowej fazie przygotowań i na lato będzie w ofercie. Wygląd bliźniaczo podobny jak Tmax 530. Ja się już cieszę, bo najbardziej podoba mi się akcesoryjny komin od Termy. Może się skuszę. Już odkładam grajcary Tak to wygląda na TMaxie
dr.big Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Bardzo dobrze, że ulegli naciskom użytkowników .
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 12 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2018 No jest kozak....pogadaj z kaktusem.....ściągnął skądś do tmaxa w lepszej cenie niz rynkowa.Może do ak też się uda.....Ogólnie wydech kozak,i co ważne ....to kompletny uklad wydechowy z kolektorem a nie sama pierdziawka : )
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2018 Paczuszka od "my friend'ów" przyszła już jakiś czas temu. Przykręciłem dwie rzeczy, a jutro może kolejne 3. Jak skuter z Tajwanu to i dodatki można tam kupować, bo po co przepłacać Tak jak było to anonsowane podczas jesiennych targów EICMA w Mediolanie Kymco zaprezentowało dziś w Tokyo dedykowaną nawigację dla użytkowników systemu multimedialnego Noodoe.Więcej informacji wkrótce Pełne informacje znajdziecie tu:https://www.prnewswire.com/news-releases/kymco-launches-noodoe-navigation-at-tokyo-motorcycle-show-2018-300618647.html
Yarorot Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 A na takiej zasadzie będzie to działać.
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2018 Kolejne dwa nowe elementy zastąpiły te, które były na wyposażeniu fabrycznym.Dźwignia hamulca postojowegoSety pasażera
Paweł R. Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 No to od dziś dołączam do grona zadowolonych (mam nadzieję) użytkowników AK 550. Pozdrawiam wszystkich i szybkiego nadejścia prawdziwej wiosny!
Yarorot Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Gratulacje! ładny kolorek. Mam nadzieję że podzielisz się wrażeniami w tym temacie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Paweł R. Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 No to pierwsze pytanie do bardziej doświadczonych użytkowników AK - do czego służy przycisk w "kluczyku" od systemu KEYLESS? Przeczytałem instrukcję obsługi, ale nic nie znalazłem. Naciskanie zarówno przy włączonym jak i wyłączonym zapłonie nie daje żadnego efektu. A jak u Was?
Klubowicze Piootr Opublikowano 25 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2018 W dniu 24.03.2018 o 19:37, Paweł R. napisał(a): No to od dziś dołączam do grona zadowolonych (mam nadzieję) użytkowników AK 550. Rozwiń Gratuluję wyboru modelu, a kolor "miód, malina i orzeszki" . To jest nas na forum już czterech, w tym trzech w Warszawie. Niech wozi bezpiecznie i radośnie. Co do przycisku na kluczyku to ma on za zadanie pomóc w "wybudzeniu" systemu keyless po dłuższym nie używaniu skutera. Zmień w stopce pole Rocznik skutera na 2018, bo w 2016 tego modelu, w tym kolorze (przynajmniej w Polsce) kupić nie mogłeś
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 25 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2018 W dniu 24.03.2018 o 19:37, Paweł R. napisał(a): No to od dziś dołączam do grona zadowolonych Rozwiń Kolor KOZAK !! Nie ma co ....Gratulacje W dniu 24.03.2018 o 18:54, Piootr napisał(a): Kolejne dwa nowe elementy Rozwiń Tej kiler Jest coś jeszcze u majfrendów czego nie kupiłeś ??
Sobier Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 W dniu 25.03.2018 o 21:10, SzymonSeptic napisał(a): Kolor KOZAK !! Nie ma co ....Gratulacje Tej kiler Jest coś jeszcze u majfrendów czego nie kupiłeś ?? Rozwiń Pozostały jeszcze klamki
Rekomendowane odpowiedzi