Termi_N Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jak ktoś ma ochotę i czas to może się doszkolić w pomocy medycznej czy też technik jazdy organizowanych przez to Zespół MotoPomocnych Byłem na szkoleniu medycznym w Poznaniu i powiem krótko - warto. Wybieram się na szkolenie z doskonalenia stylu w Kotlinę Kłodzką - są jeszcze wolne miejsca. Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Byłem z nimi w 2014 i potwierdzam, że warto. A opis TU. Warto się spytać, czy skuter wezmą, bo to dla nich trochę egzotyczny sprzęt - by nie byli zaskoczeni. I trzeba się nastawić na braki w asfalcie. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Witam ja osobiście miałem okazje uczestniczyć w takich doskonaleniach jazdy ale 4oo, w moim przypadku organizuje je firma w której pracuje, jest to szkolenie jednodniowe ale na prawdę pouczające, szkolenie odbywa się w miejscowości Bednary koło Poznania, właścicielem jest Zasada, a tu link do jednego z manewrów, polecam, Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi