Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Września Użytkownicy+ Opublikowano 15 Września Mam INFO że szczęśliwie dojechał również @Bienias z Renatą tylko nie miał czasu napisać 🙃 To w takim razie i o demnie podziękowania dla Roberta za ogarnięcie pobytu na miejscu, dla @mussum i Beatki za wspólne morsowanie, a dla pozostałych za pogaduchy przy wieczornym grillu. 😊 1
Użytkownicy Bienias Opublikowano 15 Września Użytkownicy Opublikowano 15 Września Tak dojechaliśmy z Renią po 22. Od Świecia do Torunia cały czas deszcz. Przystanek w Toruniu u kolegi z wojska , jakiś obiadek , kawa, pogaduchy o starych czasach i wspomnienia ze służby wojskowej z początku lat 80-tych ze stanu wojennego . Z Torunia wyjechaliśmy ok 16. Powrót do Stalowej cały czas autostradą . Jazda nią w niedzielę to DRAMAT . Powiedziałem sobie że już nigdy WIĘCEJ . Ciągłe opady deszczu ,duży ruch i niedzielni najmądrzejsi kierowcy za kierownicą swoich pięknych wymarzonych samochodzikach . No naprawdę nie szło jechać. Prawy pas wielokrotnie był szybszy niż lewy .Na lewym 60 czasami 70 na godzinę i nie dało się wyprzedzić . do tego przepisowe odstępy jeden od drugiego . Jak wyprzedziłeś po prawej i wjechałeś przed niego to jak zaczął machać ręcami to mało szyby nie wybił sobie od środka i cały się zapluł . Dopiero od Warszawy na Lublin zrobiło się lużniej i można było przyśpieszyć no i dotarliśmy Szczęśliwie Wszystkim PIĘKNIE DZIĘKUJEMY za mile spędzony czas Fajną atmosferę i pogaduchy. Robi UKŁONY dla Ciebie za zorganizowanie i zapewnienie tego wszystkiego 👍😀
Użytkownicy Robbi Opublikowano 25 Września Użytkownicy Opublikowano 25 Września Siemka dla Wszystkich 🛵 Jakieś pomysły, w niedzielę ma być fajna pogoda może gdzieś kawka w terenie 🛵🛵🛵🛵☕☕☕
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 25 Września Użytkownicy Opublikowano 25 Września Kurczę nie rób smaka, ja dalej w szpitalu. Teraz będę kombinował 🤔🛵 Udanej pogody i cudownych chwil na 2oo Będę z wami 🛵
gumis Opublikowano 26 Września Opublikowano 26 Września 17 godzin temu, Robbi napisał(a): Siemka dla Wszystkich 🛵 Jakieś pomysły, w niedzielę ma być fajna pogoda może gdzieś kawka w terenie 🛵🛵🛵🛵☕☕☕ Może w kierunek Ojcowa?
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 26 Września Użytkownicy Opublikowano 26 Września 9 minut temu, gumis napisał(a): Może w kierunek Ojcowa? Kolego czytaj ze zrozumieniem 😂 Robbi napisał kawka w terenie a nie obiad 😂🤣😂 Czyli tak trochę dalej jak za komin . Twoja koncepcja jak najbardziej kusząca lecz nie na ten czas ( zapewne ) 🛵🛵🛵 2
Użytkownicy Robbi Opublikowano 26 Września Użytkownicy Opublikowano 26 Września Siemka moja propozycja wyjazdu niedzielnego to kierunek miasto Biłgoraj trasa przez Harasiuki.W Biłgoraju obiadek🍕🍟🌮 tam gdzie ostatnio Ci którzy byli to wiedzą gdzie a kto nie był to zobaczy. Powrotną trasę ustalimy na miejscu w Biłgoraju. Spotkanie na Stacji BP w Stobiernej o godzinie 10.30 a start o 10.40 Zapraszam chętnych 🙂🛵🛵☕😊 2
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 26 Września Użytkownicy Opublikowano 26 Września Robercik podoba mi się to. Obserwuję temat . Mam być wypuszczony na przepustkę ze szpitala to kto wie 🤔 Będę kombinował 🤔🛵🛵🛵 2
Użytkownicy Robbi Opublikowano 26 Września Użytkownicy Opublikowano 26 Września 47 minut temu, sławek1 napisał(a): Robercik podoba mi się to. Obserwuję temat . Mam być wypuszczony na przepustkę ze szpitala to kto wie 🤔 Będę kombinował 🤔🛵🛵🛵 Super Sławku 😊🛵👍 mam nadzieję że będziesz 🛵i zjemy wspólnie Chaczapuri z Szarpanymi Żeberkami 🌮
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 26 Września Klubowicze Opublikowano 26 Września 1 godzinę temu, Robbi napisał(a): Chaczapuri z Szarpanymi Żeberkami Ale mi smaka narobiliście. Nie bądź wiśnia i daj namiar na tą knajpkę . Kto wie , może kiedyś przy okazji ....
Użytkownicy Robbi Opublikowano 26 Września Użytkownicy Opublikowano 26 Września 50 minut temu, arturo-bb napisał(a): Ale mi smaka narobiliście. Nie bądź wiśnia i daj namiar na tą knajpkę . Kto wie , może kiedyś przy okazji .... Proszę bardzo Restauracja Żebro & Spółka Biłgoraj ul.Kościudzki 46 🌮😊👍
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 27 Września Użytkownicy Opublikowano 27 Września Ot i stało się, wczoraj wyżebrałem przepustkę u lekarza i na weekend jestem w domu. Dzisiaj zabrałem się za mojego Burka bo od wyjazdu nad morze biedak stał brudny i nieruszany w garażu. Sprawdzenie oleju i ciśnienia i po prostu myślałem że mnie trafi. Olej super a w tylnym kole kapeć. Po oględzinach okazuje się że oponą na całym obwodzie jest spękana, po prostu ze starości się rozlazła. Musze teraz zamówić nówki i wymienić. Lecz z jutrzejszego wyjazdu to będą nici 😩😩😩 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Września Klubowicze Opublikowano 27 Września 33 minuty temu, sławek1 napisał(a): okazuje się że oponą na całym obwodzie jest spękana, po prostu ze starości się rozlazła. Tak z ciekawości to ile lat miał ten kapeć ? Powietrze schodzi tymi wszystkimi zaznaczonymi miejscami ?
Użytkownicy Robbi Opublikowano 27 Września Użytkownicy Opublikowano 27 Września Godzinę temu, sławek1 napisał(a): Ot i stało się, wczoraj wyżebrałem przepustkę u lekarza i na weekend jestem w domu. Dzisiaj zabrałem się za mojego Burka bo od wyjazdu nad morze biedak stał brudny i nieruszany w garażu. Sprawdzenie oleju i ciśnienia i po prostu myślałem że mnie trafi. Olej super a w tylnym kole kapeć. Po oględzinach okazuje się że oponą na całym obwodzie jest spękana, po prostu ze starości się rozlazła. Musze teraz zamówić nówki i wymienić. Lecz z jutrzejszego wyjazdu to będą nici 😩😩😩 Siemka 🛵 no to 🙁😬
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 27 Września Użytkownicy Opublikowano 27 Września 1 godzinę temu, arturo-bb napisał(a): Tak z ciekawości to ile lat miał ten kapeć ? Powietrze schodzi tymi wszystkimi zaznaczonymi miejscami ? Dokładnie tak , tak na całym obwodzie . Ja wiedziałem że jest stara tylko wiesz sezonu dużo nie zostało i chciałem dotrwać do końca. Wstyd się przyznać bo opony były z 2017r. Lecz stan ich był nienaganny i wzrokowo ich ogarniałem . Lecz co stare to wiadomo. Zamówione już nowe będą na przyszły tydzień . A ta historia niech da do myślenia innym i przemyśleń 🤔😀🛵
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Września Klubowicze Opublikowano 27 Września 3 godziny temu, sławek1 napisał(a): Wstyd się przyznać bo opony były z 2017r. Lecz stan ich był nienaganny i wzrokowo ich ogarniałem 8 lat to dla opony motocyklowej WIECZNOŚĆ . Pomijając spękanie i utratę powietrza one są po prostu TWARDE . Brak trzymania w zakręcie nie mówiąc o mokrym. Gra nie warta własnego zdrowia . Osobiście Ci radzę " nigdy więcej nie popełniaj tego błędu "
Użytkownicy tommac Opublikowano 27 Września Użytkownicy Opublikowano 27 Września Dobrze, że to stało się w garażu, a nie gdzieś w trasie, bo wtedy byłby to naprawdę kłopot i nieszczęście
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 27 Września Użytkownicy Opublikowano 27 Września Godzinę temu, arturo-bb napisał(a): 8 lat to dla opony motocyklowej WIECZNOŚĆ . Pomijając spękanie i utratę powietrza one są po prostu TWARDE . Brak trzymania w zakręcie nie mówiąc o mokrym. Gra nie warta własnego zdrowia . Osobiście Ci radzę " nigdy więcej nie popełniaj tego błędu " Arturo nigdy 😀 Obiecuję 👍🛵🛵🛵
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sławek1 Opublikowano 8 Października Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Października No i się doczekałem, po wymianie opon, oleju w lagach i płynów hamulcowych ( i tu wielkie dzięki i ukłony Grzesiowi) dzisiaj mogłem w końcu usiąść na swego Burka i razem z Grzesiem w koło komina pyknęliśmy 140 km a pogoda była po prostu do jazdy . Dzięki Grześ za wspólną wycieczkę 👍🛵 4
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sławek1 Opublikowano Wtorek o 18:12 Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Wtorek o 18:12 Ot i nie wytrzymałem, na chwilkę koło komina i tak 130 km wykręciłem . Głowa przewietrzona i pełna satysfakcja poprawiająca samopoczucie. Kurcze jestem uzależniony 😂 Pozdrowionka 🛵 4
mussum Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Kolorowa ta jesień w Twoim wydaniu Sławek👍 nawet bardzo 1
Krzynio66 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu jestes uzalezniony od grzesia kurcze kurcze i powiedz mi jaki masz kask
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 8 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 8 godzin temu 3 godziny temu, Krzynio66 napisał(a): jestes uzalezniony od grzesia kurcze kurcze i powiedz mi jaki masz kask Uzależniony od jazdy, burka a Grześ to super kolega i takiego wszystkim życzę ( bez cukru 😂) kask to LS2 advant code jeżdżę w nim trzeci sezon i jestem zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi