Użytkownicy Vince Opublikowano 9 Września Użytkownicy Opublikowano 9 Września Ale macie super pogodę. I widoki pierwsza klasa !! 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Września Autor Użytkownicy+ Opublikowano 10 Września Był Koszalin i muzeom Obrony Przeciwlotniczej. Jest Borne Sulinowo Poniżej budynek kasyna oficerskiego a raczej to co z niego zostało. Teraz czekamy na michę i jedziemy na drogę 100 zakrętów z Czaplinka do Połczyna Zdroju i powrót do MCzP. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Września Użytkownicy+ Opublikowano 10 Września A my płyniemy ku zachodowi słońca 🙂 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 10 Września Użytkownicy Opublikowano 10 Września Dorzucę parę fotek z Muzeum w Koszalinie I mapka informacyjna z Borne Sulinowo
tomekstw Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Był Koszalin i muzeom Obrony Przeciwlotniczej. Jest Borne Sulinowo Poniżej budynek kasyna oficerskiego a raczej to co z niego zostało. Teraz czekamy na michę i jedziemy na drogę 100 zakrętów z Czaplinka do Połczyna Zdroju i powrót do MCzP.No odcinek ciekawy. 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 11 Września Użytkownicy Opublikowano 11 Września Dzisiaj z rana pogoda typowo angielska. Więc wycieczka go Jarosławca i muzeum bursztynu. 2
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Czwartek o 21:25 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 21:25 A tak było po południu 😀🌞 Wejście od strony morza do portu🛥️🛳️⛴️🚢⚓️🛟 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Piątek o 09:10 Użytkownicy Opublikowano Piątek o 09:10 Dzisiaj przedostatni dzień pobytu jak dla niektórych 😩i pełna gumka , każdy robi to co uważa . Rano plaża , jakieś porządki by zostawić po sobie dobre wrażenie i przygotowanie do wieczornego grilla. 2
Sympatycy PawełJW Opublikowano Piątek o 11:01 Sympatycy Opublikowano Piątek o 11:01 1 godzinę temu, sławek1 napisał(a): jakieś porządki Oj tam oj tam, Saper podłoży ładunek i się samo posprząta na kilkudziesięciu metrach🤣
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Piątek o 11:13 Użytkownicy+ Opublikowano Piątek o 11:13 10 minut temu, PawełJW napisał(a): Oj tam oj tam, Pawełku, to miało być bardzo delikatne sprzątanie. A po przycięciu krzaczka miał wyjść żółwik, tylko coś nie zabanglało 🤣 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Piątek o 12:58 Użytkownicy Opublikowano Piątek o 12:58 Obiadek to przepyszny „ Karmazyn” wędzony z wczorajszego połowu .A jaka to smażalnio- wędzarnia to Saper zamieścił wcześniej 🐠🐟🐡 1
Użytkownicy Robbi Opublikowano Sobota o 06:14 Użytkownicy Opublikowano Sobota o 06:14 Siemka 🛵 No i pozwoli turnus wczasów w pięknym 🏠 Darłówko Zachodnie się kończy pierwsi 🛵🛵🛵 wyjechali🌤️🌞 2
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Sobota o 17:01 Użytkownicy Opublikowano Sobota o 17:01 No tak , wszystko co dobre kończy się jeszcze szybciej 🤣 Darłówek pożegnał nas chłodnym lecz słonecznym porankiem. 🌞 Ja z Mussum i Beatką powrót dzielimy na dwa dni, a Saper jak to Grześ trasę łyka na raz👍🛵 My nocleg zabukowaliśmy w Gospodarstwie agroturystycznym . Dzisiejszy odcinek miał mieć 480 km ale wyszedł 500 km I oczywiście nie obyło się bez deszczu, miejscami nawet dość sporego . Praktycznie od Łęczna do Piotrkowa Trybunalskiego non stop . Późnię się wypogodziło. Jutro z rana drugi etap , już do samego domku . A gdyby ktoś chciał kiedyś zanocować lub wypocząć to polecam to Gospodarstwo które znajduje się przy Zalewie Sulejowskim 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Niedziela o 07:59 Użytkownicy+ Opublikowano Niedziela o 07:59 Startujemy do domku i my. Wszystko co dobre szybko się kończy. 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Niedziela o 11:42 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 11:42 My , to znaczy ja Piotrek Beatka wyruszyliśmy w trasę drugiego etapu około dziewiątej , już ubrani w deszczówki i tak deszczyk traktował nas porannym prysznicem dobre pół godziny. Potem pochmurno lecz bez opadów. Więc jechało się dobrze. Do Rzeszowa dojechaliśmy przed 13 i zdążyliśmy przed opadami. 🛵
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Robbi Opublikowano Niedziela o 11:54 Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 11:54 Siemka 🛵 turnus Darłówko Zachodnie wrzesień 2025 został zakończony 🌊⚓🛵⛵🚤 Dziękuję wszystkim uczestnikom za super mile spędzony czas🙂😊🏖️⚓ Rozmowy 😉 dyskusje mega interesujące 😄 Beatka,Renia,Basia Panowie Piotr Grzegorz, Sławek, Janusz i Andrzej Dzięki Pozdrawiam do zobaczenia gdzieś tam i kiedyś tam 🛵 3
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sławek1 Opublikowano Niedziela o 11:54 Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 11:54 A teraz może trochę cukrowania 😂 Andrzejku ( EndriuBis) dzięki za pomysł wyjazdu, Robert ( Robbi ) tobie za organizację już tam na miejscu.Grzegorz (Saper ) za wspólną we wycieczkę, Piotrkowi ( Mussum ) i Beatce za wspólne przeloty tam i z powrotem. No i ogólnie wszystkim za wspólne rozmowy posiłki ,plażowania , śmiechy do łez ,grillowania zwiedzania i w ogóle ,w ogóle i w szczególe 😂 Jeszcze raz dzięki i do zobaczyska 👋🛵🛵🛵 3
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Niedziela o 12:11 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 12:11 A i ogólnie to przejechałem łącznie 1770 km 😀🛵
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mussum Opublikowano Niedziela o 12:31 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Niedziela o 12:31 Wróciliśmy do domu o 13tej. Dziękujemy za mega wspomnienia 3
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Niedziela o 16:39 Użytkownicy+ Opublikowano Niedziela o 16:39 A my jeszcze w trasie. Jazda A1 dzisiaj to jakaś porażka. 😗 Średnia 100 km/g a chwilami prawym pasem było szybciej. 😮 Cały czas w deszczu, ślisko i zero widoczności. Wypadki i korki co kawałek, Aktualnie obiadek "Pod dobrym aniołem" bo do domu jeszcze w huk daleko. W dniu 14.09.2025 o 13:54, sławek1 napisał(a): ....Piotrkowi ( Mussum ) i Basi za wspólne przeloty tam i z powrotem. Sławek. Basia mówi że nie przypomina sobie 🤔 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano Niedziela o 18:33 Klubowicze Opublikowano Niedziela o 18:33 Oj tak , jazda A1 dziś to ciężkie doświadczenie, my wprawdzie puszką ale przykro było patrzeć na motocyklistów walczących z deszczem i wiatrem ( chociaż niektórzy w ogóle nie przygotowani do takiej pogody , jazda w spodniach dresowych i półbutach czy adidasach z Gdańska do Warszawy to porażka 😵💫) Mam nadzieję że dojedziecie do domu bezpiecznie
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Niedziela o 18:34 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 18:34 1 godzinę temu, EndriuBis napisał(a): A my jeszcze w trasie. Jazda A1 dzisiaj to jakaś porażka. 😗 Średnia 100 km/g a chwilami prawym pasem było szybciej. 😮 Cały czas w deszczu, ślisko i zero widoczności. Wypadki i korki co kawałek, Aktualnie obiadek "Pod dobrym aniołem" bo do domu jeszcze w h... Sławek. Basia mówi że nie przypomina sobie 🤔 1 godzinę temu, EndriuBis napisał(a): Sławek. Basia mówi że nie przypomina sobie 🤔 No w sumie ja też 😂🤣 już poprawione 👍
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Niedziela o 23:07 Użytkownicy+ Opublikowano Niedziela o 23:07 Jak by co to my w domu. Udało się dojechać przed północą 😃 4 godziny temu, Joasia70 napisał(a): ....Mam nadzieję że dojedziecie do domu bezpiecznie Ja też byłem puszką. Ze względu na prognozy wszyscy na 2oo wyjechali w sobotę mimo że mogliby zostać do niedzieli. A motocyklistów w "sweterkach" to chyba widzieliśmy tych samych 😃
Rekomendowane odpowiedzi