Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano
Godzinę temu, EndriuBis napisał(a):

a jak nie to "oddaj zdjęcie" 🙃

👍

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dobra oddam.

Sprawdź maila.

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownicy
Opublikowano

Siemka 

Sobota Niedziela zapowiada się fajna🌞 pogoda może ktoś coś jakiś mały wyjazd 🛵

• Użytkownicy+
Opublikowano

Taa 🤔 moja pogodynka na sobotę pokazuje pogodę OK, ale już na niedzielę deszcz.  

W sobotę do roboty, a w niedzielę raczej przygotowania do Burgmanii. Czapkę czarodzieja trzeba zrobić 🤪

• Użytkownicy
Opublikowano

Robert ja chętnie w sobotę się bryknę. 🛵

Niedziela ma być ładna lecz obiecałem obiad w knajpie córce . Takie tam po maturalne obiecanki 🤣

Andrzejku zrób i dla mnie taką czapkę . tylko ja mam małą głowę (54) 🤣 a zdolności manualnych brak 😩

• Użytkownicy
Opublikowano

Gdyby pogoda się utrzymała to jutro ( sobota ) godzina 10,30 stacja BP w Stobiernej.
Wyjazd 10,40 w stronę Rudnika , takie tam wietrzenie sprzętu przed zlotem. 🛵

• Użytkownicy
Opublikowano

No to obserwujemy pogodę 🌤️🛵

• Użytkownicy
Opublikowano

Siemka 

Wyjazd odwołany 🛵

Do następnego 

Opublikowano

A ja już jestem pod żubrem na BP  😉. Chciałem wam zrobić niespodziankę a wyszło w drugą stronę . W takim razie ruszam dalej .

• Użytkownicy
Opublikowano

Siemka no to zrobiłeś nam  niespodziankę 

Ho Ho 😉🤔

Opublikowano

A jednak Sławek przyjechał więc spotkanie zaliczone pozytywnie choć o mały włos byśmy się minęli . Na szczęście widziałem fotki na forum i skojarzyłem jego "nowego" burka 😉 więc zawróciłem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś na spontanie, bez planu, zaliczona nowa wieża, dla nas nowa. Ale spora , widok ok, nawet nieźle buja. A gdzie , gdzieś po trasie7e9b90c9aa4208f9d2052354727f08ca.jpg6bd80aced7b44df2879e3584ea3ca2f1.jpg59b7da44a9767a38d94d611f12f037f1.jpg6b61fde5f410de56e409d05463aca1ef.jpg0bbdae3a92f1b06f9cc9f924aa551d7c.jpg

• Użytkownicy
Opublikowano

O i tak, podjechałem tylko na krótkie badanie z poborem krwi. A jakoś tak mnie skuter porwał na wycieczkę i bez pomysłu 150 km zrobiłem i w Kamionce się na nawodnienie zatrzymałem 😂🛵

Pozdrowionka 🛵

IMG_4587.jpeg

IMG_4586.jpeg

IMG_4588.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, sławek1 napisał(a):

O i tak, podjechałem tylko na krótkie badanie z poborem krwi. A jakoś tak mnie skuter porwał na wycieczkę i bez pomysłu 150 km zrobiłem i w Kamionce się na nawodnienie zatrzymałem 😂🛵

Pozdrowionka 🛵

A ja niedawno z Niwisk wróciłem ,a to rzut beretem od Kamionki . Jak bym wiedział że się wybierasz to bym podjechał posiedzieć chwilę nad wodą. 

• Użytkownicy+
Opublikowano
28 minut temu, ComoDo napisał(a):

A ja niedawno z Niwisk wróciłem .....

grzyby brały ?  😜 ale macie fajnie.  Ja chwilowo uziemiony.

Opublikowano
18 minut temu, EndriuBis napisał(a):

grzyby brały ?  😜 ale macie fajnie.  Ja chwilowo uziemiony.

Ze złamaną nogą trudno chodzić po lesie . Na szczęście na moto da się jechać bo bym zwariował w domu . 

• Użytkownicy
Opublikowano

Takie szybkie pytanko do Sapera lub innych braci z podkarpackiego. Mielec pokazy lotnicze 28-29.06.25 r. Jakieś sugestie i podpowiedzi, gdzie i jak się ustawić, parking  i tp. (jeżeli możecie oczywiście. PA!)

• Użytkownicy+
Opublikowano

Nie mam wiedzy na ten temat, pytaj @ComoDo albo @Ziga1, może będą w stanie Ci pomóc.

Opublikowano
8 godzin temu, Rafa303 napisał(a):

Takie szybkie pytanko do Sapera lub innych braci z podkarpackiego. Mielec pokazy lotnicze 28-29.06.25 r. Jakieś sugestie i podpowiedzi, gdzie i jak się ustawić, parking  i tp. (jeżeli możecie oczywiście. PA!)

Szczerze mówiąc to nie wybieram się tam chociaż mam 4 km od domu do lotniska . Na codzień się tego naoglądam . Aczkolwiek z parkingiem na tej imprezie zawsze jest problem . W tej chwili nawet nie wiem gdzie zrobili parkingi ale możesz zaglądnąć na stronę hejmielec to tam powinna być rozpiska co i jak .

https://hej.mielec.pl/pl/719_nie-przegap/97726_airshow-mielec-2025-sprawdz-plan-i-info-dla-publicznosci.html

Z tego co widzę to wszystkie drogi wjazdowe na strefę będą zamknięte więc prawdopodobnie trzeba będzie z buta kilkaset metrów od głównej bramy mieleckiej strefy do lotniska. Zaparkować najlepiej będzie gdzieś w okolicach tej bramy a najlepiej przy Mieleckim Inkubatorze Przedsiębiorczości . Tam jest spory parking. Jak będziesz skuterem to na bank się gdzieś tam wciśniesz , a jak samochodem to zależy o której godzinie. Gdyby tam nie było miejsca to wzdłuż drogi między strefą a elektrociepłownią jest kolejne  kilkadziesiąt miejsc parkingowych . Ewentualnie pod Ateną lub Bibmotem i z buta do bramy jest do 200 metrów . 

• Użytkownicy
Opublikowano

Witajcie , ja jak jeździłem , a byłem parę razy to jechałem z Mielca na Chorzelów ( ul. Sienkiewicza skręcałem w ul. Kosmonautów i w ul. Lotniskową) i tam dokąd się dało a przeważnie miejsce trafiało mi się przy aeroklubie . Zawsze jeździłem moto lub skuterem . Czasy sie zmieniają imprezy rozrastają a ostatnia moja impreza  tam to trzy lata temu więc różnie to może wyglądać . Jeżeli pojadę to spróbuję jak zawsze , lecz zawsze można obserwować „hejmielec”i skorzystać z porady kolegi ComoDo 😀

Pozdrowionka 🛵

O i sprostowanie . hej.mielec podał że wejście wyłącznie od strony ul. Sołtyska czyli dojazd ul . Wojska Polskiego . A to jest od drugiej strony jak od tej co ja pisałem . 🤣🛵

Opublikowano
4 godziny temu, sławek1 napisał(a):

O i sprostowanie . hej.mielec podał że wejście wyłącznie od strony ul. Sołtyska czyli dojazd ul . Wojska Polskiego . A to jest od drugiej strony jak od tej co ja pisałem . 🤣🛵

No właśnie . Robią wszystko żeby utrudnić dojazd. Na samej strefie są setki miejsc parkingowych które można by wykorzystać z racji weekendu a zmuszają ludzi do poszukiwania miejsca o conajmniej kilometr od lotniska . Żeby jeszcze były jakieś konkretne samoloty na tych pokazach a tu to samo co roku . Dla kogoś kto ma z tym styczność raz na jakiś czas to jest to jakaś atrakcja.  Dla mnie mechanika lotniczego  to jest tak jak by do ginekologa z 30-to letnim stażem po całym dniu pracy podeszła prostytutka i powiedziała "daj stówkę to pokażę Ci pusię " 😉

• Użytkownicy
Opublikowano
6 godzin temu, sławek1 napisał(a):

Witajcie , ja jak jeździłem , a byłem parę razy to jechałem z Mielca na Chorzelów ( ul. Sienkiewicza skręcałem w ul. Kosmonautów i w ul. Lotniskową) i tam dokąd się dało

15 godzin temu, ComoDo napisał(a):

Z tego co widzę to wszystkie drogi wjazdowe na strefę będą zamknięte więc prawdopodobnie trzeba będzie z buta kilkaset metrów od głównej bramy mieleckiej strefy do lotniska. Zaparkować najlepiej będzie gdzieś w okolicach tej bramy a najlepiej przy Mieleckim Inkubatorze Przedsiębiorczości

Dzięki za wyczerpujące podpowiedzi 👍. Pokazy to taki pretekst ale jak zdołam coś zobaczyć z bliska to fajnie. Jeszcze raz dzięki !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przyszła pora przetestować mój assistance 🫣. Zrewany pasek na dobry początek urlopu.IMG_20250726_210057-COLLAGE.thumb.jpg.67d3c8d073d08120505db9cf9c598985.jpg

• Użytkownicy+
Opublikowano

Wymienisz pasek i będzie ciąg dalszy urlopu 👍.

• Użytkownicy
Opublikowano

Tak z ciekawości, ile było przejechane na tym pasku i jakej był firmy?