Użytkownicy Nazir Opublikowano 6 Maja Użytkownicy Opublikowano 6 Maja Godzinę temu, EndriuBis napisał(a): a jak nie to "oddaj zdjęcie" 🙃 👍
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Maja Autor Użytkownicy+ Opublikowano 6 Maja Dobra oddam. Sprawdź maila.
Użytkownicy Robbi Opublikowano 30 Maja Użytkownicy Opublikowano 30 Maja Siemka Sobota Niedziela zapowiada się fajna🌞 pogoda może ktoś coś jakiś mały wyjazd 🛵
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 30 Maja Użytkownicy+ Opublikowano 30 Maja Taa 🤔 moja pogodynka na sobotę pokazuje pogodę OK, ale już na niedzielę deszcz. W sobotę do roboty, a w niedzielę raczej przygotowania do Burgmanii. Czapkę czarodzieja trzeba zrobić 🤪 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 30 Maja Użytkownicy Opublikowano 30 Maja Robert ja chętnie w sobotę się bryknę. 🛵 Niedziela ma być ładna lecz obiecałem obiad w knajpie córce . Takie tam po maturalne obiecanki 🤣 Andrzejku zrób i dla mnie taką czapkę . tylko ja mam małą głowę (54) 🤣 a zdolności manualnych brak 😩
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 30 Maja Użytkownicy Opublikowano 30 Maja Gdyby pogoda się utrzymała to jutro ( sobota ) godzina 10,30 stacja BP w Stobiernej. Wyjazd 10,40 w stronę Rudnika , takie tam wietrzenie sprzętu przed zlotem. 🛵
Użytkownicy Robbi Opublikowano 31 Maja Użytkownicy Opublikowano 31 Maja Siemka Wyjazd odwołany 🛵 Do następnego
ComoDo Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja A ja już jestem pod żubrem na BP 😉. Chciałem wam zrobić niespodziankę a wyszło w drugą stronę . W takim razie ruszam dalej .
Użytkownicy Robbi Opublikowano 31 Maja Użytkownicy Opublikowano 31 Maja Siemka no to zrobiłeś nam niespodziankę Ho Ho 😉🤔
ComoDo Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja A jednak Sławek przyjechał więc spotkanie zaliczone pozytywnie choć o mały włos byśmy się minęli . Na szczęście widziałem fotki na forum i skojarzyłem jego "nowego" burka 😉 więc zawróciłem. 1
tomekstw Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Dziś na spontanie, bez planu, zaliczona nowa wieża, dla nas nowa. Ale spora , widok ok, nawet nieźle buja. A gdzie , gdzieś po trasie 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Wtorek o 13:21 Użytkownicy Opublikowano Wtorek o 13:21 O i tak, podjechałem tylko na krótkie badanie z poborem krwi. A jakoś tak mnie skuter porwał na wycieczkę i bez pomysłu 150 km zrobiłem i w Kamionce się na nawodnienie zatrzymałem 😂🛵 Pozdrowionka 🛵 2
ComoDo Opublikowano Wtorek o 14:33 Opublikowano Wtorek o 14:33 Godzinę temu, sławek1 napisał(a): O i tak, podjechałem tylko na krótkie badanie z poborem krwi. A jakoś tak mnie skuter porwał na wycieczkę i bez pomysłu 150 km zrobiłem i w Kamionce się na nawodnienie zatrzymałem 😂🛵 Pozdrowionka 🛵 A ja niedawno z Niwisk wróciłem ,a to rzut beretem od Kamionki . Jak bym wiedział że się wybierasz to bym podjechał posiedzieć chwilę nad wodą. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Wtorek o 14:59 Użytkownicy+ Opublikowano Wtorek o 14:59 28 minut temu, ComoDo napisał(a): A ja niedawno z Niwisk wróciłem ..... grzyby brały ? 😜 ale macie fajnie. Ja chwilowo uziemiony.
ComoDo Opublikowano Wtorek o 15:18 Opublikowano Wtorek o 15:18 18 minut temu, EndriuBis napisał(a): grzyby brały ? 😜 ale macie fajnie. Ja chwilowo uziemiony. Ze złamaną nogą trudno chodzić po lesie . Na szczęście na moto da się jechać bo bym zwariował w domu .
Rekomendowane odpowiedzi