falco Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Roztocze, choć nieraz przemierzałem, to zawsze mi mało, przepiękne tereny! Ech, żebym miał do Was bliżej...
Użytkownicy Robbi Opublikowano 25 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 25 Kwietnia 2 godziny temu, gumis napisał(a): Robbi temat kuszący, obserwuję. Zapraszamy 🌲🛵👍
Użytkownicy Bienias Opublikowano 25 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 25 Kwietnia 10 godzin temu, Robbi napisał(a): Spoko 🛵😊 My będziemy gdzieś około 10.30 w Harasiukach Pozdrawiam Obym tylko wydobrzał bo tak jak Ci mówiłem przez telefon wczoraj wieczorem jak szedłem do apteki to się wywróciłem teraz boli mnie prawe ramie. Mam nadzieje że jest tylko ubite i że nic więcej się nie stało. Musiała mnie żona podnosić z ziemi z jakimś gościem który akuratnie przechodził. Dobrze że moje dopiero założone sztuczne biodro się nie rozleciało 😬 Pozdrawiam
Użytkownicy Robbi Opublikowano 25 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 25 Kwietnia Godzinę temu, Bienias napisał(a): Obym tylko wydobrzał bo tak jak Ci mówiłem przez telefon wczoraj wieczorem jak szedłem do apteki to się wywróciłem teraz boli mnie prawe ramie. Mam nadzieje że jest tylko ubite i że nic więcej się nie stało. Musiała mnie żona podnosić z ziemi z jakimś gościem który akuratnie przechodził. Dobrze że moje dopiero założone sztuczne biodro się nie rozleciało 😬 Pozdrawiam Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze Pozdrawiam
tomekstw Opublikowano Niedziela o 18:48 Opublikowano Niedziela o 18:48 W dniu 25.04.2025 o 17:57, Bienias napisał(a): Obym tylko wydobrzał bo tak jak Ci mówiłem przez telefon wczoraj wieczorem jak szedłem do apteki to się wywróciłem teraz boli mnie prawe ramie. Mam nadzieje że jest tylko ubite i że nic więcej się nie stało. Musiała mnie żona podnosić z ziemi z jakimś gościem który akuratnie przechodził. Dobrze że moje dopiero założone sztuczne biodro się nie rozleciało 😬 Pozdrawiam Ale w porządku wszystko...
Użytkownicy Bienias Opublikowano Niedziela o 19:17 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 19:17 Tak z biodrem jest wszystko OK tylko ramie trochę boli i ratuje się tabletkami przeciwbólowymi. Mam nadzieje że do czwartku przejdzie i dołączę do chłopaków 😏
snajper-psg1 Opublikowano Niedziela o 22:26 Opublikowano Niedziela o 22:26 Po raz pierwszy wybrałem się do Borku Starego na inaugurację sezonu, bardzo szybka i krótka impreza (garstka osób została po paradzie) ale, polecam. Polubiłem tego ojca.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 23 godziny temu Użytkownicy Opublikowano 23 godziny temu Wycieczka trwa 🛵 Przerwa na jedzonko 😀 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 godziny temu Użytkownicy+ Opublikowano 22 godziny temu Przerwa. 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 20 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 20 godzin temu A na powrocie Brzóza Królewska 1
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EndriuBis Opublikowano 19 godzin temu Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 godzin temu Wieża widokowa w Horyńcu Zdroju zdobyta. 🙂 Za chwilę startujemy w kierunku domu. 3
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 18 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 18 godzin temu Chciałem podziękować wszystkim za wspólnie spędzony miło czas. Wspólną jazdę ( mnie wyszło 281 km ), fotki i pogaduchy a śmiechu jak zwykle co niemiara. Przebywanie z wami to czysta przyjemność. Do następnego 👍🛵 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 godzin temu Autor Użytkownicy+ Opublikowano 18 godzin temu Fajnie było, ale się skończyło, dzięki za dzisiaj i do kolejnego. Aha, dołożę zdjęcia ode mnie. 1
Użytkownicy Robbi Opublikowano 18 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 18 godzin temu Dzięki Wszystkim za wyjazd , udana wycieczka . Super miejsce docelowe. Kawa Saperka ☕ mocna dzisiaj była Ho Ho , no i ten obiad 😉😊🛵 Do następnego 🛵 1
ComoDo Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Zastanawiałem się czy się z wami wybrać ale Dorota wczoraj wyciągnęła mnie do arboretum w Bolestraszycach to przy okazji zrobiliśmy agrafki na trasie z Krasiczyna do Sanoka . Jak już byliśmy w tym rejonie to żal było odpuścić wielką pętlę bieszczadzką więc skończyło się na prawie 600 km I dzisiaj odpuściliśmy . Poza tym święto pracy uczciłem pracą i zrobiłem mostek nad kanałem żebym mógł do lasu śmigać .
mussum Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Wycieczka palce lizać😎 miło było się spotkać w tak zacnym gronie. Dziękuję i do następnego spotkania niebawem. Saper gratulacje ujęcia z czterema skuterami i partyzantami w marszu, spieszącymi w ich stronę. 👍🏻 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 godzin temu Użytkownicy+ Opublikowano 16 godzin temu My też w domku. Trochę na około, ale było tak zajefajnie że się nie chciało wracać. Asfalt na wielu odcinkach nowy, bo jak pamiętam jeszcze kilka lat w stecz na wielu odcinkach był fatalny. Panowie dzięki za wspólne kilometry. 🙂 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 14 godzin temu 8 godzin temu, sławek1 napisał(a): Mógłbym oczywiście w goglach🤓 szukać ale poprostu zapytam: "co to za straszydła" (bez urazy, bo zwyczajnie nie wiem co to🤷) 🤦 aaaa i ...pytam o pomnik☝️
Użytkownicy Bienias Opublikowano 13 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 13 godzin temu Nazirku drogi to nie straszydła tylko pomnik naszych bohaterskich partyzantów z Porytowego Wzgórza w lasach Janowskich. Zaglądnij do książek historycznych z czasów 2 wojny Światowej to pewnie coś tam więcej piszą 😉
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 godzin temu Użytkownicy+ Opublikowano 13 godzin temu 35 minut temu, Nazir napisał(a): 🤓 "co to za straszydła Od lewej: Robert, Paweł, Sławek, Grzesiek, Piotrek i Janusz. 🤪 od prawej ładny chłopak i dziewczyna 😁 A o partyzantach to Ci Saper opowie 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 13 godzin temu 22 minuty temu, Bienias napisał(a): Nazirku drogi to nie straszydła tylko pomnik naszych bohaterskich partyzantów z Porytowego Wzgórza w lasach Janowskich. Zaglądnij do książek historycznych z czasów 2 wojny Światowej to pewnie coś tam więcej piszą 😉 I to jest początek zgłębiania wiedzy👌 Mam teraz info👌 Ale tak prawdę mówiąc artyści chcą nas obudzić ostrymi obrazami, tylko mam wrażenie, że dzisiaj media zawierają zbyt dużo takich upiorów, by młodzież zwróciła na to uwagę☝️ Przyznasz Bieniasku najdroższy, że takiej foty partyzanta (nawet tego największego bohatera) nie jesteś w stanie porównać z tym co autor pomnika miał na myśli. To byli ludzie, ciężko doświadczeni życiem jakie zgotował im los ale jednak wyglądali jak inni.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 7 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 7 godzin temu 6 godzin temu, EndriuBis napisał(a): Od lewej: Robert, Paweł, Sławek, Grzesiek, Piotrek i Janusz. 🤪 od prawej ładny chłopak i dziewczyna 😁 A o partyzantach to Ci Saper opowie Tego przystojniaka (od prawej) to ja już gdzieś widziałem🤔 PS Pozdrowienia dla całej wycieczkowej ekipy Podkarpackiej👍
Rekomendowane odpowiedzi