mussum Opublikowano 28 Października 2024 Opublikowano 28 Października 2024 Sławek, świetny miałeś pomysł i realizację z tymi rynkami podkarpackimi. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Października 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Października 2024 @sławek1 a tego zdjęcia nie masz czasem zrobionego w poziomie ? Mogło by wziąć udział w konkursie do kalendarza 🙂 A co do Rzeszowskiego rynku to wygląda tak 😜: https://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 28 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 28 Października 2024 10 godzin temu, EndriuBis napisał(a): @sławek1 a tego zdjęcia nie masz czasem zrobionego w poziomie ? Mogło by wziąć udział w konkursie do kalendarza 🙂 Niestety serce się nie mieściło 🤣🛵
ComoDo Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Korzystając z pięknej pogody wybrałem się na wycieczkę do Rzeszowa . Pierwszy etap autobusem . Drugi etap prawdopodobne będzie boltem ,a trzeci powrotny nową Hondą NT1100 z rzeszowskiego salonu. Po kilku perypetiach udało się w końcu ją zakupić i zarejestrować . Został ostatni etap czyli sprowadzenie jej do domu co też mam zamiar dzisiaj wykonać . Niestety okoliczności lekko niesprzyjające pomimo pięknej pogody, bo na prawe oko nic nie widzę , a i nigdy wcześniej nie miałem okazji nią jechać. Mam nadzieję że uda się w tych okolicznych cało dotrzeć do domu . Forza ma już nowego właściciela. Trafiła do Legnicy do emerytowanego goldwingowca .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 5 Marca 26 minut temu, ComoDo napisał(a): .....a i nigdy wcześniej nie miałem okazji nią jechać. Mam nadzieję że uda się w tych okolicznych cało dotrzeć do domu . ...... jak automat to ogarniesz 😀 jak "manual" - musisz sobie szybko przypomnieć 😜 raczej się tego nie zapomina, tylko stres większy. A z okiem nic nie poradzimy. Było nie podglądać żony (sąsiada ? 🤔) przez dziurkę od klucza 🤣
ComoDo Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Jakoś dotarłem do domu . Automat więc było trochę łatwiej ale jazda z jednym okiem to średnia przyjemność. Pierwszy raz jechałem zgodnie z przepisami 😉. Muszę się teraz od nowa przyzwyczaić do nowych gabarytów .
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Marca Klubowicze Opublikowano 5 Marca 20 minut temu, ComoDo napisał(a): Muszę się teraz od nowa przyzwyczaić do nowych gabarytów . No kawałek "lochy", to jest... Jak z zasięgiem nóg? Ja się przymierzałem, ale przy wzroście 175 cm nastąpił efekt "baletnicy" i NT odpadło na starcie 😛
ComoDo Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 5 minut temu, SlawoyAMD napisał(a): No kawałek "lochy", to jest... Jak z zasięgiem nóg? Ja się przymierzałem, ale przy wzroście 175 cm nastąpił efekt "baletnicy" i NT odpadło na starcie 😛 Ja mam 188 cm więc wymiarowo jest jak najbardziej ok aczkolwiek gdyby kierownica była ciut bliżej to było by zdecydowanie wygodniej . Kwestia przyzwyczajenia .
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Marca Klubowicze Opublikowano 5 Marca 4 minuty temu, ComoDo napisał(a): gdyby kierownica była ciut bliżej to było by zdecydowanie wygodniej Nie musisz się męczyć... Na Alledrogo masz specjalne uchwyty do modernizacji kierownicy... Pierwszy z przykładowych LINKÓW ... Tylko dobierz średnicę rurki kierownicy...
ComoDo Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca O widzisz . I to może być to . Czasem centymetr czy dwa robią robotę.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Marca Klubowicze Opublikowano 5 Marca 9 minut temu, ComoDo napisał(a): O widzisz . I to może być to . Czasem centymetr czy dwa robią robotę. Na Aliexpress też znajdziesz i to sporo taniej, tylko czasami trzeba poczekać dłużej na przesyłkę...
ComoDo Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Z aliexpress już zamówiłem osłonę na chłodnicę . Czeka mnie trochę zabawy w skonfigurowanie sprzętu pod siebie ale myślę że efekt będzie ok . Czasem mały drobiazg zmienia bardzo dużo .
gumis Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca ComoDo ja mam to przedłużenie kierownicy i rzeczywiście robi różnicę. Polecam
ComoDo Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 2 godziny temu, gumis napisał(a): ComoDo ja mam to przedłużenie kierownicy i rzeczywiście robi różnicę. Polecam A mógłbyś linka podesłać skąd brałeś ?
gumis Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca od Chińczyków, ale to było ponad rok temu. Linka nie znajdę. Polecam kupić "transmiter" android auto/aplecar żeby Ci telefon działał bezprzewodowa z system motocykla. Jest tego kilka rodzajów do wyboru na allegro.
ComoDo Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 20 minut temu, gumis napisał(a): od Chińczyków, ale to było ponad rok temu. Linka nie znajdę. Polecam kupić "transmiter" android auto/aplecar żeby Ci telefon działał bezprzewodowa z system motocykla. Jest tego kilka rodzajów do wyboru na allegro. Dobrze wiedzieć. Właśnie miałem się brać za rozkminianie tego całego paneu sterowania . Jest trochę inaczej niż w forzie . Tam było bardziej intuicyjnie poukładane.
Użytkownicy Robbi Opublikowano 6 Marca Użytkownicy Opublikowano 6 Marca Siemka Panowie bez obrazy ale to jest wątek WYCIECZKI PODKARPATCZYKÓW A nie techniczny 😉🛵 2
Użytkownicy Robbi Opublikowano 23 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 23 Kwietnia Siemka Zbliża się Majówka 25 więc może wycieczka.🛵 W dniu 1 maja moja propozycja to Lasy Janowskie oraz cześć Roztocza. Cel wyjazdu to Porytowe Wzgórze w Lasach Janowskich jest to miejsce historyczne upamiętniające walki partyzanckie w czasie Drugiej Wojny Światowej. Trasa wygląda następująco spotkanie Stacja Bp Stobierna godzina 9.00 start godzina 9.15 następnie Sokołów Małopolski - Leżajsk - Naklik - Harasiuki no i tutaj przystanek na kawkę ☕🌲nad rzeką Tanew,prośba do Saperka o zabranie gar-kuchni woda i kawa po mojej stronie, następnie udajemy się bezpośrednio do celu wyjazdu. Na Portowym Wzgórzu zwiedzanie sesja fotograficzna no i powrót przez miejscowość Ułanów - Rudnik nad Sanem - Nową Sarzne - ale trasa powrotna jeszcze do ustalenia. Pewnie po trasie trzeba będzie zjeść jakiś obiadek ale to ustalimy przy kawce w Harasiukach. Trasa wiedzie przez malownicze tereny leśne 🌲🛵🌲🛵 Roztocza i Lasów Janowskich Może dołączą do nas koledzy z Stalowej Woli w końcu to ich tereny, miejsce spotkania z kolegami do ustalenia . Cała trasa to około 230 km. Pogoda zapowiada się dobrze 🌞🛵🛵 2
tomekstw Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Siemka Zbliża się Majówka 25 więc może wycieczka. W dniu 1 maja moja propozycja to Lasy Janowskie oraz cześć Roztocza. Cel wyjazdu to Porytowe Wzgórze w Lasach Janowskich jest to miejsce historyczne upamiętniające walki partyzanckie w czasie Drugiej Wojny Światowej. Trasa wygląda następująco spotkanie Stacja Bp Stobierna godzina 9.00 start godzina 9.15 następnie Sokołów Małopolski - Leżajsk - Naklik - Harasiuki no i tutaj przystanek na kawkę nad rzeką Tanew,prośba do Saperka o zabranie gar-kuchni woda i kawa po mojej stronie, następnie udajemy się bezpośrednio do celu wyjazdu. Na Portowym Wzgórzu zwiedzanie sesja fotograficzna no i powrót przez miejscowość Ułanów - Rudnik nad Sanem - Nową Sarzne - ale trasa powrotna jeszcze do ustalenia. Pewnie po trasie trzeba będzie zjeść jakiś obiadek ale to ustalimy przy kawce w Harasiukach. Trasa wiedzie przez malownicze tereny leśne Roztocza i Lasów Janowskich Może dołączą do nas koledzy z Stalowej Woli w końcu to ich tereny, miejsce spotkania z kolegami do ustalenia . Cała trasa to około 230 km. Pogoda zapowiada się dobrze Chętnie byśmy sie z Wami powozili po Roztoczu, ale mam przez całą majówkę zawody w Automobilklub ie. Jak coś zapraszam. https://facebook.com/events/s/i-runda-mistrzostw-polski-poja/602062602828443/
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 23 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 23 Kwietnia Kurcze🤔 super wycieczka i trasa się szykuje, jednak ja nic nie mogę na tą chwilę zadecydować. Dzień wcześniej mam chemię i nie wiem jak się będę czuł. Mózg i serce się wyrywa, zobaczę czy ciało nadąży . Znam miejsce zbiórki wyjazdu i obserwuję wątek 🛵
Użytkownicy Bienias Opublikowano 23 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 23 Kwietnia Jeśli u mnie nic nie wypadnie 1 maja to może ja do Was dołączę gdzieś po drodze i razem z Wami pojeżdżę. Będziemy w kontakcie 👍. 1
Użytkownicy Robbi Opublikowano 24 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 24 Kwietnia Sławku będzie 👍 ok będziemy czekać. Janusz jak co to trzy miejsca spotkania dla Ciebie proponuję - Leżajsk koło Klasztoru od strony wschodniej parking - Skrzyżowanie drogi nr.863 z drogą nr.877 w miejscowości Naklik - Harasiuki parking koło Kościoła Pozdrawiam 🛵😊
Użytkownicy Bienias Opublikowano 24 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 24 Kwietnia Myślę że spotkanie z Wami w Harasiukach było by dla mnie ok 👍😉
Użytkownicy Robbi Opublikowano 25 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 25 Kwietnia 13 godzin temu, Bienias napisał(a): Myślę że spotkanie z Wami w Harasiukach było by dla mnie ok 👍😉 Spoko 🛵😊 My będziemy gdzieś około 10.30 w Harasiukach Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi