sylwek5392 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 nasz kolega toMMasz miał wypadek. Nie mówię więcej gdyż nie wiem czy mogę. może stłuczka brzmi lepiej.
toMMasz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 To Ci spuszczę z ceny i będzie OK...
sylwek5392 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Tomek tu nie chodzi o cenę. zadzwonię do Ciebie w sobotę po południu to pogadamy.
toMMasz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 nasz kolega toMMasz miał wypadek może stłuczka brzmi lepiej. No tajemnica to nie jest żadną. Miałem ślizg w mieście, a że już młodość minęła, to i obrażenia nieodwracalne. Pomimo ochraniaczy w kości Goleniowej ukruszył się jakiś kłykeć. Operacja będzie, ale na motor już nie skiknę...
Marcus Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nawet na Lublin 112 byłeś czy tego chciałeś czy nie. Foto Burka i klilka innych z różnych kątów. I parę słów że kierowca że to że tamto.
toMMasz Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jakos sie nie odszukalem - moze jakis link?
ervinex Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tomasz link masz tutaj: http://www.lublin112.pl/wypadkowa-sroda-ulicach-lublina-zdjecia/ Szybkiego powrotu do zdrowia życzę i jeśli będziesz miał ochotę to powrotu na 2oo.
smarciu Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Polecam jednak coś lepiej chroniacego, jak airbag w kamizelce, mam coś takiego: klik, kupiłem na targach motocyklowych parę lat temu w bardzo dobrej cenie. Później drugą kupiłem mojej plecaczkowej taką: klik. Przetestowałem na sobie i stwierdzam, że działa. Dzięki temu kończyło się tylko na niewielkim siniaku na biodrze, wstrząsie mózgu i 2 tyg. zwolnieniu. Chyba lepsze od nie jednego ubezpieczenia...
toMMasz Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zaledwie wstrząs mózgu - drobnostka...
Rekomendowane odpowiedzi