Marcus Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Cześć Pany Trochę wody w Wiśle już upłynęło od ostatniej rozmowy na ten temat. Sezon coraz bliżej. Niektórzy być może już go nawet otworzyli. Czy tylko ja nie mam kamizelki i chcę ją mieć ? Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Marku ja chcę. Tak jak rozmawialiśmy rozmiar L + nick. Podaj namiary na wpłatę kaski. Odnośnik do komentarza
petrus34 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Jeśli chodzi o rozmiar tych kamizelek https://jagatex.pl/pl/component/virtuemart/motocyklowe/kamizelka-motocyklowa-kms-2-detail.html?Itemid=0 to najlepiej jest przymierzyć u kogoś kto już taką posiada i wtedy obrać rozmiar dla siebie. Ja wszystkie ubrania mam w rozmiarze najczęściej L a kamizelkę kupiłem M i jest niemal na maxa pościągana na rzepach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 OK. Ja właśnie mierzyłem i L powinna być dobra. Chciałem XL ale L będzie w sam raz. Dzięki za podpowiedź. Kolega Marcus zamawia chyba rozmiar M no ale On jest troche niższy ode mnie. Ja mam 180cm wzrostu i do szczupłych raczej nie należę. Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Panowie czy temat kamizelek aktualny? Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Aktualny dla mnie i dla Ciebie. Poczekajmy tydzień jeśli nikt nie dopisze to kupimy dwie Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ok. Poczekajmy jeszcze ten tydzień a w przyszłym złożymy zamówienie. Może jeszcze ktoś się dopisze do listy chętnych. Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zapytajcie w Jagatexie o możliwość doszycia odcinka rzepa "misia" o wymiarze 125x100 mm - pod nasz grupowy emblemat (najlepiej po drugiej stronie na wysokości nicka). Odnośnik do komentarza
ervinex Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ja również byłbym zainteresowany taką kamizelką, rozmiar L chyba będzie OK. Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 O super. Jest nas trzech chętnych do zamówienia. Czy jeszcze ktoś? Resztę możemy dogadać na spocie. Odnośnik do komentarza
Jaroo Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 JJako nowicjusz witam ponownie i chętnie też zakupie kamizelkę , proszę o podeslanie jak ona wygląda i jaki koszt Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dla Burgmanii kamizelki wykonuje firma Jagatex. Jak Marcus wróci to pewnie w tym tygodniu bedziemy zamawiali koszt okolo stówki chyba. Ale to solidne wykonanie. Podskocz do Tomka i zobacz jak to wygląda. Odnośnik do komentarza
Jaroo Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Koledzy ja się piszę na ta kamizelkę , mogę również odebrać je osobiście z firmy Jagatex bo jestem w Bełchatowie przynajmniej raz w tygodniu, prośba tylko o zamówienie ich. Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 O to byłoby super. W takim razie jak zbierzemy chętnych zbierzemy kasę i wtedy dogadamy się co i jak. Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 O ile pamiętam, Jagatex nie ma opcji "odbiór osobisty" (a przynajmniej i tak doliczą koszty kuriera...) Jaroo - łap mnie w Lublinie przymierzysz komeżkę... Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Panowie ustalmy jakiś konkretny termin zamówienia kamizelek. Odnośnik do komentarza
piotrek pp Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 mam do sprzedania kamizelke ale bez nika moge pprzywies na burgmanie Odnośnik do komentarza
ervinex Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Sylwek, chyba więcej chętnych się już nie znajdzie i pora zamknąć temat kamizelek. Trzeba zebrać wszystkie rozmiary oraz ustalić co ma być na kamizelce. Proponuje wyszyty nick oraz, tak jak zaproponował Tomek, rzep na forumowy emblemat. Kto złoży zamówienie i zbierze kasę? Jak nie będzie chętnych to mogę zorganizować i zamówić te kamizelki. Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Na allegro są kamizelki http://allegro.pl/kamizelka-odblaskowa-na-motor-z-napisami-polska-i6124141558.html#thumb/1 i wyglądają jak w Jagatexie .Ciekawe czy to są te same , na aukcji po 78 zł Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Podobno Marcus miał zamawiać ale wszystko można dogadać. Jutro zadzwonię do niego i ponowimy temat na forum z zamówieniami. A odnośnie kamizelek z allegro to może śsą podobne bo dla Burgmanii jest inny nadruk z tyłu a z przodu jest forumowy nick. Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja wypadam z kolejki. Kupiłem kamizelkę od forumowego kolegi z Rzeszowa. Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja wypadam z kolejki. Kupiłem kamizelkę od forumowego kolegi z Rzeszowa. Ale pozostałych mógłbyś doobsłużyć... Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ok. W takim razie muszę dogadać się z Erwinem. Czy jeszcze ktoś chętny? Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ok. W takim razie muszę dogadać się z Erwinem. Czy jeszcze ktoś chętny? Może moją weźmiesz komeżkę? Odnośnik do komentarza
sylwek5392 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 chętnie tylko chyba ona na mnie trochę za duża. Tomku. Nigdy nie wiadomo czy Ci jeszcze nie będzie potrzebna. Przemyśl sprawę na spokojnie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi