Kaktus Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Witam, dzisiaj na facebooku wpadła mi taka informacja że chłopaki zbieraja kase na nowe centrum motocyklowe w samym sercu Poznania, Co sadzicie o tym projekcie ??? Czy warto ich wesprzeć ??, aby było jakies ciekawe miejsce na spotkania itd. link do projektu https://polakpotrafi...m-motocyklistow
Termi_N Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Pewnie ze ciekawa inicjatywa - można pomyśleć o wsparciu tego a i ryzyko nieduże. W centrum miasta byłoby w końcu miejsce gdzie można się spotykać - ja bym miał w końcu bliżej z pracy -. Myślę o tym poważnie.
Sympatycy kris02 Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 Propozycja godna uwagi.
mefisto.diabel Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Kasa wraca do wpłacających jeśli nie uda się uzbierać. Dla mnie fantastyczny pomysł. Pytanie tylko jak w polskich realiach się utrzyma. Polska to nie stany...
Wójek Biedak Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Cerbol swój człowiek. Na Motormanii się udziela. A jesienią ub roku, jak mnie pamięć i wzrok nie mylą Gilerę w zgniłozielonych barwach sprzedawał.
Termi_N Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Czy będziemy tylko gadać czy wspomożemy Team Cerbola by było gdzie się spotykać - Rozrzućcie wszystkie swoje sieci z tą informacją wśród znajomych i może coś z tego wyjdzie.
MISIEK Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No i nici z projektu... Już raczej nie uda się uzbierać wymaganej kwoty. .
Rekomendowane odpowiedzi