Kaktus Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam, dzisiaj na facebooku wpadła mi taka informacja że chłopaki zbieraja kase na nowe centrum motocyklowe w samym sercu Poznania, Co sadzicie o tym projekcie ??? Czy warto ich wesprzeć ??, aby było jakies ciekawe miejsce na spotkania itd. link do projektu https://polakpotrafi...m-motocyklistow Odnośnik do komentarza
Termi_N Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Pewnie ze ciekawa inicjatywa - można pomyśleć o wsparciu tego a i ryzyko nieduże. W centrum miasta byłoby w końcu miejsce gdzie można się spotykać - ja bym miał w końcu bliżej z pracy -. Myślę o tym poważnie. Odnośnik do komentarza
Sympatycy kris02 Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Propozycja godna uwagi. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 inicjatywa ciekawa Odnośnik do komentarza
mefisto.diabel Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Kasa wraca do wpłacających jeśli nie uda się uzbierać. Dla mnie fantastyczny pomysł. Pytanie tylko jak w polskich realiach się utrzyma. Polska to nie stany... Odnośnik do komentarza
Wójek Biedak Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Cerbol swój człowiek. Na Motormanii się udziela. A jesienią ub roku, jak mnie pamięć i wzrok nie mylą Gilerę w zgniłozielonych barwach sprzedawał. Odnośnik do komentarza
Termi_N Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Czy będziemy tylko gadać czy wspomożemy Team Cerbola by było gdzie się spotykać - Rozrzućcie wszystkie swoje sieci z tą informacją wśród znajomych i może coś z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No i nici z projektu... Już raczej nie uda się uzbierać wymaganej kwoty. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi