tex00 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Witam, chciałbym zaproponować wrocławskim (i oczywiście wszystkim innym chętnym) maxi skuterzystom wiosenne spotkanie - termin i miejsce do ustalenia wśród chętnych. Mam nadzieję, że idea przerodzi się później w comiesięczne regularne spotkania. Jak napisałem termin i miejsce do ustalenia, ale żeby była jakaś podstawa to proponuję: niedziela 03.04.2016 - termin jeszcze odległy, można spokojnie zaplanować wolny dzień, godzina 16:00, parking na Alei Bielany koło Starbucksa https://goo.gl/maps/KzxdE5ppEFn Proszę o informację w tym temacie na kogo można liczyć. Pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
Robi3m Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Na dziś obecny p.s. kurcze ale kurzem zawiało w naszym dziale Odnośnik do komentarza
Pan rypak Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Na dziś obecny p.s. kurcze ale kurzem zawiało w naszym dziale Powiało świeżością po wpisie Texoo. Chciałbym by się spełniło,ale patrząc na poprzednie lata spotkania Dolnoślązaków są bardzo ograniczone mimo,że użytkowników Maxi w Naszym regionie jest sporo. Pomimo zmiany sprzętu na inny,który jeszcze nie został wybrany będę starał się aktywnie uczestniczyć w takich spotkaniach jeśli oczywiście do nich dojdzie. Trzymam kciuki i oczekuje kolejnych wpisów osób zadeklarowanych względem cyklicznych spotkań. Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jako, że na weekendy staję się wielkopolaninem, to jak czas dopisze to też się piszę. Odnośnik do komentarza
pinio Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Na dzień dzisiejszy chętny Odnośnik do komentarza
stator Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 W okolicach 20-tego maja, będę chciał spędzić swoją ślubną rocznicę w Wrocławiu. Macie może pomysł, na w miarę tani nocleg. No i oczywiście miejsce parkingowe dla skutera.... Odnośnik do komentarza
tex00 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 w samym Wrocławiu nic Ci nie polecę, pytanie czy musi to być dokładnie Wrocław bo jest kilka fajnych miejsc w niedalekiej okolicy. Co do wspólnego spotkania to długoterminowe prognozy pogody wydają się być optymistyczne. Temat podbijam, kto może niech wyśle info znajomym. Odnośnik do komentarza
Panoramix BOLCE Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 oj i ja bym się pokazał na jakimś spotkaniu w dolnośląskim Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Chętny Odnośnik do komentarza
tex00 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam, niedziela za pasem, pogoda ma dopisać, czy kogoś nie będzie? Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Nie tym razem, niestety. Odnośnik do komentarza
Pan rypak Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 I mnie również,brak sprzętu-odbieram po weekendzie Witam, chciałbym zaproponować wrocławskim (i oczywiście wszystkim innym chętnym) maxi skuterzystom wiosenne spotkanie - termin i miejsce do ustalenia wśród chętnych. Mam nadzieję, że idea przerodzi się później w comiesięczne regularne spotkania. Jak napisałem termin i miejsce do ustalenia, ale żeby była jakaś podstawa to proponuję: niedziela 03.04.2016 - termin jeszcze odległy, można spokojnie zaplanować wolny dzień, godzina 16:00, parking na Alei Bielany koło Starbucksa https://goo.gl/maps/KzxdE5ppEFn Proszę o informację w tym temacie na kogo można liczyć. Pozdrawiam i do zobaczenia. Co do spotkań cyklicznych w niedzielę proponuje godz.13,00 ponieważ sporo kierowników jest z poza Wrocławia i chciałaby wrócić do domku o przyzwoitej porze. Ps,proszę o propozycje wszystkich chętnych do spotkań,by wypracować kompromis. Mam nadzieję,że w następną niedzielę spotkamy się w wyznaczonym miejscu. Odnośnik do komentarza
tex00 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 ja przyjadę, kto będzie to będzie, następne spotkanie można przemyśleć (miejsce i godzina), od czegoś trzeba zacząć :-) Odnośnik do komentarza
tex00 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 przyjechałem, nikogo nie było... Odnośnik do komentarza
Pan rypak Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Może w niedzielę spotkamy się w terenie(Kobyla Góra) i wspólnie pośmigamy po okolicy? Papcioch stawia kawę Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Myślę, że jak się zrobi ciepło to pojedziemy gdzieś na moto-biwak pod namioty, albo do Czech na weekend z basenami.Bywają fajne promocje weekendowe w Jeleniej Strudze, Kowary, a stamtąd mozna też na Czechy pojechać. Wieczorem wybasenować się, plecaczki na SPA pójdą. Same spoty w tygodniu jakoś u nas nie wychodziły, bo wszyscy mocno zajęci. Odnośnik do komentarza
tex00 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 może przed sezonem uda się coś ustalić w temacie regularnych (nie mówię o cotygodniowych) ale chociaż miesięcznych spotkaniach? Odnośnik do komentarza
stator Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Kawałek Gdańska, ma zamiar przyjechać na targi. Może by tak ......Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
pomaranczowy Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Jutro pikna ma być pogoda...trzeba by było gdzieś polatać.... Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Chyba jeszcze sprzęty na kołkach stoją. Moja Apka przynajmniej jeszcze czeka na coroczny serwis, tym razem na bogato Właśnie doleciała tarcza hamulcowa i filtr, sprzęgło już jest, a szyba, klocki, rolki i pasek jeszcze w locie. Za tydzień może będzie już wszystko powymieniane i gotowe do jazdy, a wtedy będę chętny na nakręcenie km po okolicy. Odnośnik do komentarza
tex00 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 wracam do tematu, może teraz jak jest ciepło uda się zebrać kilka osób. Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Ech, jak pisałeś posta to jeszcze nie lało - właśnie leje. Pomarańczowy jest napalony na jeżdżenie, Smarciu również a może i mnie przekona zacna ekipa do wspólnego wypadu gdziekolwiek. Ale o czym mamy myśleć? Jeden dzień do polatania czy z noclegiem? Mi się od dawna marzy stek z kudłatej krowy i ostatnio przez roboty drogowe w Czechach tam nie dojechaliśmy. Z ciekawostek w okolicy to Dziadowa Kłoda zaprasza na dni swoje. A tam na końcu plakatu tekst taki: "Atrakcje dodatkowe:... urządzenia dmuchane i inne." - brzmi interesująco. Odnośnik do komentarza
tex00 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 To może na początek jakieś spotkanie na miejscu we Wrocławiu co by się poznać. Odnośnik do komentarza
tex00 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 ruszymy coś w tym Wrocławiu? Nie wiem jak dotrzeć do większej ilości tego posta, może ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ciężko określić jaka jest ta większa ilość. Jeżeli o mnie chodzi to każdy termin jest dobry oprócz piątków, sobotów i niedzielów. 100 lat temu, kiedy skuterzyści jeździli jeszcze na dinozaurach a pierwsze rysunki burgmanów zaczynały się pojawiać w przejściu Świdnickim, spotykaliśmy się przy MIGodaktylu pod Orlim Gniazdem na Przybyły. A teraz zabrakło wodzireja i chłopczęta bawią się w parach. Bielany Wr. mi pasują jakby co. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi