Sobier Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam, Na początku dziękuje wszystkim za głosy oddane na zdjęcie mojego skutera Zapraszam do udziału w marcowej edycji naszej zabawy. ::::::::: REGULAMIN :::::::: Celem konkursu " SKUTER MIESIĄCA " jest wybranie zdjęcia, które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. * Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera ,lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. * Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się z: Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi * W konkursie można uczestniczyć wiele razy , ale zdjęcia nie mogą być użyte powtórnie w kolejnych edycjach . * Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu, lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. SZCZEGÓŁY WĄTKU 1. Na każdy miesiąc powstają dwa tematy: a. skuter [ miesiąca ] [ rok ] - KANDYDATURY. b. Skuter [ miesiąca ] [ rok ] - GŁOSOWANIE [+ JAWNA ANKIETA]. 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków. a. Do 5-tego następnego miesiąca wniosek na KANDYDATURY. b. Od 15-tego wątek na GŁOSOWANIE . c. 15 dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10 - 24 wpisując ostatniego posta >> ZAMKNIECIE WĄTKU << i robi podsumowanie głosowania. d. Jeżeli wątki nie zostaną nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN 3. Do konkursu mogą być zgłoszone maksymalnie 3 fotki spełniające wymagania techniczne , zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. SZCZEGÓŁY GŁOSOWANIA 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos . Głos oddany na własne zdjęcie jest NIEWAŻNY! 2. Termin głosowania - do ostatniego dnia miesiąca . Laureaci 1 i 2 miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail : fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail"a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza Wszystkim uczestnikom życzę powodzenia Odnośnik do komentarza
zicoo62 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam. Jako że na kalendarzu już ósmy marca (najlepszego wszystkim Burgmaniaczkom - przesyłam wirtualne kwiatuszki !flower - ) a po lutowym wysypie zdjęć cisza to czas zacząć zabawę. Moja propozycja na marzec. Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 to tak pajak lyka jodu....i z tylu i przodu... Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Marca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 W zeszłym m-cu był taki duży wysyp fotek a teraz... cieniutko Wrzucajcie, wrzucajcie! BV ustrzelona dzisiaj. A i trochę zieleni jakby zaczyna się pojawiać. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Marca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ja bym sobie życzył, żeby grono jurorów oceniających fotki bardziej aktywnie zaczęło uczestniczyć w konkursie i pokazało swoje zdjęcia. Dodam i ja swoją fotkę Odnośnik do komentarza
dejon Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Wiec jeszcze raz spróbuję może się spodoba:) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
JuStA Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Lechuano, nie to żebym się czepiała, ale proponuję poczytać ten wątek: http://www.forum.burgmania.net/topic/21341-foto-skuter-miesiaca-wymagania-techniczne/ Żeby później nie było "płaczu", że zdjęcie w razie wygranej nie trafi do kalendarza Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 13 Marca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Rzucam rękawicę Sekcie Spidermax'a Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 13 Marca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jak czarne, to jeszcze ja z przedwiosennym przebłyskiem zieleni i słońca! Odnośnik do komentarza
Sobier Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 W tej właśnie chwili następuje zamknięcie wątku. Zapraszam do głosowania . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi