Skocz do zawartości
Forum Burgmania

We czwórkę na Rometach do Dakaru

Rekomendowane odpowiedzi

Aż nie mogę uwierzyć jak czytam Romet- Dakar ADV,czy ktoś z zaprawionych podróżników mógłby wyrazić opinię ?

• Sympatycy

Gdzie czytasz? bo to co jest na fejsie to raczej nic nie ma do czytania lub ja nie mogę czytać ( nie żyje fejsem ani nie mam konta) generalnie jak widać można, poszukaj w czeluściach internetu wyprawy na "50" Gilerze też chłopak daleko zajechał.... o tu link

a może na początek Pustynia Błędowska. Też pustynia, a jednak to w Polsce. Na zdjęciu widok od strony Klucz.

zdjecie.jpg

• Sympatycy

Gdzie czytasz? bo to co jest na fejsie to raczej nic nie ma do czytania lub ja nie mogę czytać ( nie żyje fejsem ani nie mam konta) generalnie jak widać można, poszukaj w czeluściach internetu wyprawy na "50" Gilerze też chłopak daleko zajechał.... o tu link

Robert tam jest więcej do pooglądania niż poczytania :)

Oglądam=czytam ich relację na fejsie mimo,że to nie są burgmaniacy to zasługują jak sądzę na uwagę i uznanie za podjęcie takiej trasy na sprzętach klasy ekonomicznej,

• Klubowicze

Już raz pytałem : gdzie to czytasz ?

Jak się o czymś pisze to wypadało by podać LINK :mad2:

• Klubowicze

Jakoś mi ten wątek wygląda na Śmietnik, co najwyżej Off topic. Nigdzie nie widzę maxiskuterów.

Jack, przecież jest w dziale "...tematy nieskuterowe". Warto czasem takie INFO zamieścić - można się zainteresować.

Jak bym był złośliwy, to bym zapytała: a Integra to skuter :) , ale nie jestem :photo:

Pogratulować chłopakom. A i romet daje rady. :clapping:

Szacunek za wyprawe.

Osobiście najdalej na romku byłem w latach 90 trasa (Bielsko-Biała -Kraków).ok 200km

przygotowania trwały kilka dni wczesniej ale do dziś wspominam te wyprawe

Termos kanapki mapy, pół silnika zapasowego itd

Podziwiam chłopaków i romety Wielki szacunek za takie coś. WIELKIE COŚ. :clapping:

Poważna wyprawa, na sprzęcie raczej nie ekstremalnym. Ale nic dziwnego w tym nie widzę. Jaka to rewelacja gdyby pojechali Twin Afriką albo BMW?? A tak, są odważni i kiedy wrócą najszczęśliwsi na świecie. Brawo.

• 1 miesiąc temu...