Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dzieje się coś w Szczecinie albo okolicach w niedziele jakieś topienie marzanny ognicho tak jak w Gryficach? jakieś polatanki jak ktoś coś wie to proszę o info

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

35

• burgifan

30

• SlawoyAMD

29

• romeo1971

29

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeśli masz facebooka to:

https://www.facebook.com/events/1724816194471309/

Jeśli nie to w niedzielę o 11.30 na pl.Zwycięstwa w Gryficach zapraszają wszystkich miłośników motocykli na Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego 2016 połączone z topieniem Marzanny. Pewnie będzie grubo. Spróbujcie mnie namówić, może pojadę, potrzebuję tylko solidnego kopa w doopę :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ja coraz bardziej na tak, co do Gryfic. Z temperaturą szału nie będzie, bo zapowiadają 6-7 st.C, przy sporym zachmurzeniu. Na trasę trzeba by się mocno ubrać, ale bardziej mnie martwią zmarznięte łapki na kierownicy...

Opublikowano

Motocykliści z wałów o 10 startują jak nikt nie będzie leciał to startuje na 90% z nimi chyba że będzie podać to nie

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Motocykliści z wałów o 10 startują jak nikt nie będzie leciał to startuje na 90% z nimi chyba że będzie podać to nie

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Ja na 90 % jadę. Wszystko zależy od pogody i czy poskładam pająka do kupy bo coś ostatnio nie chce menda współpracować

Opublikowano

to jest nas 2 to może nie będę leciał tak rano bo na msze to się nie wybieram

Opublikowano

ma padać

Opublikowano

Zobacze jak bedzie z pogoda jutro, bo moze tez bym sie wybral :) Z pewnością jak juz, to nie bede lecial tak rano z Wałów z innymi tylko z 1-2godz później ;)

Opublikowano

http://www.gryfklub....ice.pl/news.php

tak żeby być na 13 na paradę i utopić marzannę

marekb9t

romeo+Semi

burgifan dostanie porządnego kopa i tez pojedzie qrzyś też się zastanawia

• Sympatycy
Opublikowano

No to ja też się pozastanawiam :). Tylko, że muszę umyć łazienki, odkurzyć mieszkanie, wyjść z dzieckiem na spacer (żona to wszystko kazała) no i wtedy będę mógł CHYBA? (bo nie wiem, czy nie dostanę kolejnych zadań :D ) pojeździć, ale po 14:00 chyba będę mógł dopiero. Załapię się gdzieś? DO której jeździcie?

Opublikowano

Motocykliści z wałów o 10 startują jak nikt nie będzie leciał to startuje na 90% z nimi chyba że będzie podać to nie....

z tego co wiem (fejsbuk) to 9:45 zbiórka i 10:00 wyjazd na akcję charytatywną do Gryfina https://www.facebook...90842004520043/

może stamtąd będzie lotka na Gryfice nie wiem

mogę jechać tu i tu, generalnie jestem chętny i będę śledził temat

no i ma nie padać http://www.meteo.pl/...&cname=Szczecin

Opublikowano

Jeździ ktoś dzisiaj ? Czekam na propozycje.

Opublikowano

Nie ma co patrzeć, myśleć itd męska decyzja jedziemy jutro do Gryfic spotykamy się o 11 stacja shell na Struga koło Oszołoma (stary Real)

1. romeo1971

2. Malwinka

3, marekb9t

ktoś będzie miał ochotę się przyłączyć zapraszamy

Opublikowano

Jeździ ktoś dzisiaj ? Czekam na propozycje.

ja latalem dzis sam kilka godzin od jedenastej

• Sympatycy
Opublikowano

My dziś z Dareckim i jego nowym nabytkiem Majesty 400), zrobiliśmy 30 km po DDR, a później na chwilkę do Czemila pożegnać jego White Yamahę, która dziś znalazła nowego, szczęśliwego właściciela... Niech go nosi bezpiecznie. Robsson zdrowiej!!!

Jak nic nie pokrzyżuje mi planów, to ze Świnoujską grupą motocyklistów polecę na Gryfice (9.20 na prom). Trzymać tylko kciuki za pogodę...

Opublikowano

Dzięki Sławek za mini wyprawę po DDR. Było sympatycznie. A i jechałem Sławkowym Kimco Myroad 700. Jest nowe doświadczenie i nowe wrażenia. :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

A do Gryfic Darku jedziesz??

Opublikowano

Jutro nie mogę są już inne plany. Ale na pewno teraz będę częściej uczestniczył w życiu społeczności maxi skuterowej. Mam nadzieje że pojeżdzimy sporo w tym sezonie bo przecież po to kupiłem 400-setkę. :D

Opublikowano

Właśnie rozmawiałem z nowym właścicielem już nie mojej Majesty S. Bezpiecznie dojechal do domu i jest zachwycony nowym nabytkiem - osiągami frajdą z jazdy, prowadzeniem. Taka informacja cieszy, niech bezpiecznie jeździ..............Najbardziej go zdziwiło, że jednak mówiłem prawdę o jakości i wartości technicznej skutera. Smutne jest to, że prawdomówność sprzedającego jest teraz czymś poszukiwanym, a nie normą.

Opublikowano

Czemil . Yamaha górą hehehe. Ciekawe czemu to powiedziałem?

• Sympatycy
Opublikowano

Co gorsza kiedy pokazujesz swoje zapiski z wymian olejów i eksploatacji, że maszyna gotowa do sezonu, pokazujesz wymontowane świece i filtry, to i tak patrzą na ciebie, jak na wariata i oszusta... Przykre to niestety.

Opublikowano

Darecki2059 twoje wypowiedzi ostanie i wzmożona aktywność na forum potwierdza tylko fakt OLBRZYMIEGO twojego zadowolenia z zakupu. Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolony. A marka? Jaka to różnica? Ważne, że masz radochę z jazdy.

Opublikowano

Czemil .Dobrze mówisz. Nie ważna marka tylko radocha z jazdy. :smile:

• Sympatycy
Opublikowano

Burgifanie, Kuniszu, Joshuo, Romeo1971, .dzięki za wspólną przejażdżkę. Było superos, a pogoda dopisała idealnie :). Dziś Nowe Warpno i pierożki z mięsem, kawka i ciasto przy plaży (od poniedziałku dieta, bo już ważę tyle, co PCX :D) ...... 1129621682-51150.gif

..... a potem rundki po mieście aż do wieczora. Szkoda, że tak mało osób udało się zebrać, no ale trudno. Urbi, fajnie że podjechałeś się z nami spotkać, dzięki :).

Natomiast Grzesiu (grota 10) - skoro wsiadłeś na skuta, to trzeba było napisać na forum lub odezwać się na phone . Pojechałbyś wtedy z nami :).

2016-03-19%2021.45.45.png

2016-03-19%2014.41.44%20HDR.jpg

2016-03-19%2017.12.57%20HDR.jpg

I Azjona nowy nabytek :).

2016-03-19%2017.13.12%20HDR.jpg

BTW

Szanowna Lożo Szyderców GZ, mój nowy termometr spisuje się znakomicie. Działa idealnie, wskazówka w nim nie lata i nie drży i jestem bardzo zadowolony :P. Bardzo dziękuję Marku za ten wspaniały prezent hurray.gif

Opublikowano
:) mi sie udalo zalatwic przepustke z pracy 11-15 na jutrzejszy zlot w gryficach...czyli jade...11 lub 11.20 wchodze na prom w sciu i jade do gryfic....:)...chyba ze bedzie padalo lub inny kataklizm....oby nie...