marekb9t Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Zazdraszczam wam chyba pracę będę musiał zmienić ale za tydzień mam czwartek wolny ale jak znam życie to będzie padać
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 Nooo to "tera" można jeździć . Termometr jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 Krisso gdzie ty go zakładałeś, w Afryce? +27 st.C
KOT66 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 ...nieeee.....z afryki mu go przyslali......z wyprzedazy po sezonowej......
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2016 Ale złośliwcy w tym Swinemunde
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2016 Chłopaki, dziękuję za odwiedziny. To bardzo ważne dla mnie!
Sympatycy Robsson Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 Bardzo ładny termometr Krzysiu. Dziś z Romkiem nakręcilismy 120km po NRDowie. Jak dobrze znowu siąść na moto i poczuć to coś. I odwiedziłem już samotnie Sławka, który dziś niestety uziemiony byl w robocie. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Niestety apka na androida nie jest tak fajna jak na IOS i sporo trasy uciekło i zapisało ile chciało
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 Robert, promem płynęliście??
Elvis Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Opublikowano 17 Marca 2016 Robsson a co to za apka? No właśnie ... co to jest za aplikacja?
Sympatycy Robsson Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 co to za apka? Proszę Cię bardzo Tomku, Mirku i Piotrze http://www.trasser.pl/ Przeglądałem dziś oferty sprzedawców namiotów. Coś tam wpadło mi w oko ale to tak raczej z nudów szukałem i oto co znalazłem... Prawda, że niezły ? I można go w mankiet schować
Rzelu Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Dzisiejszy wieczór był bardzo udany. Najpierw grupowe odwiedziny u Artcho... a w nagrodę za dobry uczynek: pizza... Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 Widzę BiEmDabliu prezesa, Sw Rzela, Kymco Roggero, a reszta nieokreślona, bo już trochę ciemno było... Prosimy o spis
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 Koledzy dziękuje i bardzo się cieszę, że w końcu dotarłem na spot na 2oo. Frekwencja dopisała. Na początku spotkania pod Pleciugą było, jak się nie mylę, 13 osób, z czego 3-osoby po cywilnemu w 4oo. Pozostała 10-tka na skuterach, oooo przepraszam Joshua, z czego większość to Hondy. Wyszczególniając był Pantheon, PCX, dwa Silver Wingi, dwie SW-T, trochę inny skuter - Yamaha Fazer, Kymco Xciting, Yamaha T-Max i BMW C650 GT. O dziwo nie było żadnego skutera ze stajni Suzuki. W międzyczasie odwiedziliśmy jednego Burgmana, niestety w garażu, podczas (podobno) okresowych czynności serwisowych Oczywiście był też, przez chwile, 14-sty uczestnik dzisiejszego spotu - ArtCho z nietypowymi 4oo. Artur miło było Cię spotkać. Czekamy na Ciebie na 2oo. Pozdrawiam wszystkich i czekamy na kilka zdjeć zrobionych przez KriSSa.
Rogierro Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Widzę KriSSO, że u Ciebie też nastąpiła teleportacja z prawobrzeża, podobnie jak u Robssona.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2016 No, bo pojechaliśmy z Dąbia do audostrady i wróciliśmy autostradą. Potem w dól przy Hotelu Panorama itd..
romeo1971 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 No, bo pojechaliśmy z Dąbia do audostrady i wróciliśmy autostradą. Potem w dól przy Hotelu Panorama itd.. to tak jak samolotem po lini prostej latające skutry
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2016 Się dzieje! Dla ścisłości, u mnie 5oo A to dla nas wszystkich na serio - Marek, Maciek, jako kierowcy duuuuzych pojazdów potwierdzicie? http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/lorry-drivers-blind-spots-video-2849365 To też jest dobre: http://motocyklista.net/kampania-spoleczna-jestesmy-rodzicami-wariatami/#more-950
Rzelu Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 a szkoda, bo ten ostatni odcinek był najciekawszy, z przejazdem autostradą umożliwiającym solidne przepłukanie układu paliwowego
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2016 Ja myśle, że błąd wystąpił z powodu utraty zasięgu GPS. W tym miejscu autostrady często też tracę zasięg GSM i zrywa rozmowy . No trudno. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dr.big Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 (...)często też tracę zasięg GSM i zrywa rozmowy . No trudno. Nie tylko Ty... Prowadzenie rozmowy przez GSM jest na tej autostradzie praktycznie niemożliwe. Zrywa rozmowe nawet przy oryginalnych systemach w samochodach (anteny zewnętrzne)....
burgifan Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 A to dla nas wszystkich na serio - Marek, Maciek, jako kierowcy duuuuzych pojazdów potwierdzicie? http://www.mirror.co...s-video-2849365 Martwe pole od strony pasażera jest duże, na filmiku widać że rowerzystów nawet na małym dolnym lusterku wcale nie widać. Jak podjeżdżasz do skrzyżowania to wiesz co jechało koło Ciebie i to masz cały czas w głowie. Niestety oczy trzeba mieć wszędzie.
marekb9t Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Martwe pole od strony pasażera jest duże, na filmiku widać że rowerzystów nawet na małym dolnym lusterku wcale nie widać. Jak podjeżdżasz do skrzyżowania to wiesz co jechało koło Ciebie i to masz cały czas w głowie. Niestety oczy trzeba mieć wszędzie. Święte słowa bracie ☺ do tego jeszcze przydaje się umiejętność korzstania z lustetka "rampowego"
Rekomendowane odpowiedzi