Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zazdraszczam wam :( chyba pracę będę musiał zmienić ale za tydzień mam czwartek wolny :) ale jak znam życie to będzie padać

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

35

• burgifan

30

• SlawoyAMD

29

• romeo1971

29

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Nooo to "tera" można jeździć :). Termometr jest :P

a5e6cb3fddb83ab1fdca4aed5c582af9.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Sympatycy
Opublikowano

Krisso gdzie ty go zakładałeś, w Afryce? +27 st.C :clapping:

Opublikowano
:)...nieeee.....z afryki mu go przyslali...:)...z wyprzedazy po sezonowej...:)...
  • Klubowicze
Opublikowano

Ale złośliwcy w tym Swinemunde

• Klubowicze
Opublikowano

Chłopaki, dziękuję za odwiedziny. To bardzo ważne dla mnie! :)

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo ładny termometr Krzysiu.

Dziś z Romkiem nakręcilismy 120km po NRDowie. Jak dobrze znowu siąść na moto i poczuć to coś.

5ac2d969753e1749c91037a01eb25e20.jpg

I odwiedziłem już samotnie Sławka, który dziś niestety uziemiony byl w robocie.

6a9a3b3dc7848521a044fe2b09f2fe67.jpg

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Niestety apka na androida nie jest tak fajna jak na IOS i sporo trasy uciekło i zapisało ile chciało :(

0f026405c54b484a4044089aab144788.jpg

192e25d0c5cba9618ee2cea1d661b0e5.jpg

Opublikowano

Robsson a co to za apka? ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Robert, promem płynęliście??

Opublikowano

Robsson a co to za apka? ;)

No właśnie ... co to jest za aplikacja?

Opublikowano

co to za apka?

• Sympatycy
Opublikowano

co to za apka?

Proszę Cię bardzo Tomku, Mirku i Piotrze :)

http://www.trasser.pl/

Przeglądałem dziś oferty sprzedawców namiotów. Coś tam wpadło mi w oko ale to tak raczej z nudów szukałem i oto co znalazłem...

5479_pozostale-namiot-dla-motocyklisty.jpg

Prawda, że niezły ? I można go w mankiet schować ;)

Opublikowano

Dzisiejszy wieczór był bardzo udany. Najpierw grupowe odwiedziny u Artcho...fea1383be6dbe28b98367690a9264ad0.jpg a w nagrodę za dobry uczynek: pizza... 7b209130b0ab04ed219638e558fe84b5.jpg3a4cfe904fc5cb4031dfc155e9d68c59.jpg0e0c6a671fd9b24596c0febb04b05f91.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Widzę BiEmDabliu prezesa, Sw Rzela, Kymco Roggero, a reszta nieokreślona, bo już trochę ciemno było... Prosimy o spis :)

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy dziękuje i bardzo się cieszę, że w końcu dotarłem na spot na 2oo. Frekwencja dopisała. Na początku spotkania pod Pleciugą było, jak się nie mylę, 13 osób, z czego 3-osoby po cywilnemu w 4oo. Pozostała 10-tka na skuterach, oooo przepraszam Joshua, z czego większość to Hondy. Wyszczególniając był Pantheon, PCX, dwa Silver Wingi, dwie SW-T, trochę inny skuter - Yamaha Fazer, Kymco Xciting, Yamaha T-Max i BMW C650 GT. O dziwo nie było żadnego skutera ze stajni Suzuki. W międzyczasie odwiedziliśmy jednego Burgmana, niestety w garażu, podczas (podobno) okresowych czynności serwisowych ;)

Oczywiście był też, przez chwile, 14-sty uczestnik dzisiejszego spotu - ArtCho z nietypowymi 4oo. Artur miło było Cię spotkać. Czekamy na Ciebie na 2oo.

Pozdrawiam wszystkich i czekamy na kilka zdjeć zrobionych przez KriSSa.

• Sympatycy
Opublikowano

2016-03-17%2018.08.43.jpg

Zrzut%20ekranu%202016-03-17%2023.47.07.png

Opublikowano

Widzę KriSSO, że u Ciebie też nastąpiła teleportacja z prawobrzeża, podobnie jak u Robssona.

• Sympatycy
Opublikowano

No, bo pojechaliśmy z Dąbia do audostrady i wróciliśmy autostradą. Potem w dól przy Hotelu Panorama itd..

Opublikowano

No, bo pojechaliśmy z Dąbia do audostrady i wróciliśmy autostradą. Potem w dól przy Hotelu Panorama itd..

to tak jak samolotem po lini prostej latające skutry :clapping:

Opublikowano

Zrzut%20ekranu%202016-03-17%2023.47.07.png

a szkoda, bo ten ostatni odcinek był najciekawszy, z przejazdem autostradą umożliwiającym solidne przepłukanie układu paliwowego :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ja myśle, że błąd wystąpił z powodu utraty zasięgu GPS. W tym miejscu autostrady często też tracę zasięg GSM i zrywa rozmowy :(. No trudno.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

(...)często też tracę zasięg GSM i zrywa rozmowy :(. No trudno.

Nie tylko Ty... Prowadzenie rozmowy przez GSM jest na tej autostradzie praktycznie niemożliwe. Zrywa rozmowe nawet przy oryginalnych systemach w samochodach (anteny zewnętrzne)....

Opublikowano

A to dla nas wszystkich na serio - Marek, Maciek, jako kierowcy duuuuzych pojazdów potwierdzicie?

http://www.mirror.co...s-video-2849365

Martwe pole od strony pasażera jest duże, na filmiku widać że rowerzystów nawet na małym dolnym lusterku wcale nie widać. Jak podjeżdżasz do skrzyżowania to wiesz co jechało koło Ciebie i to masz cały czas w głowie. Niestety oczy trzeba mieć wszędzie.

Opublikowano

Martwe pole od strony pasażera jest duże, na filmiku widać że rowerzystów nawet na małym dolnym lusterku wcale nie widać. Jak podjeżdżasz do skrzyżowania to wiesz co jechało koło Ciebie i to masz cały czas w głowie. Niestety oczy trzeba mieć wszędzie.

Święte słowa bracie ☺ do tego jeszcze przydaje się umiejętność korzstania z lustetka "rampowego"