Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ze szczecina i okolic! Mam pytanie, odnosnie znachora jakiegoś. Potrzebuję dobrego lekarza, ponieważ ojczulek ma problemy z przepukliną... najlepiej prywatnie+ jakiś rezonans ewentualnie

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

35

• burgifan

30

• SlawoyAMD

29

• romeo1971

29

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Taka ladna pogoda moze ktos dzisiaj lata po 16:00?

Opublikowano

Ja się wybieram do garażu więc pewnie będę latał, sześćsześćpięć710stojedenaście.

Opublikowano

Ja się wybieram do garażu więc pewnie będę latał, sześćsześćpięć710stojedenaście.

Ok ;-)

• Sympatycy
Opublikowano

Rzelik, o której będziecie latali?

Opublikowano

Ja chyba jednak odpadam, bo musze pilnować córki. Chyba ze żona szybciej wróci :(

Opublikowano

ja mam skuter pod domem,

Opublikowano

A ja z innej beczki ...

Jako że jest wiosna i szykujemy swoje maszyny do sezonu, ulepszamy je, modyfikujemy i w ogóle robimy z nich cudeńka ... to mam propozycję ...

Nowy wzór handbarów i podstawa na kufer centralny ...

Śmiało można podpatrzeć patenty domorosłego rzemieślnika ... :)

... ale podpatrzeć, nie kopiować bo wzory pewnie zastrzeżone w urzędzie patentowym ... :)

handbar01.jpg

handbar02.jpg

Opublikowano

Widziałem na mieście typa co jechał podobnym pierdzibąkiem, a z tyłu w miejscu kufra miał zwykłą plastikową skrzynkę na warzywa.

• Klubowicze
Opublikowano

Elvis, piękne zamontuje sobie takie w pająku. Bedą współgrały z okrągłymi migaczami. ;)

A z innej beczki: zapraszam jutro do odwiedzenia chorego. Ponieważ pogoda na być piękna, proponuje wpaść do mnie na 15 minut (bo szkoda pogody) w drodze na przejażdżkę do Polic i powrót przez Burgifandorf ;)

Ale zapraszam tylko zdrowych! No i Marka, bo mam dla niego kasę. Chyba, ze wytrzyma jeszcze do weekendu. :D

Ale chętnie zobaczę Wasze ryje! :D

• Sympatycy
Opublikowano

Typowy wiejski tuning, mega szkaradny - rozwiazanie chłopka roztropka. Coś paskudnego i szpetnego. Prowincjonalna opcja Adama Słodowego. Tragedia.

Opublikowano

Wojtuś ... to nie jest tuning ...

Sprawa jest prostsza ... a mianowicie ... jest potrzeba ... później pomysł ... i wreszcie jego realizacja ...

.

Nie wiem tylko jakim cudem w Twoją wypowiedź wkradł się ten prowincjonalizm ... no i jak go rozumieć ...

• Klubowicze
Opublikowano
Typowy wiejski tuning, mega szkaradny - rozwiazanie chłopka roztropka. (...) Tragedia.

Czyli agrotuning ;)

Proponuję na jutro taką trasę po odwiedzeniu chorego: Police, Jasienica, Tatynia, Burgifandorf, Głębokie.

8b0822a8fb8af2f7c9b91bdd56627a99.jpg

Opublikowano

Gdzieś już widziałem bardzo podobne Handbary, city...tuning , agro...tuning co za różnica :photo:

• Sympatycy
Opublikowano

Romku założę się, że nie masz na myśli handbarów zamontowanych w czarnej hondzie ;)

• Klubowicze
Opublikowano

BSK - Sokółka w Podlaskiem :) (a w zasadzie po ilości literek w numerze rejestracyjnym, to jakaś wioska w powiecie sokólskim).

Agrotuning

3c700b6d7a43cdf34f88e054b4b6a22c.jpg

A to u naszych sąsiadów:

9f64c3bc055d2b466a8a1cbc170f9d0f.jpg

• Sympatycy
Opublikowano
Wojtuś ... to nie jest tuning ...

Sprawa jest prostsza ... a mianowicie ... jest potrzeba ... później pomysł ... i wreszcie jego realizacja ...

.

Nie wiem tylko jakim cudem w Twoją wypowiedź wkradł się ten prowincjonalizm ... no i jak go rozumieć ...

Mirku, prosto, bez podtekstów. Najwiecej tego typu rozwiązań czy udoskonaleń wykonują użytkownicy tanich, chińskich pierdzikółek, z wiosek i mniejszych miejscowości. Co znajdą w szopie lub komórce a sprosta ich potrzebie, więc realizują pomysł.

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy, przecież takiej pogody NIE WOLNO przegapić ;). Kto dziś przyjedzie na sqcie?

1. KriSSo

2. ....

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ja będę, zresztą jeżdżę OD WCZORAJ. Ale o co chodzi z tym przejazdem do Polic?

Opublikowano

Ja będę, zresztą jeżdżę OD WCZORAJ. Ale o co chodzi z tym przejazdem do Polic?

• Sympatycy
Opublikowano

1. KriSSo

2. Rzelu

3. Joshua.

4. ......

Chodzi o to, żeby się gdzieś przejechać z powodu ładnej pogody. Artur rzucił propozycję, żebyśmy na chwilę podjechali do Niego do szpitala w odwiedziny, albowiem stęsknił się za naszymi ryjkami :P. A skoro krótkie odwiedziny w szpitalu przy Strzałowskiej, no to akurat można polecieć potem dalej, w kierunku Polic, potem zahaczyć o Burgifanowo i przez Tanowo, Głębokie, Wojska itd ... rozjechać się do domów. Ot, taka historia.

Opublikowano

Gdybyście mieli ochotę na pizzę, to możemy pojechać do Dąbia, mój kolega prowadzi tam małą pizzerię. A wrócilibyśmy przez Podjuchy :)

Opublikowano

Dziękuję za gromki odzew w kwestii pilarki, ze względów organizacyjnych zdecydowałem się skorzystać z propozycji bodzio61.

Opublikowano

Dopisz mnie KriSSo, aczkolwiek ja chyba z Joshuą wcześniej pojedziemy na działki zobaczyć co się dzieje. Tak więc będziemy latali już po 16-tej, szkoda tego słoneczka.

• Sympatycy
Opublikowano

Gdybyście mieli ochotę na pizzę, to możemy pojechać do Dąbia, mój kolega prowadzi tam małą pizzerię. A wrócilibyśmy przez Podjuchy :)

No ba !! Przecież na czczo nie będziemy jeździć :)