damianus2222 Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Panowie ze szczecina i okolic! Mam pytanie, odnosnie znachora jakiegoś. Potrzebuję dobrego lekarza, ponieważ ojczulek ma problemy z przepukliną... najlepiej prywatnie+ jakiś rezonans ewentualnie
Joshua_77 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Taka ladna pogoda moze ktos dzisiaj lata po 16:00?
Rzelu Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Ja się wybieram do garażu więc pewnie będę latał, sześćsześćpięć710stojedenaście.
Joshua_77 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Ja się wybieram do garażu więc pewnie będę latał, sześćsześćpięć710stojedenaście. Ok ;-)
Sympatycy KriSSo Opublikowano 16 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2016 Rzelik, o której będziecie latali?
Joshua_77 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Ja chyba jednak odpadam, bo musze pilnować córki. Chyba ze żona szybciej wróci
Elvis Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 A ja z innej beczki ... Jako że jest wiosna i szykujemy swoje maszyny do sezonu, ulepszamy je, modyfikujemy i w ogóle robimy z nich cudeńka ... to mam propozycję ... Nowy wzór handbarów i podstawa na kufer centralny ... Śmiało można podpatrzeć patenty domorosłego rzemieślnika ... ... ale podpatrzeć, nie kopiować bo wzory pewnie zastrzeżone w urzędzie patentowym ...
burgifan Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Widziałem na mieście typa co jechał podobnym pierdzibąkiem, a z tyłu w miejscu kufra miał zwykłą plastikową skrzynkę na warzywa.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2016 Elvis, piękne zamontuje sobie takie w pająku. Bedą współgrały z okrągłymi migaczami. A z innej beczki: zapraszam jutro do odwiedzenia chorego. Ponieważ pogoda na być piękna, proponuje wpaść do mnie na 15 minut (bo szkoda pogody) w drodze na przejażdżkę do Polic i powrót przez Burgifandorf Ale zapraszam tylko zdrowych! No i Marka, bo mam dla niego kasę. Chyba, ze wytrzyma jeszcze do weekendu. Ale chętnie zobaczę Wasze ryje!
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2016 Typowy wiejski tuning, mega szkaradny - rozwiazanie chłopka roztropka. Coś paskudnego i szpetnego. Prowincjonalna opcja Adama Słodowego. Tragedia.
Elvis Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 Wojtuś ... to nie jest tuning ... Sprawa jest prostsza ... a mianowicie ... jest potrzeba ... później pomysł ... i wreszcie jego realizacja ... . Nie wiem tylko jakim cudem w Twoją wypowiedź wkradł się ten prowincjonalizm ... no i jak go rozumieć ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2016 Typowy wiejski tuning, mega szkaradny - rozwiazanie chłopka roztropka. (...) Tragedia. Czyli agrotuning Proponuję na jutro taką trasę po odwiedzeniu chorego: Police, Jasienica, Tatynia, Burgifandorf, Głębokie.
romano77 Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Gdzieś już widziałem bardzo podobne Handbary, city...tuning , agro...tuning co za różnica
Sympatycy Robsson Opublikowano 16 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2016 Romku założę się, że nie masz na myśli handbarów zamontowanych w czarnej hondzie
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2016 BSK - Sokółka w Podlaskiem (a w zasadzie po ilości literek w numerze rejestracyjnym, to jakaś wioska w powiecie sokólskim). Agrotuning A to u naszych sąsiadów:
Sympatycy Urbi Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 Wojtuś ... to nie jest tuning ...Sprawa jest prostsza ... a mianowicie ... jest potrzeba ... później pomysł ... i wreszcie jego realizacja ... . Nie wiem tylko jakim cudem w Twoją wypowiedź wkradł się ten prowincjonalizm ... no i jak go rozumieć ... Mirku, prosto, bez podtekstów. Najwiecej tego typu rozwiązań czy udoskonaleń wykonują użytkownicy tanich, chińskich pierdzikółek, z wiosek i mniejszych miejscowości. Co znajdą w szopie lub komórce a sprosta ich potrzebie, więc realizują pomysł. Pozdrawiam
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 Koledzy, przecież takiej pogody NIE WOLNO przegapić . Kto dziś przyjedzie na sqcie? 1. KriSSo 2. .... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rzelu Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Ja będę, zresztą jeżdżę OD WCZORAJ. Ale o co chodzi z tym przejazdem do Polic?
Rzelu Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Ja będę, zresztą jeżdżę OD WCZORAJ. Ale o co chodzi z tym przejazdem do Polic?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 1. KriSSo 2. Rzelu 3. Joshua. 4. ...... Chodzi o to, żeby się gdzieś przejechać z powodu ładnej pogody. Artur rzucił propozycję, żebyśmy na chwilę podjechali do Niego do szpitala w odwiedziny, albowiem stęsknił się za naszymi ryjkami . A skoro krótkie odwiedziny w szpitalu przy Strzałowskiej, no to akurat można polecieć potem dalej, w kierunku Polic, potem zahaczyć o Burgifanowo i przez Tanowo, Głębokie, Wojska itd ... rozjechać się do domów. Ot, taka historia.
Rzelu Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Gdybyście mieli ochotę na pizzę, to możemy pojechać do Dąbia, mój kolega prowadzi tam małą pizzerię. A wrócilibyśmy przez Podjuchy
kowal Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Dziękuję za gromki odzew w kwestii pilarki, ze względów organizacyjnych zdecydowałem się skorzystać z propozycji bodzio61.
Rogierro Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Dopisz mnie KriSSo, aczkolwiek ja chyba z Joshuą wcześniej pojedziemy na działki zobaczyć co się dzieje. Tak więc będziemy latali już po 16-tej, szkoda tego słoneczka.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 17 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2016 Gdybyście mieli ochotę na pizzę, to możemy pojechać do Dąbia, mój kolega prowadzi tam małą pizzerię. A wrócilibyśmy przez Podjuchy No ba !! Przecież na czczo nie będziemy jeździć
Rekomendowane odpowiedzi