Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Furia piękna, ale stoi - nie jeździ :). A tu trza jeździć, jeździć, jeździć a nie stać :P

2016-03-12%2017.48.22.png

2016-03-12%2016.14.13.jpg

Handbary założone. Śliczne nie są, ale działają. Natomiast nie działają grzane manetki Oxford. Diabeł wie, co im odbiło.

2016-03-12%2016.14.13.jpg

Słoneczko przyświeciło i banan był, aczkolwiek przejażdżka samotna :kwasny:

2016-03-12%2016.14.23%20HDR.jpg

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

35

• burgifan

30

• SlawoyAMD

29

• romeo1971

29

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Krzysiu, nasz największy i najbardziej zakręcony maximaniaku z GZ, ja i Nocna Furia dołączymy do Ciebie niedługo, ale najpierw musimy się wybudzić z zimowego snu, w którym jeszcze trwamy ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Bez grzanych manetek bieda... Dziś byłem w pracy motórem i dopieszczałem go wizualnie mydłem i woskiem... Wracając zrobiłem kurs na Tank Station, by zobaczyć ile mi zimową porą wciąga (choć przy próbach po naprawczych sporo pracował na wolnym biegu), ale i tak wyszło 6,78 litra. Później dwa kółka wokół miasta, ale na więcej nie pozwoliły zmarznięte paluchy. Trzeba będzie przed następną zimą pomyśleć o Oxfordach...

PS - czy wasze silniki też tak szybko stygną? 10 minut przerwy i znów pracuje na ssaniu...

Opublikowano
f3b42139b21c7491.jpg:) tez pokulalem w kolo komina dzis...hee..wyszlo 90 km....aaa...kufer zalozytlem to dlatego... :)
  • Sympatycy
Opublikowano

No teraz Burek wygląda naprawdę masywnie... Kufer u niego, to rzecz nieodzowna... Pochwalony :)

Opublikowano

Chłopaki, jak będziecie się kulać w okolicach Trzebieży, zapraszam odwiedzić mojego teścia w DROGORADZ 5 (leśniczówka przy starym dębie). Zaraz za Niekłończycą jest znak na lewo na Drogoradz. Właśnie co razem z moją Forzą odebrał pięknego czerwonego PCXa. Będzie szczęśliwy z waszych odwiedzina i ja będę wdzięczny za pomoc w aktywizacji skuterowej. Kawę robi przepyszną.Tel. 694416706. Dzięki.

KOT45, dzięki za odwiedziny. Kuferek pomacany, pochwalony. Niestety dzisiaj z jazdy zrezygnowałem - zimno. Może jutro będzie lepiej.

f3b42139b21c7491.jpg:) tez pokulalem w kolo komina dzis...hee..wyszlo 90 km....aaa...kufer zalozytlem to dlatego... :)

Opublikowano

KriSSo jutro jak będzie pogoda to możemy się pokulać ,założyłem stop do kufra i wstałem z łóżka po chorobie brakuje mi wiateru we włosach

• Sympatycy
Opublikowano

Czemil, możemy kiedyś, jak zrobi się trochę cieplej, umówić się w jakąś sobotę i odwiedzić Twego teścia w kilka osób i obejrzeć grupowo Jego nowy nabytek.

Opublikowano

KriSSo jutro jak będzie pogoda to możemy się pokulać ,założyłem stop do kufra i wstałem z łóżka po chorobie brakuje mi wiateru we włosach

też się piszę tylko na szatana nie o 15 jutro do roboty idę
Opublikowano

Czemil, możemy kiedyś, jak zrobi się trochę cieplej, umówić się w jakąś sobotę i odwiedzić Twego teścia w kilka osób i obejrzeć grupowo Jego nowy nabytek.

Dla mnie będzie to ważne i myślę dla niego bardzo przyjemne. Będzie cieplej, będzie lepiej. Szerokiej dla nas wszystkich

• Sympatycy
Opublikowano

Dla mnie będzie to ważne i myślę dla niego bardzo przyjemne. Będzie cieplej, będzie lepiej. Szerokiej dla nas wszystkich

Czemil, masz załatwione. W którąś cieplejszą, wiosenną sobotę zrobimy sobie przejażdżkę w kilka a może kilkanaście skuterów na kawę do Twojego teścia.

Będziemy w kontakcie i umówimy się.

Opublikowano

Tak jest, wizyta u nabywcy PCX jest ważna i proszę nie zapomnieć o mnie. Ja też chcę pojechać bardzo koniecznie zdecydowanie. Pielęgnowanie poukładanych ludzi na skuterach jest szczególnie ważne dla nas, zaś ja cieszę się z każdego, kto kupił PCX- świetny sprzęt

Opublikowano

Tak jest, wizyta u nabywcy PCX jest ważna i proszę nie zapomnieć o mnie. Ja też chcę pojechać bardzo koniecznie zdecydowanie. Pielęgnowanie poukładanych ludzi na skuterach jest szczególnie ważne dla nas, zaś ja cieszę się z każdego, kto kupił PCX- świetny sprzęt

Też byłem szczęśliwym posiadaczem PCX -bardzo dobry sprzęt

Opublikowano

KOT kurcze, ale ten Twój Burek jest ładny, ale Twoje handbary Krzysiu hm pokraczne- grzane manetki nie starczają?

• Sympatycy
Opublikowano

Grzane manetki (które zresztą nie działają - popsute) nie wystarczają. Gdyby było inaczej, nie montowałbym przecież osłon dłoni. Są być może pokraczne, ale nie wieje po łapach i mają je niemal wszyscy w GZ w swoich Hondziach (za wyjątkiem Forzy i "Integrów").

• Sympatycy
Opublikowano

Grzane manetki (które zresztą nie działają - popsute) nie wystarczają. Gdyby było inaczej, nie montowałbym przecież osłon dłoni. Są być może pokraczne, ale nie wieje po łapach i mają je niemal wszyscy w GZ w swoich Hondziach (za wyjątkiem Forzy i "Integrów").

Opublikowano
:) a dziekuje milo mi :)...grzane manetki sie sprawdzaja az parzy w lapki a i kanapa tez kocia dupke dobrze grzeje :) jak to kot...lubi z kazdej strony cieplo...:)....
Opublikowano

KriSSo nie słuchaj Minimiego, on tak z zawiści, bo nie ma nawet popsutych grzanych manetek...

Opublikowano

KriSSo nie słuchaj Minimiego, on tak z zawiści, bo nie ma nawet popsutych grzanych manetek...

Tak jest to prawda Krzysiu, ale sobie kupię, może

Opublikowano

Wszyscy wymieniaja swoje sprzety na nowsze,lepsze,ladniejsze,z grzanymi manetkami,z handbarami,z termometrami a ja swoj dopieszczam-tylko.Wlasnie jutro odbieram z gruntowego przegladu od azkarry.Troche wymiany,troche regulacji i mam nadzieje ze dalej posluzy przez kilka sezonow.Tak wlasnie mam.Nie lubie zmian.Wszystkim jednak gratuluje nowych nabytkow.Spelnianie marzen wazna sprawa. Jutro pierwsza jazda w tym roku

Opublikowano

Poszukuję pilarki , mam do ścięcia pień na ogródku po jabłonce wys. 3m, kupowanie sprzęta na jedno okazjonalne cięcie wydaje mi się nie celowe. Pomyślałem, że zapytam nieśmialo, może ktoś może użyczy takowej... :kwasny:

Opublikowano

Poszukuję pilarki , mam do ścięcia pień na ogródku po jabłonce wys. 3m, kupowanie sprzęta na jedno okazjonalne cięcie wydaje mi się nie celowe. Pomyślałem, że zapytam nieśmialo, może ktoś może użyczy takowej... :kwasny:

mam i mogę pożyczyć

Opublikowano

mam spalinówkę i mogę pożyczyć.

Opublikowano

Jestem twoim dłużnikiem i mam czego potrzebujesz, ale elektryczną, jeżeli Ci pasuje to służę pomocą.

Opublikowano

do kowal,,,,to sympatyczny koleżka nie ma do mnie telefonu? 692011395 i mieszkam na Słowackiego 14...visavis małego mostku. pozdrawiam B61.