VOLF Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Koleżanki i Koledzy życzę Wszystkim zdrowych i spokojnych świąt w imieniu swoim i mojej rodziny! Rogierro minelisny się dzisiaj w Nowym Warpnie ja na białym Varadero! Pozdrawiam
burgifan Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Tak więc polatane, w Nowym Warpnie spotkaliśmy Q Krzyśka z Sambą a potem w Trzebieży na parkingu pozdrowiliśmy prezesa BMW. A i jeszcze przy wyjeździe z mojego podwórka obtrąbił (pozdrowił) nas burgmaniak jadący autem, kto to był? To ja, nie wiedziałem że mieszkasz koło mojej mamy.
Rogierro Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Maciek, nie poznałem ciebie, będziesz bogaty.
burgifan Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 O, to fajnie, to kupię sobie jakiś nowy sprzęt
czemil Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Czemil a to może ty do nas krzyczałeś na parkingu w Trzebieży? Jeden skut i dwa biegowce. Niestety nie ja. Ale powiem, że się rozglądałem, czy kogoś z was nie ma. Zaparkowałem koło Delfina i syn trochę się wylatał na placu zabaw. Potem króciutki spacer w poszukiwaniu czegoś słodkiego i spotkałem Bilety i Zosię. Świat jest fajnie mały. Dobrze, że dziadek ma chociaż PCXa to sobie trochę pojeździłem (do Polic i z powrotem), bo z powodu wyjazdu ze Świnoujścia z deszczem na karku - pojechałem autem. Dziś pewnie jakoś też pojeżdżę - uważajcie na czerwonego PCXa.
wd40 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Hej, szukam adresu na jakiś komis skuterowy we Włoszech, możecie pomoc?
Bob Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Może to coś pomoże http://www.moto.it/moto-usate
wd40 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Pozdrowienia z Karpacza, chyba nauczyłem się jeździć na nartach, fajny prezent.
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2016 Gratulacje Waldku. Jak to mówią: lepiej późno niż wcale. Powodzenia.
minimi1 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Pozdrowienia z Karpacza, chyba nauczyłem się jeździć na nartach, fajny prezent. na nartach jeździ się fajnie, szczególności wtedy, kiedy jest już cieplo
qszysiek Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Piotrze w kwietniu jeszcze leży śnieg.byłem widziałem.
Rzelu Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Wszystkim którym nie miałem okazji życzę Miłych i Wesołych Świąt w rodzinnej atmosferze oraz samokontroli przy jadle i napitku
romeo1971 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Wesołych Świąt Wielkanocnych mokrego dyngusa zdrowia pomyślności ,bezpiecznych dróg w tym sezonie całej społeczności burgmani Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
minimi1 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Piotrze w kwietniu jeszcze leży śnieg.byłem widziałem. No właśnie- leży śnieg, ale jest już ciepło a nie wieje i duje wrednym zimnem. Jest słońce, jest dłuższy dzień, jest ciepło i wtedy jeżdzi się fajniej
burgifan Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Czemil dzięki za odwiedziny, mam nadzieję że będzie okazja wspólnie polatać
czemil Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Czemil dzięki za odwiedziny, mam nadzieję że będzie okazja wspólnie polatać Również dzięki za rozmowę. Jakieś takie odległości mniejsze w tym sezonie. Fajnie
azjon Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Pozdrowienia z Karpacza, chyba nauczyłem się jeździć na nartach, fajny prezent. Waldek - super za rok jedziemy razem w Alpy
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 27 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2016 Ja korzystając z ładnej pogody rozebrałem skuter w drobny mak A poważnie zabrałem sie za tropienie "grzechotnika", który mi brzęczał w okolicach zegarów podczas jazdy... Po poprawieniu fabryki w postaci pasków pianki w miejscach łączenia zegarów z półką, nastała błoga cisza
romeo1971 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 jutro w lany poniedziałek wybieram się z rodzinka i znajomymi nad morze na spacerk na 4oo najbliżej Szczecina myślałem nad Parkiem Wolińskim o żubrach ale z tego co czytam to jeszcze zamkniete macie jakieś miejsca spokojne na spacerek i piknik? myślalem wisełka -Miedzyzdroje - Jezioro Turkusowe
wd40 Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Waldek - super za rok jedziemy razem w Alpy zaraz jedziemy do Pecu jutro w lany poniedziałek wybieram się z rodzinka i znajomymi nad morze na spacerk na 4oo najbliżej Szczecina myślałem nad Parkiem Wolińskim o żubrach ale z tego co czytam to jeszcze zamkniete macie jakieś miejsca spokojne na spacerek i piknik? myślalem wisełka -Miedzyzdroje - Jezioro Turkusowe http://www.ikamien.pl/artykuly/17505/
darecki2059 Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 No Sławek zaraz zostaniesz specjalistą od Kimco bo specjalistą od Burgmana 650 już jesteś.
marekb9t Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Jedziemy z Izabelą nad Szmaragdowe jeśli ktoś ma chęci się przyłączyć to za ok 45 min będziemy na miejscu Jak powiedzieli tak zrobili przy okazji spotkaliśmy zacną pana Prezesa Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2016 Marku, wieczna i niezawodna Aprilia wróciła do łask
marekb9t Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Marku, wieczna i niezawodna Aprilia wróciła do łask Nie musiała bo nigdy ich nie straciła cały czas była w użyciu
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2016 Wydawało mi się, że trochę pająk zsunął jąna drugi plan. Aczkolwiek pamietam, jak mówiłeś na ostatniej Majówce, że królowa na zawsze zostanie z Wami.
Rekomendowane odpowiedzi