Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2016 Maćku, przecież jest czwartek, wiadomo że maniaki będą. Nie ma potrzeby czekać na zaproszenie. Przyjeżdżamy z automatu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sobier Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Następnym razem bardzo proszę o zrobienie zdjęcia talerzyka Krzysia
czemil Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 U nas też było fajnie... Wpierw spotkanie na Placu Rybaka... Później polatanka do DDR, czyli Kaminke nad Zalew Szczeciński... Fajnie chłopaki...................może podam wam numer telefonu skoro zapomnieliście..................a może nie lubicie 125 tek?
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 24 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2016 Czemilku pisaliśmy na forum wcześniej (temat Świnoujście) o spocie na Placu Żebraka... Oki, biję się w piersi, będę do Ciebie dzwonił specjalnie Zimno było na przelocie, jak cholera..
czemil Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Czemilku pisaliśmy na forum wcześniej (temat Świnoujście) o spocie na Placu Żebraka... Oki, biję się w piersi, będę do Ciebie dzwonił specjalnie Zimno było na przelocie, jak cholera.. Zimno zimno, ale jakoś jak jeździłem samotnie (powtarzam Samotnie) między 18 i 19 , niespotykając nikogo to było mi ciepło. Będzie jakieś spotkanie w Święta w Szczecinie? Bo jak tylko pogoda pozwoli wybieram się do Trzebieży na święta na moto. I wtedy chętnie do Szczecina bym podjechał.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 24 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2016 Osz Ty... Uszczypliwy jesteś Ja zmarzłem, a jak się nie czyta postów, to później się siedzi w domu... A tak poważnie, to faktycznie, nawet pomyślałem, że brakuje tu Ciebie, ale w "locie" już nie było co i jak uzgadniać... Taki trochę spontan się zrobił... To się nie powtórzy...
czemil Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 nie każdy ma neta w telefonie......:-), nawet ja czasem pracuję i nie mam czasu czytac postów...........:-)
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 24 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2016 Emil naprawdę, niemal czysty spontan się zrobił... Gdzieś tam wcześniej jakiś mały plan na dogadanie na stronie powstał i właśnie się zmaterializował... Gdybym ja miał się przejmować ilością spotów, na których nie mogłem być lub je przegapiłem, to Tworki byłyby moje...
burgifan Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Maćku, przecież jest czwartek, wiadomo że maniaki będą. Nie ma potrzeby czekać na zaproszenie. Przyjeżdżamy z automatu Tak, wiem, lecz jednak wczoraj pomyślałem że każdy w domu przygotowuje się na Święta i dlatego nawet nikt nic nie napisał wcześniej. A pisałem dzień wcześniej czekając na reakcję ile będzie chętnych osób, bo chciałem zaproponować ognisko.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2016 Maćku, to na drugi raz robisz tak : "LUDZISKA JUTRO U MNIE OGNOSKO !! CZY SĄ JACYŚ CHĘTNI?" I tym sposobem masz tłum pod chatą. A tak? Coś tam chciałbym, ale nie wiedziałem, zrobiłbym, ale nikt nic nie pisał itd. ....... Tak samo z polatankami.
Elvis Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Dzisiaj rano obudziłem się w innym niż zwykle miejscu ... gdy wszyscy jeszcze spali, ja wstałem, ubrałem się i ruszyłem w teren ... w drodze mym oczom ukazała się taka oto budowla ... po krótkiej chwili spotkałem ... kanał spowity był mgłą ... a może był to smok ... albo smog ... zresztą co to za różnica ... gdy zaś spojrzałem za siebie, na wzgórzu zobaczyłem ... w końcowym efekcie czas marszu na porannej trasie minął nawet nie wiem kiedy ... i to by było na tyle ... pozdrawiam ... . KriSSo ... nie pamiętam czy Ci mówiłem, ale w tym wszystkim chyba ważna jest s y s t e m a t y c z n o ś ć ... przynajmniej tak mi się wydaje ...
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2016 Powiedziałbym nawet, że kluczowa. Masz rację. Super, że wciąż dajesz radę i kontynuujesz program "masa w dół = lepsze osiągi Burka " Kurczę, nie wiem dlaczego, ale moja Hondzinka jakoś słabiej jedzie ostatnio. Ale w sumie nie ma się co dziwić, bo ważę już tyle, PCX Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rzelu Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Muszę przyznać że nowa Majesty jest śliczna, przypomina mi umalowaną gejszę. Ten obok, samuraj z mangi, to zupełnie co innego
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 25 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2016 Pojeździć na gejszy... Rzelu, ty to masz fantazje Ale fakt, Majka ładną ma linię, a jej następca X-max to dla mnie stylistyczna porażka...
Rzelu Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Coś dla Dareckiego, z cyklu "znajdź różnice"
Sympatycy Robsson Opublikowano 25 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2016 Na moje oko to ta w środku tańsza w utrzymaniu.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 25 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2016 A ta po lewej ma chłopaka z Jakuzy Lepiej nie zaczepiać...
darecki2059 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Dziękuje chłopaki. Ciesze się że moja majka budzi w was taką wyobraźnię.
Rzelu Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Sławku - na pocieszenie: tajwańskie dziewczyny też są fajne. A która jest najbardziej podobna do Twojej maszyny, nie mnie oceniać...
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 25 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2016 Dziewczyny Kymco też są fajne
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2016 O kurdę, z łóżka by nie wygonił
minimi1 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Hm Elwis w Krakowie. Ponieważ ciężko pracowałem w kuchni i właśnie skończyłem to pochwalę się, że zabawiłem się w masarza. Co z tego wyjdzie zobaczę za kilka dni, tymczasem muszę cierpliwie czekać. W tamtym tygodniu byłem u Waldka i Meridy. 2 godzinki na świeżym powietrzu tudzież podgrzewana podłoga oraz całą zima spędzona na ciężkiej walce z segregatorami spowodowała mój zgon. Ciasteczka oraz ciasto były pyszne, pyszne. Kiełbasa po wyjęciu z beczki wyglądała nieco dziwnie, ale okazało się, że kilka dni odpoczynku w lodówce zrobiło z niej coś fantastycznego. Jolu, Waldku wielkie dzięki. Wam Panie i panowie- Wesołych Świąt. Ponieważ otrzymałem już swój prezent kaskowy (piękny schuberth m1 wienna white) w niedzielę odkurzę skuta i udam się na wycieczkę- po zmianie czasu-, ale przed śniadaniem, które w tym roku mam o 13.00 -. Jeszcze raz- żeby nam dobrze było, żebyśmy byli wszyscy zdrowi, żebyśmy się często spotykali i byli dla siebie tradycyjnie mili
Rekomendowane odpowiedzi