izdebski12 Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Opublikowano 1 Lipca 2016 Dzień 8: Wstałem, ogarnąłem się, godzina 8 lece dalej! Poleciałem na Gryfino potem na Szczecin, ze Szczecina na Police i Nowe Warpno - myślałem, że stamtąd będzie jakiś prom do Świnoujścia. Niestety na miejacu wielkie rozczarowanie. Nic nie pływa. Wszystko na Niemcy. Kurwa. Wróciłem do Szczecina a stamtąd S3 na Wolin i na Świnoujście. Udało mi się rozpędzić moje cacko do 150 km/h. Wow. W Świnoujściu do centrum dostałem się promem, a potem na maka. Wielkie zdziwienie - w maku są osobne tablice dla niemców droższe za Euro hehehe ;D Co drugi to Niemiec. Łatwo ich rozpoznać są brzydsi, ubrani jak drwale a z gęby niczym Downy. Ale fury za euraski to oni mają dobre! Ze Świnoujścia wleciałem na droge 102 i pojechałem przez Miedzyzdroje. Namiot rozbiłem w Łukęcinie. Jestem padnięty. Jutro jade na Władysławowo zobaczyć plaże a potem na Hel. 20% warn za słownictwo i obraźliwe treści. Administracja
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Lipca 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Lipca 2016 A przecież kolega marekb9t pisał że nie ma przeprawy z Nowego Warpna do Świnoujścia ale wyprawa przebiega "no problem" - tylko tak dalej.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Lipca 2016 Administrator Opublikowano 1 Lipca 2016 Kurwa[...] Wielkie zdziwienie - w maku są osobne tablice dla niemców droższe za Euro hehehe ;D Co drugi to Niemiec. Łatwo ich rozpoznać są brzydsi, ubrani jak drwale a z gęby niczym Downy. Ale fury za euraski to oni mają dobre! Sympatii takimi opisami nie zyskasz. Faktycznie, lepiej dzielić się wrażeniami na FB.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2016 Rozumiem zmęczenie, ale szkoda że nie zatrzymałeś się przy zjeździe z promu... Można było parę słów zamienić (wracałem z roboty)... Co do Niemców, też za nimi nie przepadam, bo jeżdżą po Świnoujściu, jak ostatnie ofiary losu (brak fundamentalnych znajomości przepisów drogowych) i przez takiego "Helmuta", połamałem łapę w czterech miejscach... Ale fakt, z epitetami przegiąłeś
izdebski12 Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Opublikowano 7 Lipca 2016 Film z urywków kamerki z całej Polski - nawet kolega co stał przy Promie się załapał
izdebski12 Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Opublikowano 8 Lipca 2016 Rozumiem zmęczenie, ale szkoda że nie zatrzymałeś się przy zjeździe z promu... Można było parę słów zamienić (wracałem z roboty)... Co do Niemców, też za nimi nie przepadam, bo jeżdżą po Świnoujściu, jak ostatnie ofiary losu (brak fundamentalnych znajomości przepisów drogowych) i przez takiego "Helmuta", połamałem łapę w czterech miejscach... Ale fakt, z epitetami przegiąłeś Wybacz, że się nie zatrzymałem, ale nawet nie wiedziałem wtedy kto Ty jesteś. Podniosłem rękę bo każdemu podnoszę Było dogonić, zatrąbić byśmy pogadali
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Lipca 2016 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2016 Faktycznie załapałem się w filmie Dopiero zorientowałem się, że to Ty, jak mnie minąłeś i w lusterku zobaczyłem twoją charakterystyczną rejestrację... No ale pomknąłeś za tory jak przeciąg, to już nie zawracałem.
Rekomendowane odpowiedzi