Sysgone Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Motopomocni organizują kilka szkoleń z udzielania pierwszej pomocy. Może ktoś jest chętny? Jakość szkoleń zawsze na najwyższym poziomie. Kto nie był, powinien zaliczyć, kto był, powinien zaliczyć tym bardziej, żeby sobie wszystko przypomnieć ;-) http://www.motopomocni.pl/?page_id=52 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Lutego 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Poszedł bym. Idziesz Sysgone ? Odnośnik do komentarza
Sysgone Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Oczywiście. O ile mnie wylosują. Ostatnio byłem 2 lata temu, pora odświeżyć informacje. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Lutego 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Wysłałem zgłoszenie w Warszawie, ale zastanawiam się też nad miastem ościennym. O. Odnośnik do komentarza
JuStA Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Gorąco polecm te szkolenia. Byłam w zeszłym roku i jakby była możliwość poszła bym jeszcze raz. Dla mnie najważniejsza była praktyka i tu się nie zawiodłam. Piotrze jak masz okazję to i inne miasto jest warte uwagi. Odnośnik do komentarza
Semen Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja też wysłałem zgłoszenie. Zobaczymy czy się uda. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Marca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Właśnie dostałem maila. Załapałem się !!! Czy ktoś idzie też w Warszawie na 9:00 ? Odnośnik do komentarza
Sysgone Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Do zobaczenia na miejscu ;-) Odnośnik do komentarza
Semen Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Ja tez dostałem potwierdzenie. Widzimy się w niedzielę :-) Odnośnik do komentarza
Sysgone Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Przeciekły do sieci pierwsze filmy szkoleniowe ;-) http://motormania.com.pl/newsy/swiat/szybki-kurs-pierwszej-pomocy-z-sexy-instruktorkami/ Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Marca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dzisiejsza niedziela całkowicie poświęcona szkoleniu z motopomocnymi. Udział wzięło trzech Burgmaniaków. Były wykłady i zajęcia praktyczne. Polecam wszystkim, wzięcie udziału w takim szkoleniu. Film przedstawiający prawidłowo przeprowadzoną resuscytację. https://vimeo.com/159704318 Odnośnik do komentarza
Sysgone Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Było super, nie możemy zdradzać szczegółów, ale naprawdę warto uczestniczyć w szkoleniach zorganizowanych przez ekipę Motopomocnych. To naprawdę mocna rzecz! Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Marca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Super chłopaki! Fajnie że znaleźliście czas i się dostaliście - GRATULACJE. Mam zaliczoną wersję rozszerzoną w Czerwonym Krzyżu, ale chciałem sobie teraz odświeżyć. Niestety już się tutaj nie dostałem. Jednym słowem "świadomych" na drogach będzie więcej. Brawo Wy! Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 20 Marca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Brawo Wy! Takich szkoleń nigdy dość. Odnośnik do komentarza
Semen Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Brawo my ;-) Naprawdę Polecam Wszystkim to szkolenie. Warto! Jeden dzień, a człowiek jest mądrzejszy i bardziej pewny siebie. Obym nie musiał z tej wiedzy korzystać nigdy, ale gdyby... To myślę, że dałbym radę uratować komuś życie. Odnośnik do komentarza
Wójek Biedak Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 https://www.facebook.com/Motopomocni Byłem dziś w Elblągu. Absolutnie jestem pod wrażeniem profesjonalizmu. Niepodważalna przydatność dla każdego. Gorąco polecam. Odnośnik do komentarza
Vince Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Wlasnie rozpoczęły się zapisy na szkolenia z pierwszej pomocy na rok 2019 u Motopomocnych. Ci którzy mieli okazję uczestniczyć (w tym ja) wysoko oceniają poziom teoretyczny i praktyczny szkoleń.Na stronie Motopomocni.pl znajdziecie więcej szczegółów oraz listę miast w których odbędą się tegoroczne szkolenia.Ja się już zapisałem. Warto odświeżyć wiedzę przed sezonemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Sysgone Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zapisujcie się, bo szkolenie już wcześniej było bardzo merytoryczne, a teraz dodatkowo dorzucają tam jakieś elementy VR. W każdym razie ja też już zapisany ? Odnośnik do komentarza
Vince Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Rozpoczęły się zapisy na szkolenia z pierwszej pomocy na rok 2023 u Motopomocnych. Ci którzy mieli okazję uczestniczyć (w tym ja) wysoko oceniają poziom teoretyczny i praktyczny szkoleń.Na stronie Motopomocni.pl znajdziecie więcej szczegółów oraz listę miast w których odbędą się tegoroczne szkolenia.Ja się już zapisałem. Warto odświeżyć wiedzę przed sezonem.Przypominam o tym, bo temat 1. pomocy był parę razy wspominany na forum.Tu szkolenia robi sprawdzona od wielu lat ekipa! Odnośnik do komentarza
Rafa303 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Kiedyś miałem kurs ''1'' pomocy ale dawno. Warto odświeżyć temat, chyba każdy kto jeździ powinien taki kurs zaliczyć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi