MISIEK Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Proszę o deklarację od osób biorących udział w wycieczce. (NIE DOTYCZY Navigator, Termin_N) Kto i ile noclegów! Noclegi środa/czwartek i czwartek/piątek: Chojna- ta sama baza! Noclegi piątek/sobota i sobota/niedziela: Lubin - ta sama baza!
dziadzia Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam jutro na spotkaniu wszystko powiem co i jak, dwa dni to na pewno, jutro rano dadzą mi odpowiedź czy w piątek muszę jechać z pracy tak że wszystko uzgodnimy popołudniu, pozdrawiam.
kmodzele Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Czy można doczepić się na wycieczkę tak "na krzywy ryj"? Tzn. stawiam się w punkcie zbiórki, przygotowany i jeżdżę / zwiedzam z Wami, ale nocleg i żarcie organizuję "on-line", rzecz jasna na własne ryzyko i odpowiedzialność. Hę? "Trochę" ogranicza mnie termin; muszę być w południe w niedzielę koło Mszczonowa. Musiałbym chyba wyjechać o 3:30 AM :-( I to też bez gwarancji na sukces.
MISIEK Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 kmodzele i dziadzia -do jutra do godz.12-tej poproszę o deklaracje ile noclegów mam rezerwować ! CZAS NAGLI ! Jutro dzwonię i wstępnie rezerwuję noclegi. Zapewne będzie wymagana przedpłata ! -w najbliższych dniach poinformuję co z kasą na przedpłaty ! Albo wpłacacie mi gotówkę lub przelew, albo każdy przelewa za siebie ! .
dziadzia Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 witam , wszystko się wyjaśniło, ja niestety ale tylko dwa noclegi, kolega chce się wybrać razem z nami, jechał by w dwie osoby córką, więc dla niego jakiś osobny dwuosobowy również dwa noclegi, w razie kontaktu to mój . nr. tel. jest na PW, dzisiaj porozmawiam z Przemkiem na spotkanku,
MISIEK Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Pierwsze dwa noclegi w bazie w miejscowości Chojna: Pensjonat ARIZONA -zarezerwowane pokoiki 2 i 3 osobowe ( dla ok. 10 osób.) Koszt noclegu 45 zł/doba/os. Chojna ul Szczecińska 15: http://www.pokoje-druh.pl/chojna.html .
MISIEK Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kolejne dwa noclegi w Świnoujściu blisko granicy -dogaduję miejsce (mamy trzy obok siebie -do wyboru) i kasę (koszt około 45-50 zł/doba/os.)
Termi_N Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Misiek podaj numer konta i kasa zaraz leci za noclegi - będzie szybciej i wygodniej.
MISIEK Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Baza Chojna -bez przedpłaty. Świnoujście odpada, albo zajęte miejsca albo raczej nie chcą brać tylko na dwa dni - liczą pewnie tylko na duuuużą kasę za cały weekend... Druga baza: Lubin ul. Główna 2c - http://www.wypoczynek-bros.pl/ koszt 35zł/doba/os. Proponuję spotkanie na 9:00 (środa 25 maj) parking przy Stacji paliw BP i McDonald's Poznań-Przeźmierowo ul. Dąbrowskiego 543 Tankowanie... itp i wyjazd zapewne przed godz. 10:00... . .
mefisto.diabel Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Czy można doczepić się na wycieczkę tak "na krzywy ryj"? Tzn. stawiam się w punkcie zbiórki, przygotowany i jeżdżę / zwiedzam z Wami, ale nocleg i żarcie organizuję "on-line", rzecz jasna na własne ryzyko i odpowiedzialność. Hę? "Trochę" ogranicza mnie termin; muszę być w południe w niedzielę koło Mszczonowa. Musiałbym chyba wyjechać o 3:30 AM :-( I to też bez gwarancji na sukces. Pierwszy wyjazd z chłopakami miałem podobnie. Rezerwowałem prawie tydzień po nich. Jakoś wyszło i od tego czasu jest super. Ze Świnoujścia do Mszczonowa jest 6h ciągłej jazdy. Spokojnie jak ruszysz 4-5 rano będziesz na miejscu przed południem. Choć podziwiam. Jest to 600km. ----------------------------- MISIEK, czy lista z pierwszej strony jest aktualna po wczorajszym spotkaniu?
kmodzele Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Szczególnie na mnie nie liczcie :-) Przeważnie dużo "muczę", mleka daję mało. Wycieczka zapowiada się zajebiście, ale jeszcze muszę dojrzeć do decyzji.
Termi_N Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Baza Chojna -bez przedpłaty. Druga baza: Lubin ul. Główna 2c - http://www.wypoczynek-bros.pl/ koszt 35zł/doba/os. Proponuję spotkanie na 9:00 parking przy Stacji paliw BP i McDonald's Poznań-Przeźmierowo ul. Dąbrowskiego 543 Misiek dawaj konto to prześlę kasę za te noclegi i kiedy to spotkanie o tej 09:00?
MISIEK Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Lista została zaktualizowana do otrzymanych wczoraj informacji. KMODZELE - ty nie mucz, tylko się decyduj, bo ja już zarezerwowałem noclegi...
Sympatycy Robsson Opublikowano 4 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2016 Będę obserwował Wasze poczynania i jeżeli znajdzie się jeszcze miejsce w szyku to chętnie dołączę do Was na przejazd do Prory.
MISIEK Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 Poproszę o konkretne deklaracje uczestnictwa w wycieczce, żeby nie było potem obciachu przy zarezerwowanych noclegach jak pojedzie połowa z nas...
dziadzia Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Witam ja i Darek z plecaczkiem dwa noclegi na 100%
MISIEK Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Opublikowano 7 Maja 2016 Proszę się zaopatrzyć w około 20 Euro na bilety plus na ewentualne tankowanie.!
dziadzia Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 A jaka cena 1l. Pb w Niemczech, może ktoś się orientuje?
MISIEK Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 1.29 Euro /l Pb95 Tak myślę, że nie unikniemy tankowania w sobotę na trasie Peeneumende-Prora-Świnoujście.
dziadzia Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Kolega z forum dr.big mówił że Pb. Za 1l. 1,4€
dr.big Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Panowie, halllllo ??? 1,3 - a 1.4 to zaledwie ok. 6- 7% różnicy w cenie... Chciałbym przypomnieć, że region i szyld stacji też grają rolę... To nie kurs bankowy :D ... Jeden tankuje w Tesco, a drugi na Shellu i dysproporcje są większe od tych 6% . PS. Bo zaraz będzie: "dr.big powiedział nieprawdę" ... Litości- opanujcie swoje wzburzone emocje ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 8 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2016 Potwierdzam. Wróciłem właśnie z Greifswaldu. Cena w jednej ze stacji paliw 1.26 €
dziadzia Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Panowie, halllllo ??? 1,3 - a 1.4 to zaledwie ok. 6- 7% różnicy w cenie... Chciałbym przypomnieć, że region i szyld stacji też grają rolę... To nie kurs bankowy :D ... Jeden tankuje w Tesco, a drugi na Shellu i dysproporcje są większe od tych 6% . PS. Bo zaraz będzie: "dr.big powiedział nieprawdę" ... Litości- opanujcie swoje wzburzone emocje ... Kolego jakie emocje lepiej podać troszkę większą kwotę a podczas tankowania zostać miłe zaskoczonym mniejszą kwotą za literek
dr.big Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 O, i takie podejście rozumiem . Potwierdzam. Wróciłem właśnie z Greifswaldu. Cena w jednej ze stacji paliw 1.26 € Cieszę się, bo pojutrze w Rostocku czeka mnie tankowanie i to "pod korek" ...
Rekomendowane odpowiedzi