pinio Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 http://www.swb-wroclaw.com/ Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Albo im PR nawalił, albo ja oślepłem. Zakładam, że nie ma drastycznych zmian względem przeszłości, ale może ktoś coś znalazł więcej? Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 I co jedziemy na Koci Rajd? Akurat mam wtedy wolne i chętnie bym się wybrał. Odnośnik do komentarza
Pan rypak Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja odpadam w tym roku-zlot panci w tym samym terminie Odnośnik do komentarza
Robi3m Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ja jadę na pewno tylko nie wiem czy da się zapisać na miejscu, bo widzę tylko wcześniej przez net Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Zawsze się dawało na miejscu zapisywać i jestem coraz bliżej decyzji na TAK. Aczkolwiek miałem nadzieję, że PanRypak odwiezie mnie do rodziny swoim PanMotorem. No ale najwyżej sobie śmignę lodówką. Odnośnik do komentarza
Robi3m Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Dawaj, dawaj, A pytałeś PanRafała czy jesteś godzień ))) ehheheh Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Zrobiłem wywiad środowiskowy i okazało się, że PanMotorki na Koci nie jadą w tym roku bo mają swój PanZlot w tym czasie Odnośnik do komentarza
Robi3m Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 aaa, ok taki żarcik chciałem Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Apki jadą, puki co mam ten termin wolny Jeszcze kolegę na Afryce nowej namawiam i innego na jakimś naked'zie też, więc może być ekipa 4 jeźdźców Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Znaczy apokalipsa pełną gębą... I teraz nie wiem, czy mogę rozwalić ten misterny plan pchając się na piątego. Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 A tam 4-kami się jeździ? Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Tam to się z zasady jeździ pojedynczo, a z praktyki to małymi watahami. Małymi by punktów przyznawania punktów nie blokować. Odnośnik do komentarza
Pan rypak Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Panowie,jakieś wrażenia i zdjęcia po Kocim Rajdzie?-ciekawość mnie zżera. Odnośnik do komentarza
Robi3m Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 no to żeś się w czasie przesunął, chociaż pewnie szybka ta Pańcia to i może ja z resztą z tyłu ))) p.s. koci dopiero w tą sobotę Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 A kto by tam zwracał uwagę na upływ czasu. Oglądaj Rafale i niech Ci ślinka cieknie. KOCI Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 A to Paka Rypaka, jedzie na Koci Rajd bez Rypaka? Nie może być. Właśnie wpłaciłem cegiełkę na Rajd. Zatem potwierdzam swój udział. Jak się umawiamy na sobotę? Proponuję o 8:15 na BP Karkonoska, może być? Dojazd ok. 40 min: klik Uwaga trzeba sobie wydrukować i podpisać oświadczenie dostępne na ich stronie, jako ostatnia kartka z regulaminu. Cytat z regulaminu: 1. Rajd ma charakter turystyczno–krajoznawczy. Celem Rajdu jest promowanie sportów motorowych oraz aktywnego spędzania wolnego czasu. 2. Rajd odbędzie się w dniu 21 maja 2016 r. 3. Start oraz meta Rajdu znajdują się w Bazie Rajdu na terenie Ośrodka Wypoczynku Świątecznego w Sulistrowicach. 4. Zestawy startowe będą wydawane w dniu Rajdu w godzinach 08:00-10:00. 5. Start Rajdu odbędzie się o godzinie 10:00. 6. Uczestnicy zobowiązani są do zakończenia Rajdu do godziny 18:30. Uczestnicy, którzy zakończą Rajd po godzinie 18:30 nie będą klasyfikowani. Odnośnik do komentarza
Pan rypak Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 No to pojechałem Widocznie coś przeoczyłem i wmówiłem sobie inną datę,ale co by nie było to jadę w sobotę. Wpłacam cegiełkę i spotykamy może na wylocie Toyota Bielany 8.30? Zawsze się dawało na miejscu zapisywać i jestem coraz bliżej decyzji na TAK. Aczkolwiek miałem nadzieję, że PanRypak odwiezie mnie do rodziny swoim PanMotorem. No ale najwyżej sobie śmignę lodówką. Odwiozę i zawiozę papciochu. Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Nie jadę na wieś, to nie skorzystam z PanTransportu tym razem. Ale jest propozycja niedzielnego wypadu do CRL za południową granicę. Są chętni? Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Z tego co pamiętam to umówiliśmy się na BP Karkonoska na start o 8:15. Jak ktoś potrzebuje wcześniej sobie zatankować, wypić kawkę, skorzystać z toalety, to zapraszamy wcześniej. PanRypaku, jeśli Ci wygodniej poczekać na nas przy Toyocie, to bądź gotow dołączyć do nas ok. 8:20 na rondzie i śmigamy dalej Nie wiem jak będzie z opłatami na miejscu, mam nadzieję, że gotówką będzie można zapłacić. Co do wyjazdu na Czechy w niedzielę, to może osobny wątek na to puścić, to może jeszcze ktoś dołączy? Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Z tego co pamiętam to umówiliśmy się na BP Karkonoska na start o 8:15. Jak ktoś potrzebuje wcześniej sobie zatankować, wypić kawkę, skorzystać z toalety, to zapraszamy wcześniej. PanRypaku, jeśli Ci wygodniej poczekać na nas przy Toyocie, to bądź gotow dołączyć do nas ok. 8:20 na rondzie i śmigamy dalej Nie wiem jak będzie z opłatami na miejscu, mam nadzieję, że gotówką będzie można zapłacić. Co do wyjazdu na Czechy w niedzielę, to może osobny wątek na to puścić, to może jeszcze ktoś dołączy? Odnośnik do komentarza
Pan rypak Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Będę o 8.20-8.30 przed Toyota Bielany. Będę pod tel 602-387-107 lub 503-128-469 Odnośnik do komentarza
Robi3m Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Dotarłem, dzięki, było super Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 --//-- Znaczy uważam i piszę to samo co Robi3m. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi