Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Lutego 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Nasz zaprzyjaźniony i zawsze >pro Burgmania< dealer Uhma Bike bierze udział w europejskim konkursie Yamaha Yard Built. Chłopaki zaprojektowali i zbudowali xtra V-maxa (niebawem biorą na warsztat T-max'a ) Potrzebne są Wasze głosy tak aby Polska wygrała Instrukcja: Wejdźcie na stronę http://www.yamaha-ya...n#/grid/entries odnajdźcie nasz motocykl klikając >LOAD MORE< i kliknijcie "Like" NOAH UHMA BIKE POL Kto nie ma konta u Zuckerberga szturcha żonę, sąsiadkę czy kochankę Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 424 głosy, nokaut. Przynajmniej na ten moment. Ale nie dziwi, pięknie obstalowali ten motór. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 519... Odnośnik do komentarza
JuStA Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zagłosowane i udostępnione dalej, do pokonania jak na razie tylko jeden rywal Do dzieła Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Biją naszych. Fine Cut z Rumunii The Missing Piece z Grecji Uhma trzeci ;-( Odnośnik do komentarza
stator Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 559 i udostępniony. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 RO odjechała nam o 200 głosów Nie spać.... głosować Odnośnik do komentarza
JuStA Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 No głosować, bo niestety RO jest z chłopakami w grupie Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 4 Lutego 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zagłosowałem. Natomiast muszę przyznać, że faktycznie przepiękna maszyna, ależ mi się podoba !!! Polacy jednak potrafią wiele rzeczy, trzeba przyznać . Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak znam Rumunów, to jakiś włam internetowy jest i stukają te lajki. Bez urazy dla naszych ciemniejszych przyjaciół. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Fantastyczny motocykl. Niestety nie mogę głosować gdyż nie istnieje z powodu braku TwarzoKsiążki . Przykre to. Odnośnik do komentarza
Klubowicze DaniL Opublikowano 10 Lutego 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Oddałem głos, ale nie wiem jak zobaczyć aktualne wyniki. Odnośnik do komentarza
JuStA Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Cosik pozmieniali i od jakiegoś czasu nie widać ilości oddanych głosów Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Niestety zablokowali wyświetlanie ze względu na próby nadużyć. Tak czy inaczej głosy można... a nawet należy oddawać na PL Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi