mowso Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Alo Przyznam się bez bicia że nie było mnie tutaj od roku ale jak to zawsze w zimę milion pomysłów w głowie jest. W zeszłym roku kupno maxi skutera nie wypaliło i w garażu dumnie muskuły pręży Teresa duża z Yamahy ale gdzieś po głowie w dalszym ciągu chodzi mi skuter. Do rzeczy - czy byłby ktoś chętny z dużym Silverwingiem, Burgmanem itp na wiosnę pojechać gdzieś na 200-250km i się zamienić motocyklami w trasie ? Może ktoś się przymierza do zakupu dużego turystyka i też chciałby spróbować ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy robert1973 Opublikowano 2 Lutego 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Na wiosnę da się załatwić jak dużą masz Tereske??? Odnośnik do komentarza
mowso Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 XT1200Z - czyli ta najroślejsza Odnośnik do komentarza
Sympatycy robert1973 Opublikowano 3 Lutego 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Zacna Ci maszynka i chętnie posadzę na niej swój zad ja w zamian CI użyczę..... Burka lub Hondzinę w zależności co zanabędę na ten sezon, polecam wspólny wypad w kierunku Beskidu Śląskiego i Żywieckiego ( pętelka 150 km) oczywiście jestem otwarty na inne propozycje, będzie bliżej wiosny dogadamy terminy i kierunki Odnośnik do komentarza
mowso Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Podbijam temat i po powrocie z majówki chciałbym wprowadzić w końcu plan w życie Zapraszam jak by ktoś miał ochotę użyczyć maxi do testów, w zamian użyczę Teresę do jazdy Odnośnik do komentarza
Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Maja 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Jak Ci AN650 nie straszny to możemy się "wymienić" daj na PW jakieś namiary to się dogadamy Odnośnik do komentarza
deebee Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Cześć Mowso Jak się kopniesz do Orzesza, dam Ci polatać Burgmanem 125 Właśnie kupiłem A tak w ogóle to miło Cię tu zobaczyć Odnośnik do komentarza
mowso Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Dzięki, będę pamiętał - teoretycznie jestem umówiony z Robertem na przyszły tydzień podmianę w czasie jazdy na jego 650-kę - zobaczymy czy się uda czasowo zgrać wszystko Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi