Bury Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam. Na dworze zimno i mokro. Wspominam sobie tegoroczną wakacyjną podróż po Alpach. W wolnym czasie zmontowałem kilkudziesięciominutowy filmik z przejazdu po Glossglockner Hochalpen Strasse. Jeżeli ciekawi Was przebieg tej trasy, zapraszam do obejrzenia. Pozdrawiam, Bury
Jaki 40 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Szkoda że nie mogę go wyświetlić.
Klubowicze .maniek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2016 Szkoda że filmik nie chula?
Sympatycy Volvo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2016 A u mnie działa.
Sysgone Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Fajny filmik. Szkoda, że się trzęsie :/
Bury Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sprawdziłem... działa na google chrome i firefoxie...
Jaropero Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Fajnie się ogląda , choć obraz często drży .
Bury Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Sprawdziłem na androidzie i też działa. Nie wiem co się dzieje. Boję się użyć youtubowego stabilizatora obrazu w obawie o pogorszenie jakości
Sysgone Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 "Strzelać" z tego nie będziesz, a może akurat stabilizacja poprawi odbiór filmiku? W ostateczności zrobisz upload ponownie, chociaż chyba można wycofać zmiany.
Sobier Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Wszystko działa. Fajnie przypomnieć sobie jak to było Oby do czerwca
Paweł Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 .....filmik klasa, mopliki też - wyświetla się bez problemu pozdro Paweł
Klubowicze Piootr Opublikowano 10 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2016 Niedługo będziesz miał "konkurencję" z tej właśnie trasy. Dziś ukończyłem montaż filmu z naszej letniej wyprawy. Premiera naszego filmu już w sobotę 16 stycznia na I Spotkaniu Podróżników. Kto nie zdecydowany to zapraszamy są jeszcze wolne miejsca na to spotkanie. Twój filmik OK, ale faktycznie trzęsiawka. Popracuj nad uchwytem kamerki. Poza tym oddaje miejsce i atmosferę. Kto nie był powinien pomyśleć nad taką wyprawą. Warto.
Termi_N Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Niestety sztywna zawiecha robi swoje a kamerka musiała by generować cuda z kwestii stabilizacji - tak dla ciekawości czym to było nagrywane?
Sympatycy Grzech Opublikowano 11 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2016 Pięknie się ogląda bo pogoda dopisała. Gdy byłem tam pierwszy raz autem, to niewiele zobaczyłem bo sypał śnieg, a był to początek września. Dokładnie po roku zawitałem tam AN650 i pogoda była jak na filmie, a znowu ostatnim razem lał deszcz i wiatr wiał taki, że w winklach stawiał do pionu. Widzę, że skróciliście sobie trasę, bo nie podjechaliście (na rondzie w lewo) pod Grossglocknera i lodowiec Pasterze. Nie wjechaliście także na Edelweisspitze, czyli najwyższy punkt na trasie. Trasa nie zaliczona - do powtórki.
Bury Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2016 Nagrywane było jakimś żółtym "no name" za czterysta złotych, zresztą pożyczonym. Zamontowana była na TMax'ie z przodu na szybie (chyba tu jest problem). Tak naprawdę sam jestem zdziwiony, że nagranie jest tak dobrej jakości (pomijając trzęsawkę). Nie wjechaliśmy na lodowiec bo brakowało czasu. Objechaliśmy prawie dwadzieścia przełęczy i zaliczyliśmy zlot w Ga-pa BMW Motorrad Days 2015
Sympatycy irasko Opublikowano 11 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2016 Miło powspominać. Bardzo fajna trasa i widoki.
Sympatycy Grzech Opublikowano 12 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 12 Stycznia 2016 No to jest okazja, żeby wrócić jeszcze raz pod Grossglocknera. Przy okazji warto zahaczyć o zlot Harleya (i nie tylko) w Velden, gdzie na żywo widziałem kilka Boss Hoss'ów z silnikami V8 od Corvetty. Duża rzadkość, w Polsce słyszałem o jednym.
Bury Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Jest okazja i zawitam tam znowu. Niestety już nie na GT-ku.
Rekomendowane odpowiedzi