Klubowicze Jordan Opublikowano 4 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2016 Nadszedł kolejny rok - 2016 i na wstępie chcę bardzo podziękować wszystkim za odzew i pomoc jaką dostałem od Was do tej pory. Zrobiliście tak wiele w postaci pionizatora (Przeprowadzone akcje na Burgmani). Pomogliście również przekazując swój 1% z podatku. W tym roku także zwracam się o pomoc w postaci 1%. Jeżeli nie macie innych zobowiązań wobec innych to może pomożecie mi. Każda pomoc ma znaczenie. Liczę na Was bo pomogliście poprzednio. Czy dołożycie małą cegiełkę i tym razem? Pozdrawiamy z Karoliną i do szybkiego zobaczenia http://www.fundacjaa...yJrdWJpYWsiXQ==
upiór Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witaj Jordan przy rozliczenie nie omieszkam przekazać . Pozdrawiamy Alina & upiorek . Temat ogarnięty poleciało fru fru . Raz jeszcze pozdrowionka .
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2016 Ode mnie poszedł %. Co tu tak cicho?
Klubowicze maroch75 Opublikowano 30 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2016 Ode mnie % już poleciał w marcu. Pozdrawiam
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 30 Marca 2016 Użytkownicy Opublikowano 30 Marca 2016 Ode mnie poszedł %. Co tu tak cicho? Bo czym tu się chwalić. Tradycyjnie jedyny % regularnie wpisany do pita a nie przelewany w gardziołko. Jak co roku.
Karo-Linka Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Bardzo dziękujemy za każdy przekazywany 1%, bardzo nam tym pomagacie
Klubowicze robson Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wczoraj wysłałem PIT-a, 1 % poszło dla Michała, chociaż tyle:).
Rekomendowane odpowiedzi