Klubowicze pgizi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zjednoczeni w Mazowieckiej Burgmanii! W zeszłym (nie, jeszcze w tym!) roku wyszedł nam w Nowy Rok taki mały, spontaniczny spocik !piwko a że było miło, to postanowiliśmy zrobić powtórkę. Mamy pierwszego stycznia, od godz. 18 zarezerwowaną salę na 10-25 osób w lokalu Multitap Hopsters, Al. Jana Pawła II 45 (wejście od Nowolipek, na samym rogu). Oferują dość dużo "egzotycznych" zupek chmielowych z małych, mniej znanych browarów. Jeżeli chcecie się bardziej zorientować w ofercie to tutaj: https://www.facebook...ltitap/?fref=ts Jak już otworzycie oczęta i odpoczniecie po sylwestrowych szaleństwach to przybywajcie Pogadamy o planach na przyszły rok. Mamy obiecaną niewielką zniżkę dla Burgmaniaków (5%) ale może jeszcze ponegocjujemy...
Tatko Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jak piwo to i Ja postaram się wpaść. !piwko Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ładnie się zaczynać kolejny rok
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jak tylko uda mi się wyrobić z powrotu z Sylwestra to dołącze.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jeśli zdążę wrócić to z pewnością dołączę.
Klubowicze Jack Opublikowano 29 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2015 A dają tam jakieś picie dla dorosłych? No bo ...piwo to dla kotów! PS. Agata powiedziała, że może mnie tam zawieźć i zostawić do niedzieli
Sympatycy Ziuta Opublikowano 29 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jack ty nie traktuj Agatki jak kierowcy tylko ją zaproś
Klubowicze Jack Opublikowano 29 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2015 No właśnie zaprosiłem. Odpowiedź - jak wyżej.
Sympatycy Ziuta Opublikowano 29 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2015 Kiepsko się starasz, popracuj jeszcze
Administrator Bomber Opublikowano 30 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 30 Grudnia 2015 Wstępnie się piszę na piwko bo nie imprezuję z 31 na 1go :-} więc raczej kondycja powinna być ok :-) a na "posiadówę" chętnie wpadnę :-)
Administrator Bomber Opublikowano 1 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 1 Stycznia 2016 Jednak się nie wyrobię ... :-( Miłego imprezowania
Sympatycy Jaco Opublikowano 1 Stycznia 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Stycznia 2016 My niestety odpadam, sprawy rodzinne górą Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
JuStA Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dzięki wielkie z noworocznego spota. Dzisiejszą imprezę sponsorowała herbata chociaż nie wiem dlaczego
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Stycznia 2016 Administrator Opublikowano 1 Stycznia 2016 Dzisiejszą imprezę sponsorowała herbata Nie herbata tylko "wrzontek"! Thx za Noworocznego, pierwszego w tym roku spota
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2016 Herbata... Zdominowała naszego, pierwszego w tym roku, spota Ale, suma summarum, było git! Koment do lokalu pójdzie, tak czy inaczej Eny łej... Dzięki Sekcie za obecność i pogaduchy i przytulanki i,... za wszytko co było... A Sobierowi dzięki za podwózkę
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Stycznia 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2016 Herbatka widać będzie znakiem tego roku Pan menago na pożegnanie był jakby skruszony, ale na całokształt liczy się i tak nasza wspaniała atmosfera za co wszystkim dziękuję :) Aparat był zdjęć nima, za co teraz żałuję Wszystkiego dobrego Wszystkim na Nowy Rok.
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ciekawe, że mój koment nie pojawił się na ich tablicy na f... Macie problem z herbatą ... i z brakiem elastyczności w stosunku do Klientów. Jeżeli jakaś grupa pragnie was odwiedzić drugi raz, to moim zdaniem, powinniście o nią zadbać a nie olewać. Ale może wam nie zależy... bo to dopiero drugi raz... Zastanówcie się ilu członków ma ta grupa... Nie polecam.
Gieńka Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ja również dziękuję za sympatyczne spotkanie przy HERBACIE. Do następnego sekto :-)
Rekomendowane odpowiedzi