szamot Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Edycja nieczytelnego tematu. Administracja
Bobas Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Upiorek wyrzeka się swojej głównej roli, ale to już za późno . Śmierdzi mi to następnym Królem w regionie.
Klubowicze robson Opublikowano 6 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2015 No i doigrał się?. Pewne kroki zostały już poczynione. Małi powiedz prawdę nie bój się - zmusili Cię, cz tak z własnej woli?
szamot Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Widziałeś na filmie że sam i trzeba było go na siłę odciągać
Sympatycy orzeł Opublikowano 6 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2015 Synek, chyba był po Pavulonie?
szamot Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Połączono tematy. Nie mnóżmy niepotrzebnie tematów. Administracja
Abach Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Co tu się wyrabia... Upiorku trzymaj się zło czai się wszędzie
szamot Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Połączono tematy. Nie mnóżmy niepotrzebnie tematów. Administracja Super że połączono bo z telefonu nie mogłem wrzucić w wątek tylko nowe zakłada
antek771 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Chłopaki jesteście zajebiści ,Bobas masz wspaniałych przyjaciół . Hondy nie znikną , zacna marka ( choć Upiorka w ogłoszeniach) .
Klubowicze robson Opublikowano 6 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2015 No i doigrał się?. Pewne kroki zostały już poczynione. Małi powiedz prawdę, nie bój się - zmusili Cię, czy tak z własnej woli? Tak mi namotaliście w głowie , że cytuję sam siebie . Mam sprzedać Zacną i szukać tego jak mu tam... Króla.
szamot Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Słusznie prawisz, wkoncu obierasz jedyna słuszna drogę :-D
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2015 no co tu się wyprawia serce się raduje Bobas gratulacje a Ty Upiorku trzymaj się tej "drogi" bo dobra ona
Bobas Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Chłopaki jesteście zajebiści ,Bobas masz wspaniałych przyjaciół . Hondy nie znikną , zacna marka ( choć Upiorka w ogłoszeniach) . :clapping: :clapping: Robsonek, niech opitoli Zacną markę i wskoczy na gwiżdżącego Króla. Będziesz wyglądał jak prawdziwy królewicz
Klubowicze PIN Opublikowano 7 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2015 No gratki, ale faktu że byli tak blisko i nie wpadli .......
Bobas Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pinu, sorki, że nie zawitaliśmy do Ciebie. Mieliśmy kawał drogi i bardzo niewiele czasu.
LWfilip Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wiedziałem, że po wyborach kraj się w ruinę obróci. Najpierw uniewinnili przestępcę, do Trybunału się nocą dobrali a teraz Upiorka na Burgmana chcą przekręcić. Jednak Dziadek Marszałek Piłsudski miał rację choć nie będę tu cytował co by nikogo nie obrazić. Ratuj się chłopie a jak by co to zaciągniem pożyczkę i z Kolegami, na Zacnej marce, na dzielnię podskoczym i prawo i sprawiedliwość przywrócim . Świat się ku upadkowi chyli P.S. Bobas niech Ci służy przez jakiś czas. Aż znajdziesz ten jedyny. Pozdrawiam
Sympatycy siemik Opublikowano 7 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2015 Każdy kiedyś dojżewa do odpowiednich decyzji.
Klubowicze maroch75 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2015 Upiorek wyrzeka się swojej głównej roli, ale to już za późno . Śmierdzi mi to następnym Królem w regionie. Bobas chyba wykrakałeś...Znalezione w sieci... http://olx.pl/oferta...html#268a81a75c i chyba pomysł podał mu kolega Dunaj... http://olx.pl/oferta/honda-silver-wing-600-abs-wyjechala-z-salonu-hondy-w-2013-r-CID5-IDczoaF.html#34cdde149d
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 9 Grudnia 2015 Bo SW/SW-T jest nudny... nic się w nim nie chce zepsuć, nie ma przy czym grzebać... tylko jeździ i jeździ Król to inna bajka... są emocje, jest "walka"... człowiek się z nim bardziej zżywa
Klubowicze PIN Opublikowano 10 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2015 No nie jest dobrze ale ważne że pasja i ludzie wartościowi zostają PIN-tap
Rekomendowane odpowiedzi