Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jak to było? "Czy te oczy mogą kłamać?" To się nazywa lucky guy . Gratulacje Krzysztofie, niech Cię w zdrowiu wozi
Burgerman Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Bobas gratulacje - Burek nieźle się prezentuje. Niech wozi bezpiecznie i dobrze go opijcie !piwko coby CVT się nie psuło. Krzysiu a który to rocznik ?
antek771 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ale szczęśliwy Krzyś , gratulacje . Ja znam ciebie to sprzęt perełka . Rezerwuję sobie króla jak będziesz sprzedawał
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Grudnia 2015 Administrator Opublikowano 5 Grudnia 2015 Reprezentacja Mazowsza przybyła na miejsce odbioru Bobasowego Burgmana i zostało stwierdzone, że...... sztuka warta grzechu i >będzie Pan zadowolony< Sam Krzyś szczęśliwy jak dziecko... A fotki wszystko mówią Niech się zdrowo jeździ i dostarcza radości
szamot Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 No to stoi :-D super sprzęt, Dziękujemy za wizytę i audiencje,miło było was uściskac i zobaczyć chociaż chwilę No i nawiedzony nawet zjechał
Bobas Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 Upiorek przyjechał do Powałek powitać swoich przyjaciół i nowego Króla. Opijamy sprzęta, kopiemy w opony. Radziu, Burek 2010, rej. 2011, salon Polska , 1 właściciel niepalący. Jestem szczęśliwym człowiekiem. Śpię dziś w garażu. Żona już się obraziła, ale co tam.... Wracam do chłopaków i pijemy za cvt i łożyska w kołach .
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2015 Krótko napiszę POZAZDROŚCIĆ Piękny sprzęt kupiony przy pięknej pogodzie i w wyśmienitym towarzystwie
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2015 Upiorek zawitał do Powałek powitać swoich przyjaciół i nowego Króla. Opijamy sprzęta, kopiemy w opony. Radziu, Burek 2010, rej. 2011, salon Polska , 1 właściciel niepalący. Jestem szczęśliwym człowiekiem. Śpię dziś w garażu. Żona już się obraziła, ale co tam.... Wracam do chłopaków i pijemy za cvt i łożyska w kołach . Brawo Brawo. Taka kolej rzeczy. Powodzenia
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2015 A 10 % procent dla kelnera?
Klubowicze robson Opublikowano 5 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2015 No Małi ale pojechałeś grubo , żeby mi było przedostatni raz, jakieś ciągątki widzę w kierunku S....i. Krzyś gratki mimo że to Król lawety, obyś był zadowolony .
Bogdan68 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Panowie miło jest widzieć was razem tak uśmiechniętych !!!
Bogdan68 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Cholera zazdroszcze jak niewiem co . Wasze zdrowie !
szamot Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ale szczęśliwy Krzyś , gratulacje . Ja znam ciebie to sprzęt perełka . Rezerwuję sobie króla jak będziesz sprzedawał Przykro mi ale zaklepalem pierwszeństwo pierwokupu
Bobas Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 Skuter oklejony już w naklejki burgmaniowe. Takie ładne - intymne. Chłopaki wspominają stare czasy i oglądają filmy nakręcone podczas starych wypadów. Wszystko przed nami !!! Niebawem sezon 2016 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję ekipie warszawskiej za kopa w oponę i wspólne załadowanie sprzęta.
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ale fajne kupowanie, no i obfite oblewanie Tak to właśnie robi Burgmania !! Gratulacje Bobas !! I pozdrowienia dla Kujawiaków .
Bobas Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nawinąłem pierwsze 60 km. Jest duże prawdopodobieństwo, że banana z twarzy będzie trzeba zlikwidować operacyjnie . Dziękuję jeszcze raz wszystkim, którzy przyczynili się do tego faktu . Dzięki za gratulacje. Oby do wiosny......... Radziu, mój kot jest wielbicielem białej wódki. Tym razem jednak nie pił z nami.
krzysurban Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 W końcu mądra decyzja Bobasa... I normalnie teraz będzie można wracać do domu wspólnie:) Czekam do wiosny aż gdzieś pojedziemy
Rekomendowane odpowiedzi