Bobas Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dzień dobry, aby do wiosny . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Grudnia 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dzisiejszy dzień nie był dobry. Śnieg, grad, deszcz i wiatr a po zatym wkurzony jestem zmianą terminu zlotu w niemczech. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Grzechotnik, szkoda, że nie pasuje Ci ten termin. No, ale mamy jeszcze przecież nasze Bieszczady . Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Krzysiu, pucuj buta na 6 grudnia. Musi być duży, żeby Burgman się zmieścił. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 5-tego jedziemy po Burka z Michem i Szamotem. Nie wiem jak przeżyć do tego czasu. Emocje jak u dzieciaka. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Bobas, tak się składa, że rozumiem Cię doskonale Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Oj dluga podróż nas czeka chyba że przenośną toaletę zamontuje , Może w piątek już wyjedziemy? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Tomek. W piątek nie dam rady, ale chyba kasy z wypłaty nie wystarczy na papier toaletowy. Kupa goni kupę. Wygląda na to, ze do soboty będę odwodniony. Dobrze kończy się stary rok. Zonka właśnie dostała pracę w banku. Się układać zaczyna. Będzie za co burkowy kredyt spłacać. Mariusz, jak potrzebujesz papier albo spiralę do przepychania toalet to daj cynk . Opanujemy temat. Tomasz, jak będzie problem ze złożeniem Króla to znalazłem jak poniżej. Wszystko po niemiecku, ale schematy są. http://allegro.pl/suzuki-burgman-650-2002-2015-instrukcja-napraw-i5807210695.html Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Daleko jedziecie po króla? Dla mnie też każda zmiana 2 kółek to stres i cieszenie się jak dziecko . Oj gdyby był wolny pokój to komary spały by pod kołderką za ścianą . W każdej chwili do pogłaskania i pogrzebania . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Bobasek coś czuję że wyjedziemy, bardzo wcześnie :-D :-D Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Po Króla smigamy pod Warszawę. Misiu, Ty nic nie mów lepiej. ..... Możecie być u mnie nawet o 4-tej rano. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Bobas może nie będzie tak zle, Co do wyjazdu to cie rozumiem, nam 2x nie trzeba mówić Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Tak na serio to możecie być szybciej jak o 8-smej. Wrócimy szybciej jak biali ludzie i usiadziemy do stołu. Ania jakąś kolację chce wiwinąć. Król już wygląda powoli za Królem. Brawisimo !!! Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Król ma już gacie założone :-D bo taki goły kiepsko wyglądał :-) Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Umarł król , niech żyje król .Budzi się z nowym serduszkiem. Podejrzewam ,że w weekend testy temperatura ma być około 8-10 stopni. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Niestety nie jest tak hop,rok różnicy i trochę zmian jest :-( Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Też kilka lat temu robiłem przekładkę silnika w mniejszym Gran Dinku 250 i faktycznie jest co robić .Król jest bardziej rozwinięty i puzzli jest więcej . Trzymam kciuki za zdrowe serce króla , fajna fotorelacja . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ja już czekam w starterach na przyjazd Szamota i Micha. Jutro Król zagości w moim zagraconym garażu. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 A ja już grzeje maszynę najchętniej bym już startował :-* Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bogdan68 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Szerokiej drogi i udanych zakupów.! Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Bobas , czy TY śpisz? Eeeee chyba nie Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Kupa, kupa, kupa.... Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 No to my jedziem z pampersami :-) Ruszyła maszyna z toi toi na pace Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Emocje... Powodzenia chłopaki . Odnośnik do komentarza
antek771 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Niezła zakręcona ekipa , bezpiecznej drogi . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi