Sobier Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Bardzo dziękuje wszystkim którzy oddali swoje głosy na moją fotkę. Zapraszam do udziału w listopadowej edycji. ::::::::: REGULAMIN :::::::: Celem konkursu " SKUTER MIESIĄCA " jest wybranie zdjęcia, które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. * Do konkursu można zgłosić własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera ,lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. * Przed umieszczeniem swojego zdjęcia zapoznaj się z: Szczegółami Wątku i Szczegółami Głosowania oraz Wymaganiami Technicznymi * W konkursie można uczestniczyć wiele razy , ale zdjęcia nie mogą być użyte powtórnie w kolejnych edycjach . * Zdjęcie zwycięskie lecz niepoprawne technicznie, może wygrać konkurs ale nie zostanie umieszczone w kalendarzu, lub zostanie użyte do dodatkowego kalendarza w pomniejszonej formie. SZCZEGÓŁY WĄTKU 1. Na każdy miesiąc powstają dwa tematy: a. skuter [ miesiąca ] [ rok ] - KANDYDATURY. b. Skuter [ miesiąca ] [ rok ] - GŁOSOWANIE { + JAWNA ANKIETA } . 2. Laureat konkursu z poprzedniego miesiąca zobowiązany jest do założenia powyższych wątków. a. Do 5-tego następnego miesiąca wniosek na KANDYDATURY. b. Od 15-tego wątek na GŁOSOWANIE . c. 15 dnia miesiąca zamyka wątek KANDYDATURY, a ostatniego dnia miesiąca wątek GŁOSOWANIE w godz. 10 - 24 wpisując ostatniego posta >> ZAMKNIECIE WĄTKU << i robi podsumowanie głosowania. d. Jeżeli wątki nie zostaną nie zostaną założone w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN 3. Do konkursu mogą być zgłoszone maksymalnie 3 fotki spełniające wymagania techniczne , zgłaszając zdjęcie autor automatycznie zgadza się na przekazanie fotek do wykorzystania w kalendarzu. SZCZEGÓŁY GŁOSOWANIA 1. W głosowaniu oddajemy jeden głos . Głos oddany na własne zdjęcie jest NIEWAŻNY! 2. Termin głosowania - do ostatniego dnia miesiąca . Laureaci 1 i 2 miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail : fotokonkurs@burgmania.net - wtytule e-mail"a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok oraz przechowywać jego oryginał do czasu edycji klubowego kalendarza. Odnośnik do komentarza
romano77 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam , listopad to ciągle jesienne klimaty. Pozdrawiam, Romano Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 3 Listopada 2015 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Prawda Foto 1 Foto 2 Foto 3 Odnośnik do komentarza
Grzegorz R Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Fajne te Integry! Podrzucę też swoją, na tle j. Wigry w póżno jesiennym klimacie. Pozdrawiam użytkowników Integr i wszystkich 2oo. A może wpław Odnośnik do komentarza
Klubowicze PIN Opublikowano 5 Listopada 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam, oto moje propozycje. Skoro listopad to jesiennie i patriotycznie Foto 1 Foto 2 Edit. Foto motocykla Administracja Foto 3 Edit. Foto motocykla Administacja z tapatalka Odnośnik do komentarza
Gość maxell Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 To i ja swojego brzydala dorzucę Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Listopada 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 I ja nieco kolorków złotej jesieni dołożę w końcu listopad. Odnośnik do komentarza
Mussol Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 to jeszcze ja rzutem na taśmę Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 16 Listopada 2015 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Troszkę nie ta pora roku,ale mi się podoba Niestety zgłoszenie troszkę za późno. Zapraszamy w przyszłym miesiącu. Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jesień. Niestety zgłoszenie troszkę za późno. Zapraszamy w przyszłym miesiącu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi