Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2016 Ale fajna wyprawa ! Rafciu jeszcze raz gratuluję pomysłu i realizacji. Jestem pewien, że w niedługim czasie podążę Twoim śladem. Może ktoś mi jeszcze potowarzyszy ;-)
Rafcio Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Opublikowano 22 Marca 2016 Na wszelkie pytania chętnie odpowiem.
Robi3m Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 O super, tak mnie zachęciłeś tą Korsyką że myślę czy przypadkiem na wakacje nie zrobić wypadu z rodziną. Masz jakieś namiary na fajne noclegi ? Polecasz jakiś wyjątkowy nocleg?
Jarek_PL Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Żeby nie zaśmiecać tematu i nie marnować papieru, to dawaj Rafciu na burgmanie i tam nam poopowiadasz. Myślę że też tam pojadę bo tam ciepło jest.
Rafcio Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 Noclegi w moim przypadku to były zawsze kempingi pod namiotem. Na Korsyce spałem w dwóch miejscach: http://www.campingmu...al-otaporto.fr/ Jest to taki zwykły kamping z miejscem po namiot i sanitariatami. Oddalony od kamienistej plaży ok. 200m. Kosztował mnie ok. 10E za noc od os+namiot+moto. Na wschodnim wybrzeżu zatrzymałem się w: http://www.marina-aleria.com/ Ten obiekt mogę polecić. Znajduje się w lesie bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Z wyposażenia jakie widziałem były: - basen - dmuchany zamek do skakania dla dzieci - korty tenisowe - restauracja - lodówka - darmowe WIFI na całym terenie Kamping bardzo zadbany. Cena wynosiła ok. 16E za noc (os+namiot+moto) Żeby nie zaśmiecać tematu i nie marnować papieru, to dawaj Rafciu na burgmanie i tam nam poopowiadasz. Myślę że też tam pojadę bo tam ciepło jest. Obawiam się, że na Burgmanię niestety nie dojadę, ponieważ 24.04. mamy z żoną 12-tą rocznicę ślubu. Zjedzie się rodzinka i nie zostawię żony samej.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 24 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2016 No to planujecie Dłuuuuuugo świętować. Burgmania jest przecież 3-6.06.2016 22-24.04 jest Rynia a to nie to samo
Rafcio Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Ale wstyd Spojrzałem na pierwszy z góry temat "III Wiosenne spotkanie Burgmanii Rynia AD2016" i myślałem, że to jest Burgmania. Pod spodem jest właściwy temat. Tak to jest jak się szybko patrzy na litery, a nie czyta.
Rekomendowane odpowiedzi