Grześ Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Szkoda tylko że nie było śniegu, ale i tak było super.Pozdrawiam wszystkich i szanowne grono vipów Wojtkowi tez bardzo się podobało.
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2015 Bardzo miło było spędzić z Wami czas - pogoda dopisała - trochę moich "czarów " zadziałało - jedynie z tym wiatrem mi nie wyszło ......... Wszystko Ci wyszło, tylko zapomniałaś po słowach "... a wiatr niech rozpędzi chmurzyska i ukaże się słońce" powiedzieć "i wiatr niech przestanie wiać" ;-)) Czaruj nam tak dalej
Klubowicze AREQ Opublikowano 9 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2015 Ja również chciałem podziekować za super spędzoną niedziele przy ognisku i wycieczke po Jurze oby pogoda jeszcze łaskawa i udało sie gdzieś jeszcze wyskoczyć fajnie było poznać marcina i nowych zapaleńców do następnego pozdro AreQ Monika Patrycja
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 10 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2015 Wielki mnie smutek dopadł, że tym razem nie byłam z Wami ale "Paskudne Coś" nie dało wypełznąć spod kołdry. Nie był to nawet tzw. Niemąż więc o jakiejkolwiek przyjemności czy rekompensacie nie mogło być mowy, Obejrzałam zdjęcia, poczytałam komentarze po spotkaniu i troszku mi się polepszyło. Tym razem się już nie dam i na opłatka przybędę! Sok z czarnego bzu i aloesu kupiony, plan innych czarów odprawiać będę więc w zdrowiu chętnie się z Wami wszystkimi zobaczę, ucałuję i pożyczę samych dobroci. Pozdrawiam Cały Mocny Skład Dadzia z Kielcowa
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2015 Dadzia nie dawaj się choróbskom i w łóżku nie leż bez przyjemności fajnie, że na opłatek dojedziesz TU nie zapomnij się dopisać
Klubowicze KasiaP Opublikowano 10 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2015 Kilka fotek
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2015 Żeby szybko nie zapomnieć mile spędzonej niedzieli w wesołej ekipie przy ognisku do oglądnięcia wstawiłem kilka zdjęć.
Sympatycy Anton Opublikowano 15 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2015 Patryk! Fotki 1-sza klasa. Szczególnie dlatego, że na wszystkich jestem o przynajmniej 10 lat młodszy. Zazdroszczę Ci sprzętu i "ręki". Do TV z Tobą - "MASZ TALENT".
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 15 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2015 Patryk Fajne fotki, chyba troszkę podrasowane?
GadekW Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Tak, tak, ja też mam mniej zmarszczek
Klubowicze AREQ Opublikowano 15 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2015 Patryk jak zawsze twoje fotki są super
Klubowicze maroch75 Opublikowano 16 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2015 Patryk..Zdjęcia pierwsza klasa
Sympatycy robert1973 Opublikowano 16 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2015 Patryk jedno mogę powiedzieć....."rękę" do foto to Ty MASZ...... zawsze robisz fajne fotki... i tu jedno stare powiedzenie mi się przypomina.... nie sprzęt a technika zrobi z Ciebie zawodnika oby tak dalej Nasz PAPARAZZI
Rekomendowane odpowiedzi