Sympatycy pablos Opublikowano 18 Października 2006 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Witam jako że jesień już Nas dopadła a z ni? chłodne poranki więc na rozgrzewkę ... trochę info ze ?wiata skuterowego ..... KYMCO DINK 125 - 2007 PGO Daelim S2 Banelli Banelli Silverblade FYM - malaguti Jonway Honda SH300i Yamaha majesty 125 Yamaha Vox Yamaha Cygnus 125 Yamaha planuje również wprowadzenie na wiosnę T-Max-a 650 cm , Kymco wprowadza Xcitinga 500i oraz Xcitinga 750 .... więc pozycja królewska AN650 zostaje zachwiana . Więcej info znajdziecie tutaj http://www.scooter-infos.com/news-info-scooter.html Pozdrawiam i miłej lektury Odnośnik do komentarza
Gość Morley Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Malaguti FYM wymiata... Zachwyciła mnie jego linia. No i Grand Dink uważam, zę ładniejszy niż obecnie, lżejszy dziób ma... Kurcze - ten Malagut.... Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 18 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Yamaha Vox fajny militarny skuter Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 18 Października 2006 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Sprostowanie - to nie jest Grand Dink 125 tylko Dink 125. Grand Dink 125 jest w tej samej budzie co 250-tka. 125-tka Grand Dinka jest dostępna w Niemczech, gdzie też sprzedaj? Dinka ale tylko 50-tkę. Dink jest starszym modelem od Grand Dinka na rynku. Teraz został od?wieżony Dink ale nie należy go mylić z Grand Dinkiem. My Webpage tu s? obok siebie pokazane Dink i Grand Dink. Odnośnik do komentarza
Sympatycy pablos Opublikowano 18 Października 2006 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 M@rkiz masz ?wiet? rację .... ale toż to prawie jedno i to samo ... nawet wygl?daj? podobnie ... , już zmieniam bo się jeszcze obrazisz i focha strzelisz a potem zamkniesz się w sobie zatrzaskuj?c drzwi . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Października 2006 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Mog? się podobać jak każda nowo?ć , ale czy ostre cięcia i krawędzie na długo zagoszcz?? Wy?cig zbrojeń TRWA. 125/150/250/500/650/700............. i ostatecznie Burgman 1100/1500 -może już niedługo?! Tylko nie wiem kogo prosić - a jeszcze jest czas - żeby nie zmieniał karoserii zbyt drastycznie. W PGO co? mi ta rama przypomina Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 18 Października 2006 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Szanowny Pablosie! Foch nie strzelam, wolę co innego trafić... Wracaj?c do Drinków... W Niemczech ten nowy Dink 125 jest dostępny pod nazw? YAGER GT 125 cena 2.595 euro, za? Grand Dink 125 w cenie 3.195 euro czyli nawet patrz?c na ceny - nie jest to samo... Zerknij sobie na www.kymco.de Odnośnik do komentarza
jagroski Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 A mnie się podoba SH300i, może trochę tradycyjny i taki po zakupy, może ??? W sprawie dink i granda, jeden ma kanapę plaskat?, a drugi jak schody. Budka tyż trochę inna. Vox zajeżdża mi zoomerem, a tego jak na razie nie trawię. Odnośnik do komentarza
Gość Morley Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Osobi?cie na wy?cig "pojemno?ciowy" patrzę z lekkim niepokojem, bo jednak stałe podnoszenie poprzeczki doprowadza takze do przeskalowania całej gamy pojemno?ci. Gdzies w tym wy?cigu zbrojeń skuter może strać cze?ć swojego jestestwa. Te wielkie gary trzeba mimo wszystko zalewać paliwem... Osobi?cie oczekuję zaawansowania technicznego silników. Były dwutakty weszły 4-suwy. Potem zasilanie wtryskiem. Z ogromnym zaciekawieniem czytałem o Satelisie z silnikiem 125 i mechanicznym kompresorem Rootsa. Chętnie bym sobie ten silnik obejrzał, cosik bardziej szczegółowo poczytał. Może kiedy? Honda zapakuje do skutera VTEC'a, E-VTEC'a albo i-VTEC'a To byłby dopiero czad... Osobi?cie wolałbym, zeby pojemnosciowy wy?cig zbrojeń zakończył się na max 850 ccm i max 2 cylindrach i poszedł w rozwi?zania wspomagaj?ce. Odnośnik do komentarza
Sympatycy pablos Opublikowano 18 Października 2006 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Cztery maleńkie garki po 125 cm .... to byłby czad ... wysoka kultura pracy ... ładne przy?pieszenie ... V-max w skuterach jest mniej istotny oby latał te 150 km/h i tak zazwyczaj jeĽdzi się w grupie i dostosowywuje do najwolniejszej jednostki ..... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
drogowiec Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Noooo... cos się dzieje. Włoszczyzna jak zwykle piękna. Morly.... jeste? estet? Nowe pojemno?ci, nie powiem, też ciekawe. Zobaczymy, jak to będzie działało w użyciu. Ja poczekam. Ja mam troszkę czasu Pozdrówka Odnośnik do komentarza
Gość Estelle Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Malaguti MNIAM MNIAM, kurde... Chłopaki od designu wiedz?, co tygryski lubi? najbardziej... Jestem coraz większ? fank? Malaguti... Hm, i nowa Honda jest całkiem niczego sobie... Szkoda tylko, że pewnie znowu nie ma kufra pod siedzeniem :| Odnośnik do komentarza
jagroski Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Pablos, to jest to, nie jeden tłucz?cy się hała?liwie garnek, ale ciche wielocylindrowce. Tłuki stuki i warczenie pozostawmy chopperom, a jednocylindrowe 400 - 500 niestety strasznie się tłucze jak KTM. Proste porównanie T-Max i K7. Pierwszy mruczy drugi wali młotkiem. Odnośnik do komentarza
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Oj widzę jagroski, że An 400 K7 Cię rozczarował Nie jeĽdziłem więc narazie się nie wypowiadam... Odnośnik do komentarza
Gość michu124 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 A ja to bym sie na drobne nie rozmienial i wszystkie bym sobie do garazyku showal ale powracajac na ziemie to ja bym osobiscie celowal w Malagutti, tylko ciekawe jak cenowo on sie bedzie klasował Odnośnik do komentarza
Gość Morley Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 A ja to bym sie na drobne nie rozmienial i wszystkie bym sobie do garazyku showal ale powracajac na ziemie to ja bym osobiscie celowal w Malagutti, tylko ciekawe jak cenowo on sie bedzie klasował To 400-tka. Mam nadzieję, że się mylę, ale pewnie będzie dostępna jak Spidermax Odnośnik do komentarza
Gość madzia Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Poogladajcie i nacieszcie oczy Cos dla miło?ników HONDY http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DG I cos dla miło?ników YAMAHY http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...6lr%3D%26sa%3DN dla mnie ciekwaym modelem jest HV-01, ciekawe za ile bedzie dostepna u nas Odnośnik do komentarza
Gość majon Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Madzia nic nie widac !pomidor pozdr majon Odnośnik do komentarza
Gość madzia Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Majonku!!!! poprawiłam juz ...mozesz sie ponapalać !pomidor Odnośnik do komentarza
Kubus Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Hmm w tej hondze ma byc mounted 903cm3 inline engine and weighs less than 200kg czyli niezły z niego bedzie diabełek. Z tego co widziałem tez kardanik , automat i 17 felgi .Ta honda to taka hybryda moto i skuterka Odnośnik do komentarza
Gość Pitaspp Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Dla mnie stylistycznie ciekawy jest PGO.. może z tego względu że jestem jeszcze młody i sportowe mnie kręc?. Wiadomo co? o cenach? Odnośnik do komentarza
Sympatycy pablos Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Jak by nowo?ci było mało : (mała zagadka co to za sprzęty) I drugi dziwol?g /krzyżówka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Listopada 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Gilera Gp800 z silnikiem V2 a to drugie to elektryczny Vectrix ala MP3. Elektryczny, trzykołowy Vectrix stoi w kolejce do wrzucenia na strone główn? ponieważ nie ukrywam, że alternatywne Ľródła zasilania skuterów s? moim zdaniem bardzo ciekawym i przyszło?ciowym tematem. Tutaj opis elektrycznego Vectrixa który niedawno opisywali?my: O Vectirxie na Burgmanii Odnośnik do komentarza
Sympatycy pablos Opublikowano 15 Listopada 2006 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Hehe przed tob? Mariusz nic się nie ukryje !tut , jak widać walka w pojemno?ciach trwa ... i pozycja T-maxa zostaje baaardzo mocno zachwiana ... ciekawostk? w Gilerze jest napęd na pasek po prawej stronie ale bezpo?rednio na koło i odkryty !scooter . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
pawko Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Ta Gilera to wygl?da naprawdę bardzo bojowo... Co do paska, to ciekawi mnie jak on się będzie zachowywał - skoro ma być odkryty - np. w deszczu czy po zabrudzeniu błotkiem !scooter Co do tego wynalazku na dwóch kołach z przodu - mnie się to kojarzy z wózkiem inwalidzkim i nie podoba mi się za grosz. Ciekawy jestem jak to pójdzie po naszej np. katowickiej, gdy jedno koło pójdzie w głębokiej na 10cm koleinie a drugie po "grzbiecie" jezdni... !tut Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi