Marcus Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Nie mam do Ciebie tel. Chętnie podjadę pogadamy może gdzieś poturlamy Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
kostek Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Oto mój nr telefonu 503-167-761
Marcus Opublikowano 4 Października 2015 Autor Opublikowano 4 Października 2015 Dziękuję kostek za dobrą kawę i ciekawą pogawędkę. Rodzina najważniejsza ... spoko. Kazimierz Dln jak stał tal stoi luda się najechało, jakiś zlot 2OO też był. Opole Lubelskie trącone Poniatowa i Bełżyce ku domowi w Lublinie ponad 100 km nabite Tak samo przyjemne jak sex tylko trwało dłużej.
sylwek5392 Opublikowano 4 Października 2015 Opublikowano 4 Października 2015 Aj coś nam dziś nie poszło trochę się minęliśmy bo ja też zajechałem do Kostka, ale już było po zawodach. W przyszłym tygodniu jest zakończenie sezonu w Lublinie. Zbiórka o 10.00 na Placu Zamkowym. Później parada. Może tam się wszyscy zjedziemy?
kostek Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 A ja wczoraj pojechałem do sklepu i prawdopodobnie pękł pas napędowy dzisiaj rozbiorę i się upewnię
sylwek5392 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 No masz jak na złość. Klątwa jakaś? Są też tego dobre strony- będziesz miał nowy pas. Ja muszę zalożyć nowe opony. Cóż wszystko się zużywa. Miłego dłubania przy maszynie.
kostek Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Dzięki jeszcze muszę ściągnąć do domu pozdrawiam i zapraszam zawsze na kawę
janr Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Kostek pas to pikuś ja muszę kupić jakiegoś sprzęta aby z wami pomykać.
sylwek5392 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Kupić to nie problem. Problemem jest trafić na dobry sprzęt. Powodzenia w poszukiwaniach. Masz jakieś konkretne preferencje tzn. pojemność rocznik, marka itd. Zawsze można popytać tu i tam.
Dawid lbn Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Przepraszam ale miałem przygotowania w domu na przyjście mojej malutkiej na którą jeszcze oczekujemy
Rekomendowane odpowiedzi