Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki przyjechali i wyciągnęli mnie z domu na SW (Szczecin Wieczorem) :) Dobrze było, Krisso pięknie chodzi Twoja niunia, kocham ją, myślę że byłbym jej wierny ;)

Muszę koniecznie opuścić trochę niżej kierę, bo teraz widzę, że jest trochę lipnie, za wysoko i czasami czuję się jak frendzel 3mając łapki w górze :D

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ArtCho

21

• Elvis

21

• bilety

19

• minimi1

19

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam właśnie Wojtek mnie uczy obsługi :chair: . Fajne fotki :fireman2:

Opublikowano

No więc ... jakby to powiedzieć ... ostatni dzień lata ...

Hmmm ... fiu, fiu ... no cóż ... stało się ...

Szczegóły niebawem ... :)

• Sympatycy
Opublikowano

No więc ... jakby to powiedzieć ... ostatni dzień lata ...

Hmmm ... fiu, fiu ... no cóż ... stało się ...

Szczegóły niebawem ... :)

Znaczy się na koniec lata nabyłeś nowy skuter...

No to pochwal się i nie trzymaj nas w napięciu...

Opublikowano

Znaczy się na koniec lata nabyłeś nowy skuter...

No to pochwal się i nie trzymaj nas w napięciu...

Nowy skuter? Na koniec lata?

Wojtku ... w trochę inny sposób chciałem wszystkim przypomnieć że skończyło sie lato ...

A że szczegóły niebawem? ... Sami zobaczycie ... deszcz, plucha, jesienne szarugi, liście na asfalcie ...

Ot i tyle ...

• Klubowicze
Opublikowano

Nowy skuter? Na koniec lata?

Wojtku ... w trochę inny sposób chciałem wszystkim przypomnieć że skończyło sie lato ...

A że szczegóły niebawem? ... Sami zobaczycie ... deszcz, plucha, jesienne szarugi, liście na asfalcie ...

Ot i tyle ...

Pewnie cała tajemnica, czyli Mirek organizuje dla GZ koniec lata. kto jest ZA

• Sympatycy
Opublikowano

Dziś króciutka polatanka z Romkiem po NRD. Było super choć troszkę krotko i mokro ;)

Dziekuję za pomoc i za naklejkę GZ

Dwie siostrzyczki

27130b5931ff8b80.jpg

206f0263f4712580.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Robsson zepsułeś tłumik na pierwszej fotce??? :photo: Fabryczny ładniejszy :P

Opublikowano

Jesień , będzie coraz gorzej z pogodą, ale nie mam zamiaru odpuścić. Jak będzie trzeba szybkę zimową założę i będę śmigać.

A mnie się Robssonie podoba nowa dwururka, chociaż myślałem że kupisz cos innego np. leovince i będziemy sobie wypożyczać.

IXIL rewelka , fajnie było polatać , jutro czwartek. Jeśli pogoda dopisze rano chyba pojadę do szczecina.

Opublikowano

Ja dziś po południu uprawiałem cruising próbując przeczekać mżawkę, ale w końcu po godz. 20 poddałem się, wracając do garażu. Pora założyć dużą szybę z powrotem...

269.gif

• Klubowicze
Opublikowano

Dzisiaj czwartek czyli 18-ta Pleciuga, czy ktoś będzie? Ja napewno się stawię lecz mam czas tylko do około 19-tej.

• Sympatycy
Opublikowano

Będę

• Klubowicze
Opublikowano

Będę

Ja też :)

Opublikowano

ide żreć i bede

Opublikowano

To ja też będę ;-)

Opublikowano

Będe :photo:

Opublikowano

romano 77 to Ty pomachales mi dzisiaj bo byles w kakakasku

• Sympatycy
Opublikowano

Czy dzisiejszy spot ma jakieś dalsze plany, miedzy godziną 19 a 20...?!? Wtedy mogę dopiero do Was dojechać...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Cześć WD40, tak to byłem ja lekko spóźniony dlatego nie było czasu na więcej. Pozdrawiam.

Opublikowano

Super zdjęcia Marek, odebrałeś zaliczkę? bo ja nie odpuszczam... ucałuj Zosię od nas.

Pozdrowienia dla Tomka, Wioli i dzieciaczków.

• Klubowicze
Opublikowano

Trzy rzeczy: widzę, że fajnie się bawiliście, była piękna pogoda i była Babcia! :) Super!

f9efba542fc12308281dee50724a5197.png

• Sympatycy
Opublikowano

Cieszę się, że nasza delegacja na Mierzei również się dobrze bawiła. Pogoda i nastroje Wam również dopisały...

ale mimo wszystko i tak żałujemy, że nie było Was z nami w Świnoujściu... :(

A tak przy okazji, w związku z rozpoczętą jesienią, cofnąłem się pamięcią do roku ubiegłego i mam nadzieję, że podobnie jak w zeszłym roku, pogoda w nadchodzącym październiku będzie dla nas również przyjazna i uda nam się jeszcze przynajmniej kilka razy wybrać na jakąś przejażdżkę... Czego sobie i Wam wszystkim życzę.

Opublikowano

Cieszę się, że nasza delegacja na Mierzei również się dobrze bawiła. Pogoda i nastroje Wam również dopisały...

ale mimo wszystko i tak żałujemy, że nie było Was z nami w Świnoujściu... :(

A tak przy okazji, w związku z rozpoczętą jesienią, cofnąłem się pamięcią do roku ubiegłego i mam nadzieję, że podobnie jak w zeszłym roku, pogoda w nadchodzącym październiku będzie dla nas również przyjazna i uda nam się jeszcze przynajmniej kilka razy wybrać na jakąś przejażdżkę... Czego sobie i Wam wszystkim życzę.

Człowiek nocy, śpisz w pracy czy jakoś tak na jedno oko?- ten tydzień z pewnością będzie ładny i będzie można polatać sobie

• Sympatycy
Opublikowano

Dzień dobry.

Nie, w pracy nie śpię... ;) wg mojego syna, spanie jest nudne.

Właśnie wyjeżdżam do pracy.

Miłego dnia. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk