michu Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Siemanko Mamy z Bobaskiem fajny plan W czerwcu śmignąć Naszą paczką np.w Bieszczady ,albo gdzieś......na parę dni Myślę ,że to jest nam bardzo potrzebne
Bobas Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Już dziś biorę się za zbieranie kasiory. Dopisywać się do grupy, bo niebawem trzeba zrobić spotkanie i zaplanować trasę.
LWfilip Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Odwiedziłem w tym roku Bieszczady. Przy planowaniu, weźcie pod uwagę Bieszczadzką Bazę Motocyklową. Kwatera pod dachem, miejsce na namioty, asfaltowy parking i garaże. Mili właściciele i mapa z moim wpisem.
upiór Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Siemanko Mamy z Bobaskiem fajny plan W czerwcu śmignąć Naszą paczką np.w Bieszczady ,albo gdzieś......na parę dni Myślę ,że to jest nam bardzo potrzebne
Bobas Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Niech nie myślą - niech się zapisują.
szamot Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 No dobra jak bedzie miejsce to sie pisze
Bobas Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 No dobra jak bedzie miejsce to sie pisze No to nas namówiłeś
Klubowicze robson Opublikowano 5 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2015 Się zobaczy w czerwcu, planów tak dalekosiężnych na razie nie mam .
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Września 2015 O to po drodze macie Pinka
Bobas Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Pinu, wstępnie myślimy, żeby przedłużyć wyjazd na Burgmanię i zaraz po zlocie ruszyć na Bieszczady. Ciekawe, gdzie w 2016 będzie nasz flagowy Zlot. Masz jakieś przecieki
michu Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 A powinieneś Robercik. :-) Trza tym żyć :-D
Bobas Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Dokładnie Michu, trza czymś żyć przez całą zimę .
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2015 Siemka Ja wstępnie też bym się pisał gdyby miejsce jakieś się znalazło. Muszę tylko znać dokładny termin do końca października żeby wziąć urlop. Boże Ciało w 2016 roku przypadaja 26 maja. Pozdrawiam
Bobas Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 I dobrze, że Siemorek pojedziesz z nami .
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2015 Czy mam myśleć że po moim poście temat oficjalny się zakończył ? Pozdrawiam Siemik
Bobas Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Pewnie jeszcze za szybko, żeby omawiać wyjazd. Poczekajmy na info, gdzie będzie Burgmania i wówczas coś zaplanujemy.
michu Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 A zaplanujemy na pewno. Na dzień dzisiejszy, to wiemy że jedziemy..... Jakaś baza wypadowa, obiechanie, okolicznych górek itp. Wieczorne pogaduchy przy ognisku . Bez restauracji i takich tam, klimat biwakowy, ale noclegi pod dachem. Resztę będziemy jeszcze ustalać :-D
Jolka Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Zapowiada się ciekawie bo w tym roku to były nudy ,ale wszystko jest do nadrobienia.Nie marudzić tylko dołączyć do grupy
Bobas Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Ja dziś byłem nawet w Gdyni oglądać Króla. Nie ma jednak cudów. Wersja Executive za 9000 zł nie mogła być dobra. Jak nacisnalem Power to w okolicach skrzyni było mocne mataliczne stukniecie. Felgi pozarte przez cholera wie co. Ogolnie to pan byl bardzo zly, ze wiedziałem o Burgmanie więcej od niego. Chyba zdecyduje się na tego starego po remoncie cvt, nowe oponki itd, ktory jest wystawiony u nas na Burgmanii.
szamot Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Krzyś bo zęby zjadłeś na tych sprzętach,tak że się nie dziwie
upiór Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Ja dziś byłem nawet w Gdyni oglądać Króla. Nie ma jednak cudów. Wersja Executive za 9000 zł nie mogła być dobra. Jak nacisnalem Power to w okolicach skrzyni było mocne mataliczne stukniecie. Felgi pozarte przez cholera wie co. Ogolnie to pan byl bardzo zly, ze wiedziałem o Burgmanie więcej od niego. Chyba zdecyduje się na tego starego po remoncie cvt, nowe oponki itd, ktory jest wystawiony u nas na Burgmanii. Proszę błagam a tu jak grochem w ścianę , po co ci zimą po garażach siedzieć po co koła pożyczać , nie lepiej to spać spokojnie , no chyba że ładne naklejki na koła to zmienia temat w 100 % . CVT gwiazdor w tym roku rozdaje nówki sztuki i paski i po 200 litrów oleju hi hi hi . P.S. No to już prezent na gwiazdkę dostałem hi hi hi .
Klubowicze robson Opublikowano 30 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2015 Proszę błagam a tu jak grochem w ścianę , po co ci zimą po garażach siedzieć po co koła pożyczać , nie lepiej to spać spokojnie , no chyba że ładne naklejki na koła to zmienia temat w 100 % . CVT gwiazdor w tym roku rozdaje nówki sztuki i paski i po 200 litrów oleju hi hi hi . P.S. No to już prezent na gwiazdkę dostałem hi hi hi . Doctor Alban - masz mistrza za to .
michu Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Albanek co racja to racja hi. Hi :-)
Rekomendowane odpowiedzi