Sympatycy robert1973 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Tak z buta zapytam jest Ktoś chętny?? na przejażdżkę jeno ok 900 km
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2015 gdyby to był weekend to może, ale środek tygodnia to praca
Sympatycy robert1973 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Rozumiem, nie nalegam, tylko pytam
kamil1984 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Chetnie bym sie wybral ale za daleko, brak czasu
Sympatycy robert1973 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Kamilu z całym szacunkiem i sympatią dla Twojej osoby nie interesują mnie wpisy osób które nie mogą jechać tylko które wyrażają chęć..mam świadomość niskiej frekwencji z racji czasu wyjazdu, niemniej mam cichą nadzieję że nie pojadę sam... aczkolwiek liczę się z tą opcją. Tak czy inaczej dzięki za wpis dla wstępnie zainteresowanych ja startuję 3-4 rano w środę zależnie czy uda mi się dostać wolne czy nie ( jak nie to o 4 rano)...i nie ma zmiłuj zapier( szybka jazda)... aż miło do celu ( czyli pod granicę)
Administrator xmarcinx Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2015 A może po drodze się spotkać. Jazda pod granicę to cała wyprawa, a tak ze sto km przed domem to i miłe i praktyczne. Do rozważenia.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Grupa Śląska rozważa taką opcję... ja nie, te "parę km" jakoś śmignę będzie OK edit..... Marcin nie przesadzaj że do Dorohuska to wyprawa ... w łan dej można myknąć
Sympatycy Anton Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ja chyba "Roztomiłego" przywitam w Wesołej (?). Na dalsze wypady ma szlaban od ................................... metryki urodzenia
kamil1984 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Robert wlasnie mysle jak ugryzc temat tak jak napisal Marcin bo jakby byl czas to no problem. Pozostaje kwestia trasy powrotnej na Slask I,, zlapania,, was gdzies
Sympatycy robert1973 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Via Fon...memory fajf i wszystko jasne......... Kamil to naprawdę pikuś będę wiedział gdzie jadę dam znać czytaj wątek.... zapewne będzie więcej osób chętnych przywitać Andrzeja gdzieś bliżej....domu.... osobiście mnie ta opcja nie dotyczy ale chętnie służę pomocą
kamil1984 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Oki to wyslij kontakt na prv to bedziemy w kontakcie
kamil1984 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 No I niestety na chwile obecna brak wolnego w robocie. Robert mam kontakt wiec jak sie cos zmieni to bede dzwonil
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witejcie roztomili, jeżeli będziecie mieli za daleko , proponuję na A 4 przed Tarnowem jest bar Taurus . Ja i tak będę tam przejeżdżał , więc po co macie gonić do Dorohuska a i zjeść muszę co nieco. Robercie nie żebym Cię odwodzil od chęci przejazdu całej trasy ale będziesz po pracy więc rozważ moją propozycję. Mogę być kolo Tarnowa około godziny 14,00 , 15,00 .
Sympatycy robert1973 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Andrzeju jak Marcin proponował...będę na Was czekać na MC w Chełmie jest to logistycznie bardzo rozsądne a że załatwiłem sobie wolne więc spoko...... jeszcze "po drodze zaliczę" Zosin-najbardziej wysunięty na wschód punkt Polski całe 70parę km od Chełma i chyba raczej pojadę sam
Rekomendowane odpowiedzi