Jarek_PL Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 No i żeś Pan tym filmem podiarał moją chwilowo uśpioną miłość do 2oo Szkoda że nie jestem teraz w domu, bo z pewnością wsiadł bym na konia i znalazł bym was gdzieś tam. Życzę wam wszystkim dużo wrażeń i bezpiecznego powrotu do domu.
Pan rypak Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Pozdrowienia dla wszystkich uczestników wyprawy Życzę Wam słonecznej pogody i bezawaryjnych przejazdów.
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Grupa pierwsza i druga (piątkowa i sobotnia) już razem nad oceanem po męczącym dniu głównie przez wysoką temperaturę. Dużo straconego czasu w kolejkach na stacjach benzynowych oraz na wjazdach i wyjazdach z autostrad. Teraz aktywnie odpoczywają i opowiadają sobie o minionych 3 i 2 dniach w trasie.
GadekW Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Tak jak pisał Patryk, wszyscy już są w komplecie. Pierwsza grupa dotarła nad Ocean Atlantycki około 19 i od razu ruszyła się chłodzić. Druga grupa dotarła około 22. Wspólnie już biesiadowaliśmy nad oceanem do godz.1 Parę fotek ode mnie i idę spać: Jutro...tzn dzisiaj Asia zabiera nas w góry, i zaczyna się prawdziwa jazda.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Pozdrawiam grupę zdobywców Atlantyku i Pirenejow ze Środkowej Azji z Almaaty . Ale nam się Burgmania rozjechala , powodzenia i lewa w górę .
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ja nadal czekam na relację. Tupię nóżkami. Mam wrażenie, że Marcin częściej pisze Może dlatego, że są kilometrowo dalej (?). Martwię się o Was! Kapujecie? PS. Takie coś znalazłem w sieci. Liczę na to, że Was to nie dotyczy. LwG.
GadekW Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dzisiejszy dzień zakończyliśmy o 22. Z uwagi że był to pierwszy dzień z widoczkami, to każdemu spowodowało to opad szczęki do samej ziemi. Do asfaltowych serpentyn powoli się przyzwyczajamy i idzie nam coraz lepiej. Przejechaliśmy na razie część trasy Tour de France i pośmigaliśmy trochę po Hiszpanii. Tradycyjnie, opis zdawkowy, za to dla smaczku parę fotek. Specjalne pozdrowienia dla Patryka i całej śląskiej grupy...od całej naszej ekipy.
GadekW Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dzisiejszy dzień spędziliśmy ponownie na serpentynach Pirenejów, a na koniec dnia po zameldowaniu się w hotelu zwiedziliśmy Sanktuarium w Lourdes. Krótka fotorelacja: Znakowanie przełęczy naklejką burgmanii... Sjesta w Hiszpanii
zenon Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Super wyprawa oglądam i podziwiam jak bym tam z Wami był. Wojtek extra fotki tak trzymaj
Sysgone Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Kto to jest Erro? Bo "mendy" widzę ;-) A tak serio, to podziwiam i zazdraszczam.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Sysgone, nie ma co zazdraszczać, tylko w przyszłym roku pakujemy się i jedziemy z nimi. Zamkniesz firmę na tydzień i "dzida" w góry za Sobierem . Koledzy, jaki jest dalszy plan podróży i kiedy wracacie?
ARTURRO 73 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Za rok odpuszczam Czarnogóre i jade z Wami-( jak mnie przygarniecie)
Jaki 40 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 KriSSo przeczytaj pierwszy post Asia wszystko opisała.
GadekW Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Kolejne dni wyprawy mijają w przepięknej pogodzie. Zostawiliśmy w tyle Andorę i powoli Przemieszczamy się w kierunku Alp, przez południową Francję... Cel na dzisiaj osiągnięty. Nocujemy w Carcassone, ale przed spaniem koniecznie musieliśmy pozwiedzać zabytkową część starego miasta
GadekW Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dzisiaj przekroczyliśmy granicę francusko-włoską. Widoki po drodze w dalszym ciągu zapierają dech w piersiach, a zakręty wiją się w nieskończoność. Po raz pierwszy na wyjeździe przypomnieliśmy sobie jak wygląda deszcz, niestety zdołał nas tylko schłodzić na chwilkę. Wiadukt Milau Jutro Udajemy się nad Jezioro Garda i powoli zbliżamy się do domu.
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Jezioro Garda to piękne miejsce. Jak się okazuje nasze wyprawy skrzyżowały się wlasnie tam. My byliśmy tam w czwartek. Oczywiscie nie obyło się bez małego ochłodzenia. Pozdrawiam i życzę wielu pozytywnych wrażeń
Jarek_PL Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Piękne zdjęcia ?, super wyprawa?. Jak ja Wam zazdroszczę ?
Rafi Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Co tu taka cisza? Impreza zakończona pomyślnie? Wszyscy w komplecie już w domu? Sprzęty nie zawiodły mam nadzieję, żaden pasek nie strzelił, żadnej rozerwanej opony, a i skrzynie CVT burków wytrzymały. No i oczywiście czekamy na kolejne zdjęcia i opisy. Pozdrówka i szerokości jeśli jeszcze wracacie.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jesteśmy już wszyscy szczęśliwie w domu - relacja wkrótce - jest bardzooooo dużo zdjęć i filmików, a i do opowiadania wiele - teraz trzeba to wszystko ogarnąć, posegregować - tak że cierpliwości Dziękujemy za zainteresowanie i wsparcie w czasie wyprawy
Sympatycy robert1973 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2015 czekamy (nie)cierpliwie
Adi70 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Piekne zdjecia super widoki i w ogole super wyprawa . Chetnie wybral bym sie z Wami.
Rekomendowane odpowiedzi